Kurbanlıklar Adına Teşekkür

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,589

mete

Zirve
Sürmanşet konan bayram tebriğindeki espri çok manidar. Bulan ve uygulayana kurbanlıklar adına teşekkür ederim.

kurban.gif

Etiketler
Ynt: Kurbanlıklar Adına Teşekkür

Güzel espri gerçekten :smiley: Herkesin kurban bayramını kutlar,kurbanlarının kabulunü Allah'tan niyaz ederim...

Ben sadece beğenmiştim..Yorumunuza teşekkürler.Güzel paylaşım.Biz ne zaman dedirtiyor.....Buarada ben herzamanki gibi mehmetçik vakfına bağışladım..

Günlerdir ekranlarda izlediğimiz Şanlıurfa'daki o meşhur kasap bozmasıda bu espriyi anlayabilirmi sizce, varmıdır o kadarcık zekası, ben sanmıyorum

ufuk28' Alıntı:
Günlerdir ekranlarda izlediğimiz Şanlıurfa'daki o meşhur kasap bozmasıda bu espriyi anlayabilirmi sizce, varmıdır o kadarcık zekası, ben sanmıyorum
O kasabın kendisi kasaplık abi.. :smiley:

Dediğiniz olayı Tv de izlemedim ama geçmiş yıllarda gördüğümüz, insanlık dışı uygulamalardan biri diye tahmin ediyorum. Öfkenize katılıyorum.

Mete bey iyikide izlememişsiniz, anlatılır gibi değil, aklıma geldikçe sinirden elim ayağım titriyor, bir insan evladının bunu yapabileceğine aklım ermiyor, ya da fazla duygusalım

acemi80' Alıntı:
Dediğiniz olayı Tv de izlemedim ama geçmiş yıllarda gördüğümüz, insanlık dışı uygulamalardan biri diye tahmin ediyorum. Öfkenize katılıyorum.

Hocam böyle eğitimsiz insanlar oldukça her yıl buna benzer elim olayları yaşayacağız diye düşünüyorum..
saygılarımla..

ömrümü7ler' Alıntı:
Hocam böyle eğitimsiz insanlar oldukça her yıl buna benzer elim olayları yaşayacağız diye düşünüyorum..
saygılarımla..

Evet maalesef eğitim meselesi en büyük derdimiz. Avrupalı, dünün sığır çobanlarının bize medeniyet öğretmeye kalkmasının tek sebebi eğitim sistemimizin bir türlü istenilen seviyeye getirilememesi. Bu tür manzaralar önümüze sürülerek bizi adam etmek adına konuşma hakkını kendilerinde görüyorlar.

Konuda geçen kasap bozuntusu insan müsfettesi sahtecilik gibi bir suçtan aranıyormuş ve göz altına alınmmış.Bildiğim kadarıyla da yaptığı canilik için 960 TL para cezası verildi.Cezaların çok daha çaydırıcı olması lazım...

fbmy' Alıntı:
Konuda geçen kasap bozuntusu insan müsfettesi sahtecilik gibi bir suçtan aranıyormuş ve göz altına alınmmış.Bildiğim kadarıyla da yaptığı canilik için 960 TL para cezası verildi.Cezaların çok daha çaydırıcı olması lazım...

Bu tür suçların cezası sadece para olmamalı zorunlu eğitim, sosyal hizmet gibi, insanlığı öğretici zorlamalar olmalı.

acemi80' Alıntı:
Bu tür suçların cezası sadece para olmamalı zorunlu eğitim, sosyal hizmet gibi, insanlığı öğretici zorlamalar olmalı.

Kesinlikle katılıyorum fakat belli bir yaştan sonra kafasına girmeyenler için caydırıcı miktarda hapis ve para cezası etkili olabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.