Arama sonuçlarınız

1. 5k3g

Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası Doğrusu pazar günü boşum. Telefon numaranızı mesaj atarsanız sevinirim. Hemde tanışmış oluruz.

2. 5k3g

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi İlk aklıma geleni Süleyman bey yazmış. Maşallah.
  3. 5k3g

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası İlk üç resim Ballıköy ( Anzer ) yaylasından ilerleyerek bayburta aşarken yoldan çıkarak ulaşılan Akçaağıl Gölü Koordinatları: 40.520960, 40.511205 Giğer resimler Yukarı Kavrun Yaylası, doğrudur.

4. 5k3g

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası
  5. 5k3g

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası Ümit bey bir tek siz gezmiyorsunuz alın benden de bir kaç kare

6. 5k3g

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Gress değil balmumu kaplamışlar kapı içlerini çüremeyi önlemesi için. Doğrudur. Diğer araçlara oranla haddinden fazla şu alıyor kapı içine. Hatta yoğun yağmurda hoparlörün motor kısmı (mıknatısı) ıslanabiliyor. Sırf bu yüzden bir önlem...

7. 5k3g

Duster için Tweeter montajı?

Ynt: Duster için Tweeter montajı? kyenipazar beyin söylediklerine katılıyorum oto elektrikçisi yerine oto ses ve görüntü sistemleri üzerine iş yapan biryerlere gitmek daha mantıklı. Gerçi ben DIY den yanayım. Araştır, gör, kendin yap ( DIY= Do it yourself). Serkan bey google aramöa motoruna "...
  8. 5k3g

Ynt: Duster için Tweeter montajı? Büyük ihtimal subwooferdan vazgeçip stepne sub kullanacağım.
  9. 5k3g

Ynt: Duster için Tweeter montajı? Ben 16cm mid takımı kullanacaksınız sandım. Hani şu harici crossoverı olanlardan. Size tavsiye edebileceğim 16cm çok yollu hoparlör profesyonel olarak DSL 126 Coaxial hoparlör olu çift fiyatı tahminen 100-150 tl arasındadır. Yalnız almadan önce imkan dahilinde...

10. 5k3g

Ynt: Duster için Tweeter montajı? Dusterda a sutununda ki iç ayna kapağı diye adlandırılan parça kapı pandizotuna yapışık olduğu için kapı sökülerek aynen iç ayna kapağı hızasına yerleştirilebilir. Aşağıdaki link kesme biçme işlerinde size fikir verebilir...

11. 5k3g

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkürler. En kısa zamanda inşallah.
  12. 5k3g

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu problemi giderebildiniz mi? bizdeki araçta 60km de bir rüzgar uğultusu başlıyor. Sinir bozucu bir ses.

13. 5k3g

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Maşallah deyi verin o zaman :) Maşallah.
  14. 5k3g

Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı Çok iyi. Eğer usta daha önce uygulama yapmışsa problem yaratacağını hiç sanmıyorum. Teşekkürler. Bu arada ilgiyle takip ediyorum. Kolay gelsin.
  15. 5k3g

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo Üstadım kolay gelsin gayet güzel ilerliyor sıkıntı yapmaya hiç gerek yok. Yalnız yazılarınız quote içinde olduğu için bazen kaçırılabiliyor. Ben konuyu takip ediyordum mesela fakat sepet fikri istediğiniz mesajı kaçırdım. Şimdi ard arda biri quote içinde biri...

16. 5k3g

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo
  17. 5k3g

Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı Pek işinize karışmak gibi olmasın amacım bilgi edinmek. o termal sıvı conta işinizi görecekmi? Sızıntı yapmazmı? Birde antifirizin würhtün siyah kaliteli sıvı contayı yediğini biliyorum. Daha önce böyle bir uygulama yaptınız mı kullanışlı oluyormu...
  18. 5k3g

Rize Off Road Spor Kulübü Derneği Kurulmuştur --RİZE OFF ROAD & RESCUE TEAM--

Ynt: Rize Off Road Spor Kulübü Derneği Kurulmuştur --RİZE OFF ROAD & RESCUE TEAM-- Hayırlı olsun, Umarım uzun soluklu ve aktif bir dernek olur.

19. 5k3g

Rize'de Kaplıca - Ayder mi İkizdere mi?

Ynt: Rize'de Kaplıca - Ayder mi İkizdere mi? İkisi arasında seçim yapmak zor İkizdere de zaten kalınabilecek adamakıllı tek yer Ridos tur öğretmen evini kesinlikle tavsiye etmiyorum. İkisininde suyunu bilen biri olarak ben size ayder kaplıcalarını öneririm. Kalmak içinde Vesile oteli. Kaplıcaya...
  20. 5k3g

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 Maşallah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34