Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Vitara dizel 2009 yakit problemi
Problemiş gibi gelmedi bana. Bilgisayara göre 11litre yakıyor hatundaki. Gerçi 1.4 otomatik benzinli aracı ile de 11 litre civarı yakmayı becerebildiği için sallamadım pek. Normaldir yakar dedim. Görüyorum ki ondan becerikliler de varmış :) Pompadan...
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel
Würth iyidir. Aslında işin piri dynamat (tam yazılışını bilemiyorum) tırda aracı kaplamak araç kadar tutacağından würh iyidir diyebiliyorum :) . Elinize emeğinize sağlık, takip edilecek bir konu.
Ynt: LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:)
1 ton yükle bile sekiyor arazide yani :) Maşallah. Güzel proje güle güle sıkıntısız kullanın...
Bu arada manzara hoş
Ynt: İlginç Offroad Araçları
Valla radyatörü bile kaynak çapağından benm yöntemle koruyorlar. Bildiğin karton koy çapak atlamasın usta yöntemi :)
Bu arada nissana bayıldım
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
Bilgim dahilinde anlatmaya çalışayım. normalde 2.5 litrelik radyatör kullanılır biliyorum. bazı yüksek hacimli modellerde de 4.2 litre. resimdeki gibi yandaki metal plakalar geride kaldığı için farlar sıkıntısız montajlanır.
Ama ilk defa bukadar...
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
İyide devasa radyatör farları kapatmış. Neyse gece far lazım değil zaten o motor o lastiklerle karşısına ne çıksa rotasını kaybetmez işki gideceğiniz yerin hangi yönde olduğunu bilin yeter :)
Ha bide direksiyonu düz tutmak lazım tabiki.
Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması?
:) İşte diyorum ya zor iş yöneticilik....
Ne güzel bir cevap; ham insanın gönlünü alıyor hemde insana eyvallah demekten başka hiç bir şey kalmıyor :)