Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık
M.K.E. den çıkan araçların genel durumu belli..İçlerinden motoru şanzımznı ve transferi sağlam olanını seçtik.Kaporta olarakda sadece tavanın düzgünlüğüne bakdık..Aracın öncelikle iç döşemesini sökerek mekanik ve aktarmadan işleme başladık..
Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi
Dilbilgisi konusunda beni aydınlattığınız için size teşekkür ederim .Müsait olduğumda P.T.T Sirkeci'den aldığım B sınıfı Beynelminel ehliyetimle diğerlerinide (Kara tahditli, Yakın yol deniz, A Sınıfı Amatör,Yakın yol yat kaptanlığı ve 6000 e...
Merhaba Gezenbilir dostları.. Dostumuz Hidayet ÖZ beye Daha önce toplamış olduğumuz araçlarda edindiğimiz tecrübelerimizi yansıtarak bir araç topladık ..Bu bölümde bu aracın yapım safhalarını sizlerle kare kare paylaşmak istedik..
Harf hatalarındaki dikkatini üslubundada göstersen iyi olur..Zabitlik konusuna gelince 1974-1979 yıllarında o görevi dünya denizlerinde telsiz zabiti olarak yaptım..Tabi sen o yılları maalesef hatırlamazsın....Ayrıca bu bahsi geçen telsizide alıp...
Sayın Yalçın Sümer .Madalya konusunda benim madalyaya ihtiyacım yok bunu bilesin ...Ben 30 sene bu devlete senin aklının alamayacağı kadar hizmet verdim.O şeref bana yeter ve bunuda madalyayla belgelemeye niyetim yok...Ayrıca profilimede mail...
Bir tek modele takılıp kalmışsınız...Benim araştırdığım Marka bazında ..Yalnız bu sitede değil amatörler arasındada bazı markaların legal ithal edilmiş gibi gösterilerek satışının yapılması...Dikkatini çekmek istediğim diğer konu ise Türkiye 'mizde...
cevap vermek için siz zahmet etmeyin ben araştırdım... B.T.K. Spectrum yönetimi 18.07.2008 Tarihinden bu yana Sınıf - 2 Bildirim formu ile onay almiş cihazlar listesinde sadece Wouxun KG_UVD1P Modelinin izini var..Bu markanın diğer model ve...
Ynt: Araç anteni dibi :) ile ilgili -Lütfen-
Anten ve diplikle beraber giderseniz Doğan Yıldız Bayındır 2 Sok. Kızılay Ankara adresinde her türlü aksesuarı bulabilirsiniz ...Eğer bulamazsanız bende yardımcı olabilirim...
Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ??
aracın şanzımanı ve difransiyelleride bir değişiklik varmı tahvil oranları nedir..Ortalama 500 Krş yakması lazım aracınızın...
Ynt: Discovery 1 İçin Demir Tampon
elinde çizim bulunan arkadaşlara istenilen şekil ve kalınlıkda vinç uyumlu tampon imalatımız vardır.Yerimiz Ankara Ostimdedir ...Bilgilerinize...Takoser Tel.:0 312 3863460
Ynt: Ankara da defender ustası
Hidrolik direksiyon merkez revizyonlu, diğer parçalar sıfır montaj dahil 2300 TL... Takoser Otomotiv Ankara Tel: 0541 351 20 33 Ercan SÜZER