Arama sonuçlarınız

1. Nevmeram

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu Kırkağaç'da bulunan izcilik tesisi ile görüştüm. Vanlı depremzedeler şu anda orada olduğundan yer sıkıntısı varmış. Bu yüzden Haziran ayına kadar çadırla konaklamak gibi bir imkan yokmuş. En azından Manisa Kırkağaç'da çadır ile konaklayacak bir yerin olduğunu...

2. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Şu yataklı kartın fiyatı düşse ne güzel olurdu aslında :D O değil de gerçekten kaldırılan seferlerden sonra pek de anlamı kalmadı sanırım kartların.
  3. Nevmeram

Çıralı Sahili S.O.S.

Ynt: Çıralı Sahili S.O.S. Protesto gösterileri yapılıyor ancak kim ne kadar dikkate alıyor. HES'ler ne oldu görüyoruz. Demokratik yollardan protesto edenlere ne oluyor görüyoruz. Bazen şeytan diyor "Yeryüzü Özgürlük Cephesi" gibi eylemlere giriş. Ancak bu da bir çözüm değil tabi. Şiddet ile de...

4. Nevmeram

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

Ynt: Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında.. Kıbrıslı bir arkadaşım "Her yer kamping. Git sahile kur" dedi. Artık ne kadar doğru bilemiyorum. :)
  5. Nevmeram

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu gezenbilir.com'un karavan bölümünü sıkı takip ediyorum. Şimdilik tren, otostop, çadır, hostel vb. ile :) O yüzden şimdi 2-3 hafta sonraki Manisa gezisi için yanıta ihtiyacım var. Umarım Manisalı arkadaşlar es geçmez :)

6. Nevmeram

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu Merhabalar Cavid Bey. Sizden kesin yanıt geleceğini biliyordum :) Hayalim bir gün bir karavana sahip olmak. Umarım mezun olduktan sonra alabilirim. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim o zaman. Yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum. Turizm İl Müdürlüğünü...

7. Nevmeram

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu Merhabalar, Benim Manisalı arkadaşlara şöyle bir sorum olacaktı. Mart ayı sonunda Manisa'ya 3 ya da 4 günlük bir Manisa gezisi düşünüyorum. Kırkağaç'ta asker olan kuzenimi ziyaret edip ardından Manisa merkez, Sardes Antik kentini gezip tren ile Uşak'a gitmeyi...
  8. Nevmeram

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Birkaç gün önce e-posta yolu ile projeyi gerçekleştiren ekip ile görüşmüştüm. Eskisehir kısmının işaretlenme çalısmalarının yapıldığını ve yaza kadar rehber kitabı çıkarmak istediklerini söylediler.
  9. Nevmeram

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Eğer gerçekleşirse biz 2 kişi olarak katılabiliriz. ESDOGE ile her bulduğumuz fırsatta yürüyüşlere katılıyoruz. Harika insanlardan oluşan bir grup.

10. Nevmeram

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Aksilik olmazsa dersten yırtabilirsem orada olacağım.

11. Nevmeram

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Eğer Eskişehir grubu olarak böyle bir organizasyon yapılacaksa gelmek istiyoruz kız arkadaşımla. Çadırımız, tulumumuz mevcut ancak pek bir deneme fırsatımız olmadı. Çok iyi olur eğer gerçekleşirse. Yalnız 17-18 Mart olmazsa çok memnun oluruz çünkü ÜDS var...
  12. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama Teşekkür ederim. :)

13. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama Çok teşekkür ederim. Öyle bir durum varsa otobüs ve dolmus kullanmak en mantiklisi. :)
  14. Nevmeram

Eskişehir Arkeoloji Müzesi

Ynt: Eskişehir Arkeoloji Müzesi Uzun bir aranın ardından müze tekrardan açılmıştı geçen sene. Geçtiğimiz hafta sonu gitme fırsatım oldu. Eserlerin sunumu itibariyle gördüğüm en iyi müzelerden biri. Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi adıyla ziyaretçilerini bekliyor. Müze kart geçiyor. Cep telefonu...
  15. Nevmeram

Çorum Kızılırmak Havzası Gastronomi ve Yürüyüş Yolu

Merhabalar, Bugün aldığım bir e-postada yeni bir yürüyüş yolunun haberi vardı. Çorum Kızılırmak Havzası Gastronomi ve Yürüyüş Yolu. Son derece güzel bir yürüyüş parkuru gibi gözüküyor. Benim incelediğim iki site var. http://www.gastronomiyolu.com/index.php ve...

16. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama Tekrardan merhabalar. Beni bugün Konya Karatay Belediyesi'nden aradılar. "Ne zaman isterseniz gelip dilediğiniz gibi konaklayabilirsiniz. Bir ücret ödemenize gerek yok. Bu bir kamu hizmetidir." dediler. Zabıta müdürüydü sanırım arayan beyefendi. Güzel bir haber oldu...
  17. Nevmeram

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Makinenin arızası kötü olmuş. Umarım istediğiniz desteği bulursunuz. Gerçekten güzel bir konu olmuş. Tecrübelerinizi paylaşırsanız ve paylaşmaya devam ederseniz seviniriz. :)
  18. Nevmeram

cocoon 300 kaz tüyü uyku tulumu

Ynt: cocoon 300 kaz tüyü uyku tulumu http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=outvd9148std&categoryId=1300947 Bu ürüne sahibim. Henüz tam manasıyla test etmedim. Ancak araştırma sürecinde marka konusunda olumsuz bir şeye rastlamadım.

19. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama Bende işte çadır ile konaklama imkanı var mı diye merak ediyorum. Belki Konyalı arkadaşlar daha net bir şeyler söyleyebilirler.
  20. Nevmeram

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımla konuştum onlarda orada çadırla kalmışlar. Çok teşekkür ederim yardımınız için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR