Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Demirak
Merhaba;
karavanı 2 kişi kullanacağım. Türkiye'de her yere gidebilirim gezi için. bir işim yok. aracım 1600cc. dizel otomobil. BE ehliyet alabilirim, bir engel yok ama almak istemiyorum.
sebebine gelince,
Çekmesi zor ve ağır hantal karavan istemiyorum.
son derece hafif bir karavan...
@pasolvon
Bu adresten nasıl kontrol edebiliriz anlamadım. bu adres ne işe yarıyor. bu karavanın imal tarihi eşleşmiyor bile..
SPRITE ALPINE 3.80 750 KG TAM DONANIMLI KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 775406231
''Firmamız tarafından hazırlanan satış sözleşmesi ile...
sayın pasolvon;
sanırım siz bu işte çok iyisiniz. işi bilen bir arkadaşla yazışmak çok sevindirici.. peki bu kaç kg. dır.. ilanda 750 altı yazmışlar. fiyat olarak daha uygun..
SPRITE ALPINE 3.80 750 KG TAM DONANIMLI KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 775406231
bu...
o zaman her iki ilanda da yalan beyan var. 750 kg. altı yazmışlar. ruhsata gerek yokmuş. vay yalancılar bizi yicekler... bilgiler için teşekkür ederim posolvan..
yukarıdaki olmazsa bu da olabilir.
2001 ELDDIS CROWN AVRUPA KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 753019924
her ikiside 750 kg. geçmiyor.
Merhaba;
Ben karavan almaya karar verdim.
AVRUPA KARAVAN 730kg Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 776157053
malum sitede bunu gördüm. 730 kg yazıyor. bu karavan kaç para yapar. piyasası nedir? buraya yazmadan almak istemedim. daha önce bir karavan deneyimim yok.
merhaba ben may yada ortiz 750 kg altı karavan düşünüyorum. bir de 750kg altı 2. el avrupa karavanlar var malum sitede. 750kg avrupa karavan alsak işimizi görmez mi.?
AVRUPA KARAVAN 730kg Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 776157053