O kasabın kendisi kasaplık abi..ufuk28' Alıntı:Günlerdir ekranlarda izlediğimiz Şanlıurfa'daki o meşhur kasap bozmasıda bu espriyi anlayabilirmi sizce, varmıdır o kadarcık zekası, ben sanmıyorum
Çok daha değişik yöntemler de uygulanabilir abi ..ufuk28' Alıntı:Valla Ahmet kurbanı ayaktan asarlar ama onu boğazından asmalı bence
acemi80' Alıntı:Dediğiniz olayı Tv de izlemedim ama geçmiş yıllarda gördüğümüz, insanlık dışı uygulamalardan biri diye tahmin ediyorum. Öfkenize katılıyorum.
arwin' Alıntı:Çok daha değişik yöntemler de uygulanabilir abi ..İbret olsun diye...
ömrümü7ler' Alıntı:Hocam böyle eğitimsiz insanlar oldukça her yıl buna benzer elim olayları yaşayacağız diye düşünüyorum..
saygılarımla..
fbmy' Alıntı:Konuda geçen kasap bozuntusu insan müsfettesi sahtecilik gibi bir suçtan aranıyormuş ve göz altına alınmmış.Bildiğim kadarıyla da yaptığı canilik için 960 TL para cezası verildi.Cezaların çok daha çaydırıcı olması lazım...
acemi80' Alıntı:Bu tür suçların cezası sadece para olmamalı zorunlu eğitim, sosyal hizmet gibi, insanlığı öğretici zorlamalar olmalı.