Arama sonuçlarınız

1. cidowsky

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu selam mesut bey bende en son 2000 lerde gittim ama her gittiğimde farklı bir bölgesini keşfediyorum o kadar çok gezilecek görülecek yeri varki 3-4 gün ayırmak gerek

2. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu arada erciyesi gördüm beni bırakın buraya gidin dedim ama bırakmadılar
  3. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ;D

4. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 3 günlük kapadokya gezisinden kareler
  5. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu pmr si olanlar getirmesi rica olunur trekkingde artcimiza gerekli olacak :)

6. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu selim bu grup yemek yemegi cok seviyor oyle seviyolarki ben etraftayken hic kimse saklamiyor zaten ama dedigin gibi her acidan karelenecek arkadaslar ;D savas ben k2 ye ancak bi sponsor bulursam gidebilirim ee sende beni yollaycan zaten ole...

7. cidowsky

likya yolu aralik yol arkadasi

Ynt: likya yolu aralik yol arkadasi merhabalar ilk etplr en guzeli oludenizin ordan baslamanizi tavsiye ederim en guzel etaplar kabak koyu kelebekler vadisi faralya civarlaridir. ama bana sorarsaniz bu mevsimde bir iki kiside olsaniz gitmeyin cunku gun biyu yagmurda yuruyen biri olarak sunu...
  8. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu iyi geceler ankara offroad grubu http://video-klipleri.org/sezen-aksu/deger-mi-1986-klibi_580403fbc.html
  9. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş ben tişörtte isterim ama bide kupa :) hatta polar kar montu da :)

10. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mesut bey belki gece yürüyüşüde yaparız

11. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kamp için gideceklerle bende gitmek isterim eğer araçlarındayer olur ise tabiki
  12. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hazır hazır savaş şöle 1 saat felan hem yürürüz hemde foto alırız keyif yürüyüşü yaparız yaniii offroada hafif eritmiş olarak gitmek lazım dimi :)

13. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş ellerine emeklerine sağlık dostum o keçiyi vurdurtmazlar vurmaya kalkanı vururlar ;D
  14. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu kamp isteyen arkadaşlar var ise kamp olayına bende katılmak isterim biz erciyes vs de çok ateşsiz kamp yaptık
  15. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu çağın bey beni imbat felan etkilemez :) ben hadi diyin giderim

16. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ekip için http://www.youtube.com/watch?v=Uuxt5a7d_mA&feature=share
  17. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu sanırım fidan dikimi ile bir plan yapılmadı ama eğer talep olursa grup üyelerinden ayarlamaya çalışırız fidanların istenmesi vs gerek orman bakanlığından buna ve gitmeyi düşündüğümüz yere bu hafta karar verilirse ben orman bakanlığından...
  18. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu günaydın herkese sonuçta bir dernek kurum vs değilizz ve bu grubun belirli bir aidat geliri vs si yok bu tür harcamaların hepsi kişi cebinden özel olarak çıkacak bununbir tek kişiye yüklenmesini istemem ;D ;D hekesin bu fikre katılacağından...

19. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaşçığım bu stikerları kim yaptırıyor maliyeti nedir bizede sölersen sevinirim satın almak isterim stikerları bir kişi üzerine yıkmayalım
  20. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ankarada zerrin hanıma sorabilirsiniz ceranus ceranus dur gezenbilirdeki ismi yada sedattan isteyebilirsiniz onun pek vakti yok tv çekimlerinden

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR