olympos bey dağları parkında kamp?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sirrage33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,946

sirrage33

Yeni Üye
araştırdıım kadarıyla buranın kamp alanı 100 çadırdan oluşan bi yermiş çok övdüler buraya gitmek istiyoruz ama ordaki çadırları mı kullanabiliyoruz sadece yoksa kendi çadırımızı kurabiliyor muyuz arkadaşlar?

Etiketler

Ynt: olympos bey dağları parkında kamp?

Takip.
(ayrıca yazın olimpos ve adrasana gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla sanırım 1 günlük bir yol yürüyüş parkuru varmış 2 bölge arasında. Bu konuda bilgili olan danışabilecegim birisi var mı? )

Aynen ben de Antalya'da dogdum buyudum hic boyle bir yer duymadim.. Bir de arkadas cok met ettiler demis allah allah keske boyle bir yer olsa .. Bir diger konu da 100 cadir olmasi .. 100 cadirlik bir kamp alaniysa devasa bir yer olmasi lazim

Tahminimce bungalov evlerin olduğu sahilden bahsediliyor olabilir ya da sadece ormandaki bos arazi , sahil gibi bir yerdir işletmesi falan yoktur ...

olimpos beydağları milli parkının içindeki göynük çadırlı kampından bahsediyorum adını ilk kez zaten bu forumda görüp araştırdım googleda googledan olimpos beydağları milli parkı die aratırsanız bulabilirsiniz antalyanın yerlisi arkadaşların bilmemesini anlıyorum bende 3 senedir burdayım ama gitme fırsatım hiç olmadı ama daha önce arkadaşlarımdan duyduğum bi yerdi..

http://tr.wikipedia.org/wiki/Olimpos_Beyda%C4%9Flar%C4%B1_Mill%C3%AE_Park%C4%B1

bu göynük çadırlı kampında kendi çadırımızı kurabilior muyuz yoksa sadece oranın çadırını mı alıyoruz??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR