Arama sonuçlarınız

1. 5k3g

Grand Vitara dizel 2009 yakit problemi

Ynt: Grand Vitara dizel 2009 yakit problemi Problemiş gibi gelmedi bana. Bilgisayara göre 11litre yakıyor hatundaki. Gerçi 1.4 otomatik benzinli aracı ile de 11 litre civarı yakmayı becerebildiği için sallamadım pek. Normaldir yakar dedim. Görüyorum ki ondan becerikliler de varmış :) Pompadan...

2. 5k3g

1972 travelall topluyorum

Ynt: 1972 travelall topluyorum Tkp
  3. 5k3g

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Maşallah.

4. 5k3g

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel Würth iyidir. Aslında işin piri dynamat (tam yazılışını bilemiyorum) tırda aracı kaplamak araç kadar tutacağından würh iyidir diyebiliyorum :) . Elinize emeğinize sağlık, takip edilecek bir konu.
  5. 5k3g

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Kolay geisin. Takip etmekte fayda var sonunda bizde mercedese döneceğiz galiba.

6. 5k3g

LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:)

Ynt: LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:) 1 ton yükle bile sekiyor arazide yani :) Maşallah. Güzel proje güle güle sıkıntısız kullanın... Bu arada manzara hoş

7. 5k3g

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Geçen hafta veya bilemediniz on gün önce Rize Kültür Merkezi önünde önüme düştü gırgır gidiyordu dayanamayıp solladım. :)
  8. 5k3g

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Valla radyatörü bile kaynak çapağından benm yöntemle koruyorlar. Bildiğin karton koy çapak atlamasın usta yöntemi :) Bu arada nissana bayıldım
  9. 5k3g

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Amcalar siz biz gibi atölyede yapıyor bunu...

10. 5k3g

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution takip

11. 5k3g

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları ve tabiki 303 buda tek prototip tgb20 4230 8x8 daha sonra iskartaya çıkarılarak iki tane 303 yapmışlar bu aracı.
  12. 5k3g

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Buna çok güldüm. Allah da sizi hep güldürsün...

13. 5k3g

İnegölün VX80 ni modifiye

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye Kolay gelsin. Takip amaçlı bir mesaj yazayım.
  14. 5k3g

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bilgim dahilinde anlatmaya çalışayım. normalde 2.5 litrelik radyatör kullanılır biliyorum. bazı yüksek hacimli modellerde de 4.2 litre. resimdeki gibi yandaki metal plakalar geride kaldığı için farlar sıkıntısız montajlanır. Ama ilk defa bukadar...
  15. 5k3g

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi İyide devasa radyatör farları kapatmış. Neyse gece far lazım değil zaten o motor o lastiklerle karşısına ne çıksa rotasını kaybetmez işki gideceğiniz yerin hangi yönde olduğunu bilin yeter :) Ha bide direksiyonu düz tutmak lazım tabiki.

16. 5k3g

Gezenbilir Mesaj Sınırlaması?

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması? ham insanın = hem insanın
  17. 5k3g

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması? :) İşte diyorum ya zor iş yöneticilik.... Ne güzel bir cevap; ham insanın gönlünü alıyor hemde insana eyvallah demekten başka hiç bir şey kalmıyor :)
  18. 5k3g

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bende merak ettim...

19. 5k3g

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) takip..
  20. 5k3g

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması? Hoşbulduk :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri