Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,942

alanya3365

Kamp II
Yer
alanya
Landrover Defender 110 Kasa, 2.5 Dizel, 1991 Model, Orjinal 115 km de. Araç 8 Kişiliktir. Otomobil Arazi taşıtı sınıfındadır. Muayene 2 yılda birdir. Tamamen Orjinal ve temiz bir Araçtır. Araç 20.000TL dır.
Bilgi için: Hakan Avşaroğlu Tel: 0 534 838 04 34

PICT3578.jpg

PICT3579.jpg

PICT3591.jpg

DSC_8700.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

Aracın döşemesi sıfır ayarındadır fotoraflarını çekip eklerim. Motoru şanzumanı yani mekanik aksamı on numaradır saat gibi hiç bir yerinden ses gelmiyor.

DSC_8709.jpg

PICT3583.jpg

Hüseyin bey öncelikle hayırlı satışlar dilerim aracınız güzel görünüto eğer mümkünse iç resim'lerinide eklermisiniz lütfen

osman bey merhaba.
araç gerçekten çok temiz ve orjinal bi araç. bu günlerde alanya da havalar bozuk. güneş açar açmaz temizletip resimlerini çekicem. aslında içinin videosu var ama bir türlü ekleyemiyorum yani eklemesini bilemedim

yıllardır land rover defenderle uğraşıyorum. Şimdide 98 tdi defendere biniyorum. ama bu 91 kadar temizini hiç görmedim. bu araç benim arkadaşımın. almak isteyen ilgilenen arkadaşlara özellikle tavsiye ederim. birazda içinin resimlerini ekliyorum.

PICT3614.jpg

PICT3624.jpg

PICT3625.jpg

PICT3628.jpg

PICT3637.jpg

Boncuk gibi maşallah hayırlı satışlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR