Arama sonuçlarınız

1. SabriARIKAN

Lamborghini LM002 Suv & Pickup

Ynt: Lamborghini LM002 Suv & Pickup Suudiler için üretildi biliyordum, Askeriyede bıöyle bir aracı kullanamak epey masraflı olsa gerek hoplama zıplama,mermi delikleri mayınlar v.s. zamanında bir tanıdım niyetlenmiştide videolarını almıştı bende izleme fırsatı bulmuştun, kum tepelerinden uçarak...

2. SabriARIKAN

Bmw Pickup

Ynt: Bmw Pickup BMW arazi aracını olay mahalinde değil teoride geliştiriyor, biraz araziye çıkıp deneme yapması lazım, piskopat gibi denemeli en ağır şartlara göre ayarlamalı, yoksa deney tüpü gibi kırılır kalır. Toyota, GM, Ford bunu yapıyor bence. Amerikan degilerinin web sitelerindeki video...
  3. SabriARIKAN

Bmw SMG Şanzıman Teknolojisi (Sequential Manual Gearbox)

Ynt: Bmw SMG Şanzıman Teknolojisi (Sequential Manual Gearbox) e46 m3'lerin motor yakma sorunları duydum, benzine olan hassasiyetiyle ilgili sanırım, amerikada bile şikayet ediyorlar e46lardan, güç eğirisi olarak çok şahane bir araç alt devirde bile azınsanmıicak bir torq(litre başına dünya...

4. SabriARIKAN

Bmw Pickup

Ynt: Bmw Pickup bmw'yi zaten sevmezdim çünkü bakım masrafları sunduğu kaliteye göre çok fazla, motorlarıda devirli çalıştığı için erken bitiyor. bu labratuar bebesi firma motorları tozsuz ortamda geliştiriyor ancak arazinin acımasızlığına boyun eğiyor. arazi konusunda tecrübesi "0"...
  5. SabriARIKAN

Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

Ynt: Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor... öyle diyorsun ancak türkiye şartları öyle değil kullananlardan duydum resmen işkence diyorlar, park etmesi baya bir sorunmuş, keza arazide de bazen insan dar bir gecitle karşılaşabiliyor, dar dağ yolunda karşıdan araba geliyor yol vermek...

6. SabriARIKAN

Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

Ynt: Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor... çok offroad yaptım offroad'da boyutlar çok önemlidir yeri gelir iki kayanın arasından geçer yolu yarıya indirirsiniz, bu nedenlede hummer h1'i beğenmeyen bir çok insan var, hummer beğenilmiyorsa bunu pek kimsenin alacağını sanmıyorum.

7. SabriARIKAN

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D alan hangi amaç için almış onu merak ettim, lastikleride offroad için müsait değil yanda da 4x4 yazıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derdirten cinsten, arazi aracından çok çöl makinalarına benziyor buna benzer iveco ve chevrolet çöl aracı...
  8. SabriARIKAN

1961 Chevrolet Apache 10

Ynt: 1961 Chevrolet Apache 10 bunları görünce bizdeki beyaz 1963 Mercury pickup aklıma geldi dedemler 0 km olarak almışlar ya oda ayrı bir hikayeydi babam sattığında 1995'di herhalde 1000 dolara satmıştık, ancak aletin bunca sene revizyondan girmeden hizmet etmesi çok ilginç bir durumdu hep...
  9. SabriARIKAN

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Dünyanın en zengin adamları için bile para sorun oluyor ki soru çok saçma!

10. SabriARIKAN

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri buda benim %100 orjinal cj

11. SabriARIKAN

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi bencede maket o ya ilk resimde gözüküyor zaten lastik tabanlarını kirlenmemesi imkansız, adam kale penceresine koymuş çekmiş, altta harcda gözüküyor zaten. Mercedes Türk'ün yaptırdığı özel bir makettir. Hazırlayanda, satıyorlar zaten almış plakayı yazmıştır herhalde.
  12. SabriARIKAN

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi sürmeden anlayıverdin

13. SabriARIKAN

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) doğru resimlere dikkatli bakınca anlaşılıyor
  14. SabriARIKAN

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi G- serisinin yerini tutamaz, yaklaşma ve uzaklaşma açıları çok kötü, hem yeni 4x4 sistemleri henüz arazi koşullarında güvenilirliğini sağlamış değil, g-serisinin askeri alanda da kendisini ispatlamış hatta ve hatta körfez savaşında bile amerikalılar tarafından...
  15. SabriARIKAN

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) zirve bu mevsimde rüzgarlı olabiliyormuş, siz hava raporunu nasıl öğrendiniz. o nedenle sonbaharı tavsiye ediyorlardıda.

16. SabriARIKAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu saolun teşekkürler
  17. SabriARIKAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar ben Sabri ARIKAN, 1980 model cj6 kullanıyorum çok temiz ve sade bir araçtır hatta görebileceğiniz en sade cj diyebilirim, geçen gün arkda koltuğunda gereksiz olduğunu düşündüm ve söktüm ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri