Arama sonuçlarınız

1. ercan süzer

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracın yürüyeni ile işlemler...

2. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık M.K.E. den çıkan araçların genel durumu belli..İçlerinden motoru şanzımznı ve transferi sağlam olanını seçtik.Kaporta olarakda sadece tavanın düzgünlüğüne bakdık..Aracın öncelikle iç döşemesini sökerek mekanik ve aktarmadan işleme başladık..
  3. ercan süzer

Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi

Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi Dilbilgisi konusunda beni aydınlattığınız için size teşekkür ederim .Müsait olduğumda P.T.T Sirkeci'den aldığım B sınıfı Beynelminel ehliyetimle diğerlerinide (Kara tahditli, Yakın yol deniz, A Sınıfı Amatör,Yakın yol yat kaptanlığı ve 6000 e...

4. ercan süzer

Merhaba Gezenbilir dostları.. Dostumuz Hidayet ÖZ beye Daha önce toplamış olduğumuz araçlarda edindiğimiz tecrübelerimizi yansıtarak bir araç topladık ..Bu bölümde bu aracın yapım safhalarını sizlerle kare kare paylaşmak istedik..
  5. ercan süzer

Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi Harf hatalarındaki dikkatini üslubundada göstersen iyi olur..Zabitlik konusuna gelince 1974-1979 yıllarında o görevi dünya denizlerinde telsiz zabiti olarak yaptım..Tabi sen o yılları maalesef hatırlamazsın....Ayrıca bu bahsi geçen telsizide alıp...

6. ercan süzer

Satılık - Land Rover Karbüratör

1993 Model Ambulanstan çıkma karbüratör 150 TL..

7. ercan süzer

Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi Sayın Yalçın Sümer .Madalya konusunda benim madalyaya ihtiyacım yok bunu bilesin ...Ben 30 sene bu devlete senin aklının alamayacağı kadar hizmet verdim.O şeref bana yeter ve bunuda madalyayla belgelemeye niyetim yok...Ayrıca profilimede mail...
  8. ercan süzer

Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi Bir tek modele takılıp kalmışsınız...Benim araştırdığım Marka bazında ..Yalnız bu sitede değil amatörler arasındada bazı markaların legal ithal edilmiş gibi gösterilerek satışının yapılması...Dikkatini çekmek istediğim diğer konu ise Türkiye 'mizde...
  9. ercan süzer

Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi cevap vermek için siz zahmet etmeyin ben araştırdım... B.T.K. Spectrum yönetimi 18.07.2008 Tarihinden bu yana Sınıf - 2 Bildirim formu ile onay almiş cihazlar listesinde sadece Wouxun KG_UVD1P Modelinin izini var..Bu markanın diğer model ve...

10. ercan süzer

Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi Bu bahsi geçen telsiz markasının Türkiyedeki ithalatcısı varmı ? Varsa adresini yazarmısınız ...Bu cihaz Türk standartlarına uygunmu? ( B.T.K T.S.001 ).

11. ercan süzer

Araç anteni dibi :) ile ilgili -Lütfen-

Ynt: Araç anteni dibi :) ile ilgili -Lütfen- Anten ve diplikle beraber giderseniz Doğan Yıldız Bayındır 2 Sok. Kızılay Ankara adresinde her türlü aksesuarı bulabilirsiniz ...Eğer bulamazsanız bende yardımcı olabilirim...
  12. ercan süzer

Toplamak için Dizel Defender 110 Aranıyor

Ynt: Toplamak için Dizel Defender 110 Aranıyor telefonum 0312 386 34 60 defender için yardımcı oluruz teşekkürler

13. ercan süzer

GAZLI land rover yardımmmm ??

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? aracın şanzımanı ve difransiyelleride bir değişiklik varmı tahvil oranları nedir..Ortalama 500 Krş yakması lazım aracınızın...
  14. ercan süzer

Discovery 1 İçin Demir Tampon

Ynt: Discovery 1 İçin Demir Tampon elinde çizim bulunan arkadaşlara istenilen şekil ve kalınlıkda vinç uyumlu tampon imalatımız vardır.Yerimiz Ankara Ostimdedir ...Bilgilerinize...Takoser Tel.:0 312 3863460
  15. ercan süzer

Land Rover Defender 110 Mukavemet levhaları

Ynt: Land Rover Defender 110 Mukavemet levhaları Güncel

16. ercan süzer

defender hidrolik direksiyon komple

Ynt: defender hidrolik direksiyon komple satılmıştır
  17. ercan süzer

Ankara da defender ustası

Ynt: Ankara da defender ustası aracın resimleri varmı fiyat cazip ..Bende hidrolik direksiyou 1700 TL.Aracıniza 5000 TL'ye talibim Resimleri gönderirseniz sevinirim
  18. ercan süzer

Ynt: Ankara da defender ustası revizyon merkez

19. ercan süzer

Ynt: Ankara da defender ustası Hidrolik direksiyon merkez revizyonlu, diğer parçalar sıfır montaj dahil 2300 TL... Takoser Otomotiv Ankara Tel: 0541 351 20 33 Ercan SÜZER
  20. ercan süzer

Kiralık Defender Arıyorum

Ynt: Kiralık Defender Arıyorum Ankara'da bulunuyorsanız yardımcı olabilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri