Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mountainbiker's Photos
hayırdır , gezileri bırakıp downhill yapmaya mı karar verdin :o ;D
fotoğraf hos olmus , biraz daha profesyonel bi fotoğrafçı olaymış misal ben , daha güzel seyler cıkarmıs ordan :D
Ynt: Bisiklet Önerisi ...
Bütçemi arttırdım biraz araştırmadan sonra , bütçem kredi kartı ile 750 TL olacak gibi inşallah ona göre bir bisiklet almak istiyorum artık :D MTB önerilerinizi bekliyorum ...
Ynt: olympos bey dağları parkında kamp?
Tahminimce bungalov evlerin olduğu sahilden bahsediliyor olabilir ya da sadece ormandaki bos arazi , sahil gibi bir yerdir işletmesi falan yoktur ...
Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...
Herhangi bir markanın herhangi bir modeli olabilir :) 2 tekeri olsun yeter 8) Kullandığınız bisikletleri değerlendirebilirsiniz ...
Ynt: Kocain Mağarası - Antalya ( 07 / 04 / 2012 )
İyi olur , ben de bayağı önce motorlarla gitmiştim :) güzel bir yeri var Mağaranın ama merdivenler bayağı yorucu ;D
Ynt: 1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)
Fotoğraflar ve konu anlatımı gercekten harikaydı zevkle izledim , tam bir zaman tüneliydi ;) Ben de İstanbul Antalya turu yapmk istiyorum ilerde inşallah seninki kadar güzel ve eğlencili gecer :D
Keyifli pedallar ...