Arama sonuçlarınız

1. oakkar

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey araç anladığım kadarı ile size küçük geliyo :D isterseniz bunu KARS' gönderip daha büyük bi proje başlayın yoksa gelen gidenden abi sıra size gelmicek bende seve seve sizin yerinize kullanırım bunu...

2. oakkar

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) Merhaba İlhan Bey aracınız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık RABBİM iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah K A R S ' tan selamlar
  3. oakkar

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) Hayırlı olsun . iyi günlerde kazasız belasız kullanın

4. oakkar

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  5. oakkar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni üye arkadaşlar hoşgeldiniz

6. oakkar

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Abi ALLAH kolaylık versin bayağı emek harcıyosun ama sonuçta güzel bişiler ortaya çıkacak iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah kolaylıklar dilerim K A R S' tan selamlar

7. oakkar

Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

Ynt: Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model Hüseyin bey ilgi ve merakla takip ediyorum belki bana nasip olur :)
  8. oakkar

Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2

Ynt: Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2 Aracınız güzel görünüyor alınabilecek güzel bir araç alanada satanada hayırlı olur inşalah.
  9. oakkar

Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

Ynt: Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model Hüseyin bey öncelikle hayırlı satışlar dilerim aracınız güzel görünüto eğer mümkünse iç resim'lerinide eklermisiniz lütfen

10. oakkar

Satılık 5 Kapı LPG.li 2000 Model Vitara

Ynt: Satılık 5 Kapı LPG.li 2000 Model Vitara guzel arac alanada satanada hayırlı olsun

11. oakkar

Satılık 2004 Grand Vitara

Ynt: Satılık 2004 Grand Vitara guzel arac alana hayırlı olsun
  12. oakkar

Gezenbilir Kars Grubu

Ynt: Gezenbilir Kars Grubu Ad - Soyad : Osman AKKAR Doğum Tarihi ve Yeri : 1972 - ALMANYA Memleket : ARDAHAN - Posof Semt : KARS - Merkez Mesleği : Esnaf İlgi Alanı : Doğa - Gezi - Bilgisayar - Arabalar...

13. oakkar

ANI antik şehiri

ANİ ANTİK KENTİ Anı Şehir kalıntıları Kars'a 48 km. uzaklıktadır. Anı adının İran İlhanlılarından ANAHİTE (Anaitis)'e ait bir mabetten alınmış olduğu ileri sürülürse de ası kaynağı bilinmemektedir. Anı'nın çok yakınlarında putperestlik devrine ait mezarla- rın bulunması, buranın...
  14. oakkar

KARS ' ın gezilebilecek tarihi ve turistlik yerleri

TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ : Kars kültür yönünden köklü temellere dayanmaktadır. M.Ö. 9000 yıllarına kadar uzanan tarihi geçmişi üzerinde bir çok uygarlığa analık etmiş, bir çok uygarlığı büyütmüştür. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Dünyada Anadolu ne ise, Kars odur. Günümüzde de bu...
  15. oakkar

Kars ' ın ilçeleri

SELİM : 40 YIL Rus işgalinden sonra, 1920’de Türkiye topraklarına katılan selin 1957 yılında ilçe oldu. SUSUZ: Cılavuzdere düzlüklerinde Paleotik döneme ait buluntular elde edilmiştir. Daha önce karsa bağlı bir bucak merkezi olan susuz, 1959 yılında ilçe durumuna...

16. oakkar

Kars'tarihcesi

KARS Yüzölçümü: 9.442 km2 Nüfusu: 352.519 Merkez nüfusu : 78.455 Nüfus yoğunluğu: km2 ye 37 kişi Yıllık nüfus artışı: % 6.24 Komşu olduğu iller: Erzurum, Ardahan, Iğdır. İl trafik kodu:36 İlçeleri : Arpaçay, Akkaya, Digor, Kağızman, Selim, Susuz, Sarıkamış’tır. İlin merkezi...
  17. oakkar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın özür dilerim
  18. oakkar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Murat bey sanırım sizde fark etmimşsinizki henüz foruma 10 gündür üyeyim daha yeni adapte olmaya çalışıyorum ki insanları amacsızca yargılamak hiçte hoş bir davranış değildir sizde hak verirsinizki 2 kişi konuşuyodu arada siz kaldınız

19. oakkar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat bey ilginiz için teşekkür ederim değerlendirip dönerim size murat bey beni yanlış anladı sanırımçokta önemli değil soru onada sorulmuş değildi zaten yinede teşekkürler
  20. oakkar

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat bey aracın özelliklerini ve varsa iç resimlerini eklermisiniz lütfen fiyat benim için ne düşünürsünüz anlaşırsak KARS'ın ilk off road olarak göreve başlıcak selamlar tel : 0 537 726 28 36 mail : osmanakkar@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri