Arama sonuçlarınız

1. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Ynt: Konya'da Konaklama Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki merkeze ne kadar uzaklıkta? Yani burada konaklayıp rahatlıkla şehri gezebilir miyiz? Mesela Mevlana Müzesi yürüme mesafesinde mi yoksa toplu taşıma kullanmamız gerekir mi?

2. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Merhabalar, Bahar ayında Konya ve Karaman'ı gezmeyi düşünüyorum. Ancak aklıma takılan bir konu var. Konaklamayı çadırda yapmak istiyorum. Konya merkeze yakın bir kamping alanı var mı? Ben gezenbilir'de Konya Karatay Belediyesi'nin bir karavan parkı yaptırdığını okumuştum. Karatay belediyesine...
  3. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Merhabalar, Benimde baharda bir Konya seyahati planım var Eskişehir'den. Haydarpaşa'dan seferler kaldırıldığı için artık Meram Ekspresi çalışmıyor. Sadece İç Anadolu Mavi Ekspresi Arifiye-Adana arasında çalışacak. TCDD'nin sitesinde Eskişehir'de durağı Enveriye...

4. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Beğendiğinize sevindim. TCDD'nin müzesi fena değil. Beğenmiştim. Bir sonraki gelişinizde görmenizi tavsiye ederim :)
  5. Nevmeram

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Sanırım o fotoğraflar hiç bir zaman gelmeyecek :)

6. Nevmeram

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Baharda Samsun-Amasya-Sivas'ı gezmeyi düşünüyorum. Eğer izin verirlerse çok iyi olacak. Gitmeden önce artık belediyeyi arar sorarım. Gerçi e-posta gönderdim bugün. Bakalım geri dönecekler mi. Amasya ve Sivas merkezlere yakın kamp yapılacak yerlerde bulursam harika...

7. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Haydarpaşa istasyon olarak kullanılacak diye haber çıkmıştı. Ancak hiç sanmıyorum otel yaparlar kesin. Yazık olacak çok.
  8. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Eskişehir'i beğendin mi? Bu aralar çok soğuk Eskişehir :) Hafta sonu İstanbul'daydım. Eskişehir'de olsaydım eşlik etmek isterdim. Şu trenler kesilmeseydi aklımın bir köşesinde benimde Trakya vardı. Artık okul bitip İstanbul'a dönünce düşüneceğim :)
  9. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Trakya'ya bir ara seferler durmuştu. Sanırım gene başladı seferler. Edirne'ye gitmek güzel olurdu :)

10. Nevmeram

İzmir Civarında Tren ile Ulaşılabilecek Kamp Alanları

Merhabalar, Kimse cevap yazmamış ancak benim de merak ettiğim bir konu. Yazın Ege Bölgesi'nde trenle bir tur atmak gibi bir fikrim var. Konaklama tamamen çadır ile olacak. Çeşitli listeler var ancak belki yeni bir şeyler olabilir. Mesela İzmir'i geldiğimde İzmir merkezi gezmek istiyorum. Ancak...

11. Nevmeram

Likya Yolu için Uygun Tarih

Ynt: Likya Yolu için Uygun Tarih Yazın felaket sıcak oluyor. Ben daha önce tamamını yürümedim. Sadece bir parkuru yürüdüm. Yazdı ve ölüm gibiydi :) Yazın o sıcakta çok zor olabilir tamamımın yürünmesi.
  12. Nevmeram

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Eskiden fakültemde akademisyenlik yapan şimdilerde ise Hacettepe Üniversitesi'nde akademik hayatına devam eden Hakan Ergül'ün Krizanteme Adanmış adlı öykü kitabını okuyorum. Kendisinin Sesler Nereden Geliyor diye bir öykü kitabı daha var ki tadından yenmez.

13. Nevmeram

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Burada çadırla konaklama imkanı var mı acaba?
  14. Nevmeram

Balkanlar

Ynt: Balkanlar Şubat ayında mı gitmeyi düşünüyorsunuz? Balkanları kışın gezmek zor olabilir. Kış şartlarında tren seferleri ve otobüs seferleri aksayabilir. Bence nisan ya da mayıs ayı daha uygun olabilir. Gitmeden önce bende zorlanmıştım bu saatleri bulmakta. Gittiğim her şehirde ilk işim bu...
  15. Nevmeram

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Merhabalar, Kız arkadaşım için çanta bakıyorum. Kullanım amacımız birkaç günlük kamplı yürüyüşler ve seyahatlerde kullanabileceğimiz bir çanta olması. Kız arkadaşım 1.75 cm boyunda ve 55 kg. http://www.k2outdoor.com.tr/Kayuk-60-10-lt-Sirt-Cantasi,PR-2471.html...

16. Nevmeram

Schgen vizesi 2. vizem olacak multiple çoklu giriş nasıl alırım?

Ynt: Schgen vizesi 2. vizem olacak multiple çoklu giriş nasıl alırım? Ben geçtiğimiz Haziran ayında Balkan turu yapacağımı söyleyerek Yunanistan'in Ankara Büyükelçiliğinden bir aylık multi almistim
  17. Nevmeram

Balkanlar

Ynt: Balkanlar Geçtiğimiz Haziran ayında benzer bir rota izledik sayılır. İnternetten biraz ulaşmak zor o saatlere. En iyi yöntem yabancı forum sitelerini takip etmek. Şu anda sezon olmadığından sefer sıklıkları ne kadardır bilemiyorum. Ancak Şubat ya da Mart gibi istediğiniz sıklıkta otobüs...
  18. Nevmeram

İnönü Şehitlerini Anma Yürüyüşü - Metristepe ( 8 Ocak 2012)

Ynt: İnönü Şehitlerini Anma Yürüyüşü - Metristepe ( 8 Ocak 2012) Sınavlarımdan dolayı katılma fırsatı bulamamıştım. Oldukça güzel bir etkinlik olmuş.

19. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu 6 yıldır tren ile seyahat ediyorum. Sadece 2-3 ay önce bir sorunla karşılaştım. Trende netbookda film izlerken üç tane serseri "Lan bak film izliyor deyip" ekranı çevirdiler. Tuttum geri çevirdim, ses etmedim. Sonra üçü de ikili koltuğa oturdular yanımdaki. Ben tekli...
  20. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu evet oralar da planlarımın içinde :) gene haberleşeceğim seninle zaten Ekrem :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri