Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
selam mesut bey bende en son 2000 lerde gittim ama her gittiğimde farklı bir bölgesini keşfediyorum o kadar çok gezilecek görülecek yeri varki 3-4 gün ayırmak gerek
selim bu grup yemek yemegi cok seviyor oyle seviyolarki ben etraftayken hic kimse saklamiyor zaten ama dedigin gibi her acidan karelenecek arkadaslar ;D
savas ben k2 ye ancak bi sponsor bulursam gidebilirim ee sende beni yollaycan zaten ole...
Ynt: likya yolu aralik yol arkadasi
merhabalar ilk etplr en guzeli oludenizin ordan baslamanizi tavsiye ederim en guzel etaplar kabak koyu kelebekler vadisi faralya civarlaridir. ama bana sorarsaniz bu mevsimde bir iki kiside olsaniz gitmeyin cunku gun biyu yagmurda yuruyen biri olarak sunu...
iyi geceler ankara offroad grubu
http://video-klipleri.org/sezen-aksu/deger-mi-1986-klibi_580403fbc.html
hazır hazır savaş şöle 1 saat felan hem yürürüz hemde foto alırız keyif yürüyüşü yaparız yaniii offroada hafif eritmiş olarak gitmek lazım dimi :)
kamp isteyen arkadaşlar var ise kamp olayına bende katılmak isterim biz erciyes vs de çok ateşsiz kamp yaptık
sanırım fidan dikimi ile bir plan yapılmadı ama eğer talep olursa grup üyelerinden ayarlamaya çalışırız fidanların istenmesi vs gerek orman bakanlığından buna ve gitmeyi düşündüğümüz yere bu hafta karar verilirse ben orman bakanlığından...
günaydın herkese sonuçta bir dernek kurum vs değilizz ve bu grubun belirli bir aidat geliri vs si yok bu tür harcamaların hepsi kişi cebinden özel olarak çıkacak bununbir tek kişiye yüklenmesini istemem ;D ;D hekesin bu fikre katılacağından...
savaşçığım bu stikerları kim yaptırıyor maliyeti nedir bizede sölersen sevinirim satın almak isterim stikerları bir kişi üzerine yıkmayalım
ankarada zerrin hanıma sorabilirsiniz ceranus ceranus dur gezenbilirdeki ismi yada sedattan isteyebilirsiniz onun pek vakti yok tv çekimlerinden