yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Harika fotoğraflar, Gezinizi takipteyiz.
Güzel bir tamirciyle karşılaşıp problemleri çözmeniz sevindirici Güzel fotoğraflar ve güzel gezi devamı sağlıcakla31 Temmuz 2025
Brugge
Seyahat boyunca en cok endiselendigim gun bugundu. Gent’te kaldigimiz otoparkta her ihtimale karsi kamera sistemini dogrudan arac akusunden beslenecek sekilde acik birakmistim. Arac akusunu gelmeden once kontrol ettigim icin ve kamera sistemi dusuk enerji harcadigi icin aku bitmez diye dusundum. Hatta bitse bile havensisin sistemiyle yasam akusunden takviye yaparim diye dusundum. Oysa kader aglarini örmüştü. Avrupa’da sanayiye muhtac olacaktik. Sabah kalktim kahvalti vs derken yola cikmaya haziriz. Kontagi cevirdim aku bitmis.Havensisin sistemi derken meger bizdeki cihaz ters yonde takviye yapmiyormusHic kontrol etme ihtiyaci duymamistim o zamana kadar.
Sorun buyuk. Genellikle esnaf ingilizce bilmiyor. Aklimiza Türk usta aramak geldi. Iyi ki aklimiza gelmis. Google’dan buldugumuz bir Turk arac servisine otobusle gittim. Durumu anlattim. Coook cok sagolsun Ramazan Bey zor zamanda yardimci oldu. Arabasiyla karavanimizin yanina kadar beraber geldik. Takviye cihaziyla araci calistirdi. Israr etmeme ragmen ucret almadi. Tekrar tekrar tesekkur edip Brugge’e dogru yola ciktik.
Brugge’ü gorunce endise stres kalmadi. Yagmur ragmen sehrin sokaklarina daldik.
Brugge fotograflari
Ekli dosyayı görüntüle 648362
Ekli dosyayı görüntüle 648363
Ekli dosyayı görüntüle 648364
Ekli dosyayı görüntüle 648365
Ekli dosyayı görüntüle 648366
Ekli dosyayı görüntüle 648367