Arama sonuçlarınız

1. SabriARIKAN

Anadolu Vaşağı Kangallardan Ağaca Tırmanarak Kurtuldu

Ynt: Anadolu Vaşağı Kangallardan Ağaca Tırmanarak Kurtuldu aslında bu aralar bunların sayısının arttığı bir yer biliyorum ancak bırakmazlar diye söylemiyorum.

2. SabriARIKAN

CJ5 İçin V8 Motor ?..

Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?.. chevrolet bir general motor kuruluşu ancak ford ve chrysler ayrı ayrı firmalar. GM tartışmasız hepsinden iyi o nedenle benim tanıdığım kişide araştırıp GM'den yana tercih kullandı. Neticede sorunsuz. herhangi bir ara parçaya gerek kalmadan t-176'ya uyar. bende bir...
  3. SabriARIKAN

Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Jeremy Clarkson program sonunda Richard Hammond yerine Sabine'yi yardımcı almak istiyordu zaten:)) kadın "yarış psychosu" zaten erkek gibi, en son araca binerken ağırlık yapmasın diye kemerini bile çıkartıyor. türkiyedeki transit sürücülerine bu...

4. SabriARIKAN

CJ5 İçin V8 Motor ?..

Ynt: CJ5 İçin V8 Motor ?.. Daha öncede v8 takanlar tanıdıklarım oldu. GM v8'leri t176'ya sorunsuz uyuyor benim tavsiyem sıralı enjeksiyonlu v8 olması, sıralı lpg takma imkanınızda olur, yoksa yakıtını bilemiyorum. wikipedia ansiklopedide bir ara gm v8leri hakkında bir bilgiye rastlamıştım ama...
  5. SabriARIKAN

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! bende yabancı kadınların kullandığı cj'ler aklıma geldide onlar powerbrake(westinghouse) ve de otomatik vitesliydi ve parçaları bizden ucuza temin ettikleri garantiydi.

6. SabriARIKAN

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td aslında dediğiniz gibi diğeride belki yeterli olabilir denemek lazım, ama ağırlığı sanki fazla yazmışlar gibi geldi 3 kapı 2075kg

7. SabriARIKAN

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Engine · Engine type - Turbo diesel · Engine displacement - 4461 · Bore x Stroke - 86.0 x 96.0 · Engine confi guration - 8 cylinders, V-ty · Valve mechanism - 32-valve, DOHC · Maximum power - 151kW/3400 · Maximum torque - 430Nm/1200-3200 · Compression ratio -...
  8. SabriARIKAN

Dağın Tepesinde Ne Var?

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var? o kadar soğukta sinirler uyuşuyor aslında ben bişey hissedeceklerini sanmıyorum, bişe olmaz yani, aganigi maganigi.
  9. SabriARIKAN

CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar Saol Sami

10. SabriARIKAN

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td motorları hoşuma gitmedi turbo diesel yok, avusturalyadaki seçenekleri koymamışlar, turbosuz 131 hplik bir diesel koymuşlar. oda 2 tondan fazla bir araç için az.

11. SabriARIKAN

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td 70 serisinin sıfırı 2007 yılından itibaren yeniden üretime başlamış, arap ülkelerinde 35-42 bin arasına satılıyormuş toyotasa neden getirtmiyor türkiyeye.
  12. SabriARIKAN

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Tuzla jeep çünkü yerli malı

13. SabriARIKAN

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Güven ortamı yok değilmi 1. mesele onu türkiye hakkında hep söylüyorlar, bende deyince bana yabancı ajanı mısın bizim ülkeyi karalıyorsun diyorlar ya var böyle psikolojik aldatma. Var mı başka ülkelerde böyle kör milliyetçilik, Çok kötü bişey bu...
  14. SabriARIKAN

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td bende 70 serisine geçmeyi düşünüyorumda, kzj70, bj70 ve fj70 olarak 3 ayrı üretim mi var. bunların akis ve şanzımanları light duty ve heavy duty olarak ayrılıyor mu? bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgiyi nereden edinebilirim bilfiğiniz bir web sitesi var mı?
  15. SabriARIKAN

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Topgear'da Sabine Schmitt transit münibüsle, Jeremy Clarkson'unun jaguar S-type'ını geçmiştide çok gülmüştüm, Ayrı bir konuda Türkiyede neden kadınlar Cj'yi hiç tercih etmiyorlar onu anlamıyorum, günlük kullana bile rastlamadım. Sorun cj'de mi türk...

16. SabriARIKAN

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar
  17. SabriARIKAN

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4
  18. SabriARIKAN

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar bende cj6'ımın kaporta yaptırma zamanı yavaş yavaş geliyor, aklımda tavanını ve kapılarını değiştirme fikri var, 31 lastikten yukarı çıkmayı düşünmüyorum, ancak cj6'mın tavanı çok gıcığıma gidiyor aracı çok sevimsizleştiren bir havası var, genel yuvarlak...

19. SabriARIKAN

Tarsus Köyleri, Cehennemdere Vadisi ve Çamlıyayla Keşif Gezisi (23 Mart 2008)

Ynt: Tarsus Köyleri, Cehennemdere Vadisi ve Çamlıyayla Keşif Gezisi (23 Mart 2008) benim cj'de sadeliğiyle meşhurda; ne perhiz ne lahana turşusu modunda 17,5cm orjinal yüksekliğiyle pek işe yaramıyor ancak böylede 10lt yakıyor bilmiyorum başka aranızda orjinal motoruyla 100km'de 10lt yakan var mı?
  20. SabriARIKAN

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) bekle beni medetsiz bu sonbaharda geliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri