Arama sonuçlarınız

1. U

5x114,3 ofset jant arıyorum

Ynt: 5x114,3 ofset jant arıyorum aracınızda 15 inç orjinal jantlarmı vardır üzerindeki lastikler nedir. bizde 98 modelin orjinal 16 jant ve asfalt tipi jantları vardır uyarsa takas düşünürüz.

2. U

TRAKTÖR DESEN LASTİK & JANT İKİSİ BİR ARADA

Ynt: TRAKTÖR DESEN LASTİK & JANT İKİSİ BİR ARADA ;)
  3. U

4 adet 265-75-16 İnsa Turbo Special Track

Ynt: 4 adet 265-75-16 İnsa Turbo Special Track ;)

4. U

Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik selam yakup bey ben izmitten haluk sizin dükkana birini yolladım gelip baktı lastiklere . gerci ne kadar anlar anlamaz bilmiyorum ama kafamı karıştırdı lastik yanakların da çatlak ve yamalar var dedi bende...
  5. U

CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far

Ynt: CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far belki kendinize göre haklısınız ama sayfada yüzlerce ilan var . güncelmi diye sorulması yerine ilan kaldırılmalı yada SATILMIŞTIR ibaresi büyük harfle yazılmalı

6. U

Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?

Ynt: Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce? bakımlı olursa çürümez,tabi japon yada amerikan gibi olamaz ama yinede iyidir lada

7. U

Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?

Ynt: Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce? bence lada en güzeli ucuz ve masrafsız parçası beleş beleş :)
  8. U

cj hıdrolık dıreksıyon kutusu ve cj 5 on arka ayna mahrutı

Ynt: cj hıdrolık dıreksıyon kutusu ve cj 5 on arka ayna mahrutı selam parçalar neden cj 8 e uymamıştır bilgi verirmisiniz.
  9. U

CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far

Ynt: CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far bu farlardan 1 takım lazım bize telefon verirmisiniz . size nasıl ulasırım

10. U

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? bu muayene işi bayaaa zor oluyor ama bi şekilde oluyor takmayın kafanıza mecburen olacak bir seferde kayda gectimi birdaha sorun cıkmıyor.

11. U

Defender 110 Turbo Dizel 2.7

Ynt: Defender 110 Turbo Dizel 2.7 ;)
  12. U

1980 Model - CJ6 Saç Kabinli - Tüv Muayeneli

Ynt: 1980 Model - CJ6 Saç Kabinli - Tüv Muayeneli ;)

13. U

1982 Model CJ8 - Polyester Kabinli - Tüv Muayeneli

Ynt: 1982 Model CJ8 - Polyester Kabinli - Tüv Muayeneli ;)
  14. U

1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li

Ynt: 1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li ;)
  15. U

Satılık 2. El Amerikan Malı 15x8.0 5 Bijon Jant

Ynt: Satılık 2. El Amerikan Malı 15x8.0 5 Bijon Jant ;)

16. U

Goodyear mtr 30, 9,5 15 lastik

Ynt: Goodyear mtr 30, 9,5 15 lastik lastikler duruyormu ladaya olurmu son fiyat ne olur tsklr
  17. U

95 VE 96 Lada NİVALARIM SATILIKTIR

Ynt: 95 VE 96 Lada NİVALARIM SATILIKTIR ARACLAR NEREDEDİR 95 EN SON NE OLUR
  18. U

cj8 için makas LAZIM arkadaşlar...

elinde cj 8 için ön ana kat makas bulunan arkadaslar ön anakat makasım kırılmıştır elinde bulunana varsa yardımcı olsun telefon ve adres bilgisi veriniz ben kocaelideyim haluk yılmaz 532 425 35 65

19. U

95 VE 96 Lada NİVALARIM SATILIKTIR

Ynt: 95 VE 96 Lada NİVALARIM SATILIKTIR selam ikisine bir fiyat 12500 tl araçlar nerede görülecektir. tsklr....
  20. U

Lada Niva Aksesuarları Lazım

Ynt: Lada Niva Aksesuarları Lazım jantlar 15 inç aracın kendi lastikleri 16 inç yani olmaz size

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR