Arama sonuçlarınız

1. anstel

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi merhaba, 2012 haziran1 den temmuz 1'e kadar bende eşim ve iki kızımla kendi aracımla avrupa turuna çıktım. toplamda 9100 km yol yaptım rotam kabaca yunanistan-makedonya-kosova-arnavutluk-karadağ-hırvatistan-bosna hersek-macaristan-avusturya-almanya-belçika-fransa ve...

2. anstel

Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı.

Ynt: Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı. galiba o anki gumruk memurlarinin keyfi uygulamalari veya gercekten gelis sebebinize inanmamalarindan dolayi oluyor bunlar. ben yunanistan vizesiyle baska zamanlarda almanya macaristan ve fransaya gittim bir sorun olmadi.
  3. anstel

balkanlara gelenler makedonyada ohridte konaklayanlara merkezde pansiyon ve ap

Ynt: balkanlara gelenler makedonyada ohridte konaklayanlara merkezde pansiyon ve ap bu yaz başında ailecek 4 kişi bir gece seitsadinin pansiyonunda konakladık, sağolsun bizimle güleryüzle ve samimi bir şekilde ilgilendi kendisinden ve konaklamadan çok memnun kaldık, tavsiye ederim...

4. anstel

İzmir - Hollanda - İzmir - 8000 km - Volkwagen Polo ile Avrupa Seyahati

Ynt: İzmir - Hollanda - İzmir - 8000 km - Volkwagen Polo ile Avrupa Seyahati tebrik ederim, güzel bir gezi olmuş...
  5. anstel

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir gezi ve anlatım akabindede Allah bizlerede nasip eder İnşallah demek kalıyor. 3 günde tek tek okuyarak, resimlerinize bakarak şu ana kadarki bölümleri büyük bir zevkle bitirdim, devamınında muhteşem olacağından kuşkum...

6. anstel

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Allah yolunuzu acik etsin, merakla takip edecgim...

7. anstel

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Yunanistan pahalı ben full'den doldurdum depomu 3,39 tl ye litresi cok uygundu
  8. anstel

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Sagolun, mazot Makedonya'da 1,17 Euro Karadağ'da 1.30 Euro Bosna'da 1,20 Euro
  9. anstel

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Konaklama olarakda biz Ohri'de (3 yetişkin 1 cocuk) 25 Euro, Kosova'da shar dagında 60 Euro, budvada 58 Euro, Saraybosna'da 40 Euro, Budapeşte daha belli değil :) Yemek konusu Makedonya Kosova ve Bosnada et köfte gayet...

10. anstel

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Budapeşte'den gunaydin, gezi kitabı bilmiyorum ama ülkelere girdiğinizde soyle marketi olan benzincılerde o ülkenin haritası hatta genel Avrupa haritaları var, Balkanlar'da bir kac yer haricinde cokda detaylı turistik...

11. anstel

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Su anda budvadayim, kabaca anlatmak gerekirse Yunanistan-Makedonya-Kosova-arnavutluk-Karadağ yaptım şimdilik, sehir olarakda manastır-ohrid-struga-kalkandelen-Üsküp-prizren-İskodra-uljin-budva yolunu izledim Yunanistan'a 8,40...
  12. anstel

30 gun avrupa turu

Ynt: 30 gun avrupa turu navigasyonum var tom tom avrupa yüklü, zaten onsuz yol bayağı bir zor olurdu herhalde

13. anstel

30 gun avrupa turu

Ynt: 30 gun avrupa turu evet haritaya baktım maps.adac.de prag-karlovy vary yoluyla gitmek pragdan direk gitmemle aynı kilometreye tekabul ediyor sadece birbuçuk saat farkı var oda galiba biri direk otoban diğerinde bir süre ara yollar kullanılacak olmasından gerçi dresden-berlin olarakta gönül...
  14. anstel

30 gun avrupa turu

Ynt: 30 gun avrupa turu tekrar sağolun evet viyana üzerinden geleceğimiz için dediğiniz yere uğranılabilir. çok soru soruyorsunuz demeyecekseniz eğer :) 3 yetişkin 1 çocuk olacağız pragda ekonomik hostel tarzı yerlerde konaklama ücretlerinden haberiniz varmı veya akşam üzeri anca praga...
  15. anstel

30 gun avrupa turu

Ynt: 30 gun avrupa turu sağolun cevaplarınız için birde prag'da merkezde araç park ücretleri nasıldır vede almanya (köln) yolu üzerinde mutlaka görülmeli diyebileceğiniz yerler nerelerdir. eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.. 2010 model ve üstü grand scenic ler türkiyede 20.000 km de bir...

16. anstel

30 gun avrupa turu

Ynt: 30 gun avrupa turu evet aracım dizel 1.5 105 beygir 2010 model grand scenic bakım aralığı uzun 20.000 km de, daha son bakımını yeni yaptırdım, şu ana kadar arabaya güvenemeyeceğim bir durum olmadı, bir sorunla karşılaşırsamda ne yapacağımıda pek bilemiyorum benim rotam sırasıyla...
  17. anstel

30 gun avrupa turu

Ynt: 30 gun avrupa turu evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorum haziranın 2 sinde bende 7000-8000 km lik bir balkanlar ve orta avrupa turuna başlayacağım bendede grand scenic var bakalım araçla nasıl olacak
  18. anstel

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? aracımda tomtom avrupa var ayrıca rota için www.adac.de www.viamichellin.de muazzam kaynaklar yol ve rota bilgim var ama işte yol hali isteyerek veya istemeyerek çok şey kaçırabiliriz gözümüzden o yüzden burda paylaştıklarınız...

19. anstel

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? konuyu dağıtmak niyetinde değilim ama bir sorum olacaktı haziranın 2 sinde kendi aracımla eşim ve kızlarımla 1 aylık balkanlar ve orta avrupa turu yapacağız inşallah selanik ohrid üsküp prizren (geceleme privilatz diye şar...
  20. anstel

Prag Viyana Budapeşte hakkında yazılmayanlar

Ynt: Prag Viyana Budapeşte hakkında yazılmayanlar Verdiğiniz bilgiler çok faydalı haziranda bende düşünüyorum buna benzer bir geziyi, teşekürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri