Arama sonuçlarınız

1. T

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. Hafta sonu dağ evi mağzasına gideceğim orda ihtiyacım olan şeyleri eğer uygun fiyat çıkarsa almayı düşünüyorum. Gitmeden önce piyasa fiyatlarını inceleyeceğim.

2. T

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. metrodan. alisveris icin esnaf olmak gerekiyor sanirim. hafta sonu. bir iki magzaya ugrayacagim. Umarim en uygun fiyatlar hallederim alisverisi. giysi siralamasi uygunmudur peki?
  3. T

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. Murat bey dağ evinin sitesind ürünlere biraz göz attım. http://www.dagevi.com/the-north-face-jannu-ii-ayakkabi-bay?filter=&C=TRY&PRICERANGE=122MPRM203 http://www.dagevi.com/clorts-fw-o2a-bot-erkek?filter=&C=TRY&PRICERANGE=122MPRM203 İkinci...

4. T

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. En kalitelisini bende almak isterim fakat şuan çok aşırı harcama yapamam. Alacağım ürünler beni belli bir süre idare etsin yeter daha iyilerini zamanla alırım diye planlıyorum. Hani zorlasam belki 150 liraya kadar falan çıkabilirim ama daha...
  5. T

Tavsiye için teşekkür ederim. Elbetde daha iyileri vardır ama dediğiniz gibi herşey fiyatına göre. Başlangıçta en uygun fiyata malzemeleri toparlamak önemli benim için. zamanla iyileri alınır , Diğer arkadaşlarında fikirlerini almak isterim. Birde şunu sorayım yukarıda verdiğiniz termal...

6. T

Cevap için teşekkür ederim. Verdiğiniz sitedeki ayakkabı fiyatları benim planladığım fiyatlardan çok yukarıda. Giyim olarak neleri öneriyosunuz peki ? Bot için maksimum 100 lira ayırabilirim. Sadece ayakkabı alacak olsam en iyisini almaya çalışırdım ama başka malzemelerde alınması gerekiyor.

7. T

Merhaba arkadaşlar ; Geçmiştede forumda birkaç konu açarak sorular sormuştum.Fakat bazı nedenlerden dolayı bu güzel spora başlayamamıştım , şuan durumlar biraz daha iyi. Doğa yürüyüşüne başlayabilmek için elimde şuan hiçbir malzeme yok. İnternet den biraz araştırdım fiyatlar epey pahalı...
  8. T

Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak

Ynt: Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak Hemen bakıyorum. Gerçekten guzel fotoğraflar ve geziler var. Mail kutunuza bir mail yolladım.
  9. T

Ynt: Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak Bucada yaşıyorum murat bey.

10. T

Ynt: Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak Destek mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaslar. Evcil veya sahipli köpeklerle sorunum yok zaten , sorunum sokak köpekleri ile ilgili çünkü dediğim gibi saldırılarına maruz kaldığım için insan ister istemez korkuyor. Malesef şimdiki çocuklar çok...

11. T

Ynt: Doğada Kamp Yapmak ve Doğayı Tanımak Normalde korkmam fakat bir iki kez saldırılarına maruz kalınca iyice korkmaya basladım artık. Ne yapalım artık çıkamıcaksakda çıkamayız doğaya :) Emwayyes teşekkür ederim.
  12. T

Merhaba arkadaslar tanısma bolumunede yazdım. Bir yıldır bu kamp işine fena sardım siteyide bir baska forumdan öğrendim , fakat bu bilinç altımda ürettiğim bir bahanemidir bilmiyorum ancak vahşi hayvanlardan korkan birisiyim ben. Şehirde bile bir köpekle karşılaşsam refleks olarak direk koşarım...

13. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar. Ben tolga ılgım. Yıllardan beri kampçılık sporuna çok ilgi duymuşumdur. Ozelikle bu yaz serdar kılıçı tanıdıktan sonra dahada doruklara çıktı bu hevesim , fakat birtürlü işlerimiz denk gelmedi yada iz bilmez , yoıl bilmez birisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri