Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 Agustos 2025
Sabah bir Innsbruck turu yaptim. Bu sehir sanal google.map gezilerinde hep mouse’un beni goturdugu bir sehirdi. Yaklastirip yaklastirip fotograflarina bakardim. Plan degisikligi ile iyi ki gelmisim dedim. Dik Alp Daglarinin (ya da o bolgede bu sira daglarin baska bir adi...
13 Agustos 2025
Sabah erken kalkip Rothenburg ob de Tauber’de kisa bir tur attim. Oglen olmadan market alisverisi yapip Avusturya’ya dogru yola ciktim. Avusturya sinirindan gecmeden yakit aldim. Internete gore Almanya’da daha ucuz gorunuyordu. (Sonradan pek bir fark olmadigini gordum)
Sinira...
12 Agustos 2025
Rothenburg Ob de Tauber
Miltenberg’den sonra yolda daha once gezdigim Wertheim’de kaldim. Sabah da yine outlet center’a ugrayip Rothenburg Ob de Tauber’e geldim. Sehir merkezine kisa bir yuruyus yapipi karavana geri dondum. Sehrin tam ortasinda eski sehir duvarinin yaninda 24...
Detaylar icin tesekkur ederim. Bolgeyi cok sevdim. Birdahaki Avrupa gezimizde bu bolgeye genis bir zaman ayirip kesfetmek istiyorum. Simdi yalnizken gezip tuketmek istemedim.
11 Agustos
Miltenberg
Main Nehri kiyisinda kurulmus bir kasaba. Kasabanin bir yaninda nehir, diger yaninda orman var. Nehirden sık sık tur gemileri geciyordu. Kasabanin tarihi merkezi çok canli. Burasi ikinci dunya savasinda zarar gormemis.
Miltenberg’i gezdikten sonra aku takviye cihazi...
10 Agustos 2025
8 Agustos Aksami Idstein’a varmis, 9 Agustos sabahi Idstein’i gezip ogleden sonra Michelstadt’a gecmistim. Michelstadt’ta sehir merkezine yakin icerisinde karavanlar icin bir bolum tahsis edilmis olan bir otoparkta konakladim.
Bugun (10 Agustos) oglen de Michelstadt’i gezdim...
Cok tesekkur ederim. Zahmet edip uzun uzun yazmissiniz. Yanimda yag vardi. Sagolsun ustamiz Ankara’dan cikarken yaptigi malzeme listesine yagi da yag tapasini da eklemis. Simdi Michelstadt’a geldim. Cok sukur yagla ilgili bir sorun yok. Aku de sanirim dikkat ettigim surece Turkiye’ye goturur...
08 Agustos 2025
Evvelce arz ettigim müşkülatlı durumlari yasadiktan sonra Idstein’e dogru yola ciktim. Aksama dogru varip otoyol yanindaki bir otoparkta konakladim. Sabah cok erken uyanip sehir bosken gezebildim. Fransanin Alsace bolgesindeki koylere benziyor. Yine kurabiye evler. Guzel yer ama...
Sanayide cok zaman gecirdim :smiley:
Giethoorn Aku Sorunsali
Giethoorn’da aksam anahtari kontagin uzerinde unutmusum. Farlar acik tabi. Galiba birisi “Akuleri bite insallah” filan diye beddu etti. Akuyle ilgili endiseler hala kafamdayken anahtari nasil uzerinde unuttum bilemedim. Bir saat sonra...
Google mapsi karavan parki icin hic kullanmamistim. Deneyecegim. Tesekkur ederim.
Fotoğraflarin ve videolarin hepsini iphone 16 pro max ve Samsung S22 telefonlarla cektim. Ayrica bir kamera kullanmadim.
Aku takviye cihazi ile ilgili tavsiyenizi de donuste yerine getirecegim. Insallah donusten...
4 - 5 - 6 Agustos 2025
Roermond - Eindhoven - Vessem
Giethoorn gezimizin en kuzeyindeki noktaydi. Artik donuse gectik. Roermond ve Eindhoven’a alisveris icin ugradik.
Roermond’da buyuk bir outlet center var diye geldik. Ama fiyatlar daha once Almanya’da ugradigimiz Wertheim Village kadar uygun...
3 Agustos 2025
Giethoorn
Ankara’dan yola cikali 38 gün olmuş. Seyahat planimiza sonradan ekledigimiz Lüksemburg, Belcika ve Hollanda’yi da gormus olduk. Artik rotamizin Türkiye’den en uzak noktasina geldik. Bugun Giethoorn Köyünü gezdik. Uzun zamandir resimlerine bakip gitmeyi aklimdan...
2 Agustos 2025
Amsterdam
Sabah yuruyerek Weeesp tren istasyonuna gittik. Uygulamadan tren biletlerimizi alip trene bindik. Amsterdam’a dogru gidiyoruz. Ama trende ortam garip. Tamam ozgurlukler ulkesi filan ama bu kadarini beklemiyordum. Boyle bir oran olamaz. Trendekilerin yuzde sekseninin...
1 Agustos 2025
Weesp
Amacimiz Amsterdam’a gitmek ama low emission zone nedeniyle Amsterdam’a yaklasamiyoruz. Haritadan trenle Amsterdam’a ulasilabilen ve karavani birakabilecegimiz yerler olan ve daha onemlisi low emission zone icinden gecmeden ulasilabilen Weesp’i bulduk. Iyi ki bulmusuz...
31 Temmuz 2025
Brugge
Seyahat boyunca en cok endiselendigim gun bugundu. Gent’te kaldigimiz otoparkta her ihtimale karsi kamera sistemini dogrudan arac akusunden beslenecek sekilde acik birakmistim. Arac akusunu gelmeden once kontrol ettigim icin ve kamera sistemi dusuk enerji harcadigi icin...
30 Temmuz 2025
Gent
Bruksel’den sonraki duragimiz Gent. Karavanimizi sehir merkezinde bir otoparka park ettik. Sehre yurume mesafesinde bir yer oldugu icin tercih ettik. Servis ihtiyaciniz yoksa sehir merkezindeki 24 saat kalmaya uygun bu tarz otoparklar her yeri yuruyerek gezmek icin avantaj...