Arama sonuçlarınız

1. osman_vip90

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi Evet en mantıklısı o , diğer türlü herkes ayak uyduramayabilir sonucta hepimiz yeniyiz cok tecrübemiz yok 8)

2. osman_vip90

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos hayırdır , gezileri bırakıp downhill yapmaya mı karar verdin :o ;D fotoğraf hos olmus , biraz daha profesyonel bi fotoğrafçı olaymış misal ben , daha güzel seyler cıkarmıs ordan :D
  3. osman_vip90

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi iyi organizasyon olsun dostum ;) ayarlamadan önce iyice arastır , cok güzel bişey olsun 8)

4. osman_vip90

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... Bütçemi arttırdım biraz araştırmadan sonra , bütçem kredi kartı ile 750 TL olacak gibi inşallah ona göre bir bisiklet almak istiyorum artık :D MTB önerilerinizi bekliyorum ...
  5. osman_vip90

olympos bey dağları parkında kamp?

Ynt: olympos bey dağları parkında kamp? doğrudur , o kadar detaylı bilgim yok orası hakkında ...

6. osman_vip90

Ynt: olympos bey dağları parkında kamp? olypos ta tahta evler yok mu ? kiralananlar ...

7. osman_vip90

Ynt: olympos bey dağları parkında kamp? Tahminimce bungalov evlerin olduğu sahilden bahsediliyor olabilir ya da sadece ormandaki bos arazi , sahil gibi bir yerdir işletmesi falan yoktur ...
  8. osman_vip90

Bisiklet Hız Tablosu

Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Antalya da dağ yolunda 72 km/h yapmıstım ama cok kısa sürüyor kısa bir iniş ve tehlike yok ;D
  9. osman_vip90

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Dağ bisikletcimiz :D nerelrdesin yaw ,kac gün oldu paylasım yapmayalı ::)

10. osman_vip90

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri güzel fikir :)

11. osman_vip90

new york ....

Ynt: new york .... Yalnız resimler 2 3 4 5 6 diye gidiyor 1 nerede ::)
  12. osman_vip90

new york ....

Ynt: new york .... elinize sağlık gayet güzel olmuş , New York a giderken işimize yarar ;D

13. osman_vip90

Ynt: olympos bey dağları parkında kamp? takip :) Antalyalı olmamarağmen ben de hi duymadım , merak ettim nerdedir diye ...
  14. osman_vip90

yeni başlıyorum

Ynt: yeni başlıyorum önce amaçlarınızı bütçenizi belirleyin daha sonra marka ve modeller hakkında bilgi verilir ...
  15. osman_vip90

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Forumda feroza kullananlar mevcut cevap vereceklerdir biraz beklerseniz :)

16. osman_vip90

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Herhangi bir markanın herhangi bir modeli olabilir :) 2 tekeri olsun yeter 8) Kullandığınız bisikletleri değerlendirebilirsiniz ...
  17. osman_vip90

Kocain Mağarası - Antalya ( 07 / 04 / 2012 )

Ynt: Kocain Mağarası - Antalya ( 07 / 04 / 2012 ) İyi olur , ben de bayağı önce motorlarla gitmiştim :) güzel bir yeri var Mağaranın ama merdivenler bayağı yorucu ;D
  18. osman_vip90

Bisikletle Serin Dere Turumuz

Ynt: Bisikletle Serin Dere Turumuz güzel bir paylasım teşekkürler ,inşallah bize de nasip olur oralara gitmek :) ...

19. osman_vip90

Bisikletiyle yollara düşen bir gezginin hikayesi..

Ynt: Bisikletiyle yollara düşen bir gezginin hikayesi.. yeni gördüm konuyu , paylasım için teşekkürler ...
  20. osman_vip90

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.) Fotoğraflar ve konu anlatımı gercekten harikaydı zevkle izledim , tam bir zaman tüneliydi ;) Ben de İstanbul Antalya turu yapmk istiyorum ilerde inşallah seninki kadar güzel ve eğlencili gecer :D Keyifli pedallar ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri