Arama sonuçlarınız

1. kabasakal73

1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası 1936 için gerçekten çok iyi bir işçilik ve dizayn bence

2. kabasakal73

En Son Hangi Filmi İzledik?

Cesur (Brave) eğlenceli bir animasyon, ailecek izleyebilirsiniz
  3. kabasakal73

Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen Çok teşekkürler Sabri Bey, selamlar

4. kabasakal73

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 low'da takılı kaldı - Acil yardım lütfen Teşekkürler Salih Abi, aklıma yol yardımı aramak geldi, saolsunlar telefonda problemi çözmeme yardımcı oldular. şimdi normale döndü araç ama ön lastikler balans yapmaya başladı. yarın bir rot balans yaptırcam artık. selamlar
  5. kabasakal73

Arkadaşlar, bugün baya çamurlu bir parkurda 2 defa battıktan ve sonra zorla kurtarıldıktan sonra asfalta indiğimde aracım bir türlü 4x4 lo'dan ne 4x4 high ne de 4x2'ye geçmedi. öncelikle çamurdan zannettim, 20 km yolu 20-30 hızla 1.vitesi geçemeden şehre indim. arabayı güzelce altyıkama yaptım...

6. kabasakal73

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası teşekkürler, selamlar

7. kabasakal73

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası Teşekkürler Reha Bey, ben de beğendim, bu sebeple paylaşmak istedim :) selamlar
  8. kabasakal73

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası .
  9. kabasakal73

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası .

10. kabasakal73

Merhaba Arkadaşlar, Nette rastladığım, van'ların atası olduğu belirtilen bir arabayı sizlerle paylaşmak istedim,

11. kabasakal73

Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - %5 Muamması arkadaşlar, Bugün, aracımın kasko değerini gösteriri belge ve dilekçem ile bağlı buşunduğum vergi dairesine gittim, dilekçemi incelediler, haklı olduğumu görüp sistemde gerekli düzeltmeyi yaptılar. (aracım 2008 model ssangyong actyon sport 4x4) selamlar
  12. kabasakal73

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Merhaba Arkadaşlar, ssanyong actyon sport aracımı alalı 1 ay kadar oluyor. bundan 12 sene önce spor, benzinli ve turbo bir aracım vardı, daha türkiyede blow off bilinmezken benim aracımda vardı ve hem performans düşmüyordu hem de sesi insana haz veriyordu. yeni...

13. kabasakal73

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor Takipteyiz, kolay gelsin, selamlar
  14. kabasakal73

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? evet bence de 4 çeker alın, pişman olmayın, ben de arada kararsız kalmıştım ama şimdi 4 çeker aldığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum, selamlar
  15. kabasakal73

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? Arkadaşlar, Duster kullanmayan fakat sıcak bakan biri olarak bizim buralardan biraz haber vereyim istedim. Aydın/Söke'de oturuyorum, bizim buralar çiftilerin ağırlıkta olduğu bir yer. 10 yıl öncesine kadar reno 12'ler toroslar tabiri caiz ise kıraldı buralarda. daha...

16. kabasakal73

SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER... Moderatör arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım, selamlar
  17. kabasakal73

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 :) bu süperdi
  18. kabasakal73

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) maşallah, kazasız belasız sürüşler, selamlar

19. kabasakal73

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Merhaba Arkadaşlar, Daha Duster henüz bir fuar tanıtım aracı ikenden beri takip eder ve incelerim bu aracı. Beğenip beğenmemek görecelidir bence, kendi şahsıma beğendiğim bir araç. 1 ay kadar önce 4x4 ssangyong pikap aldım, dediğim gibi beğenmek görecelidir. bu aracı hiç almamış...
  20. kabasakal73

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? fazla olur da bu kadar olmaz diye düşünüyorum, bir de havalar ısınınca nekadar değişiklik olacak ona dikkat edeceğim. teşekkürler selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri