Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak Merhaba; karavanı 2 kişi kullanacağım. Türkiye'de her yere gidebilirim gezi için. bir işim yok. aracım 1600cc. dizel otomobil. BE ehliyet alabilirim, bir engel yok ama almak istemiyorum. sebebine gelince, Çekmesi zor ve ağır hantal karavan istemiyorum. son derece hafif bir karavan...

2. cevizkabugu

Avrupa Karavan Almak Istiyorum

@pasolvon Bu adresten nasıl kontrol edebiliriz anlamadım. bu adres ne işe yarıyor. bu karavanın imal tarihi eşleşmiyor bile.. SPRITE ALPINE 3.80 750 KG TAM DONANIMLI KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 775406231 ''Firmamız tarafından hazırlanan satış sözleşmesi ile...
  3. cevizkabugu

selam; ben 2. el avrupa karavan almak istiyorum. ancak bu fikrimden vazgeçip yerli 750 kg. altı bir karavana mı dönsem yaa. kafam karıştı..

4. cevizkabugu

sayın pasolvon; sanırım siz bu işte çok iyisiniz. işi bilen bir arkadaşla yazışmak çok sevindirici.. peki bu kaç kg. dır.. ilanda 750 altı yazmışlar. fiyat olarak daha uygun.. SPRITE ALPINE 3.80 750 KG TAM DONANIMLI KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 775406231 bu...
  5. cevizkabugu

o zaman her iki ilanda da yalan beyan var. 750 kg. altı yazmışlar. ruhsata gerek yokmuş. vay yalancılar bizi yicekler... bilgiler için teşekkür ederim posolvan..

6. cevizkabugu

yukarıdaki olmazsa bu da olabilir. 2001 ELDDIS CROWN AVRUPA KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 753019924 her ikiside 750 kg. geçmiyor.

7. cevizkabugu

Merhaba; Ben karavan almaya karar verdim. AVRUPA KARAVAN 730kg Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 776157053 malum sitede bunu gördüm. 730 kg yazıyor. bu karavan kaç para yapar. piyasası nedir? buraya yazmadan almak istemedim. daha önce bir karavan deneyimim yok.
  8. cevizkabugu

ben de çekme karavan akmak istiyorum. 2. el bir karavan düşünüyorum. şu ana alma arifesindeyim. düzgün bir karavan bulursam almak istiyorum.
  9. cevizkabugu

merhaba ben may yada ortiz 750 kg altı karavan düşünüyorum. bir de 750kg altı 2. el avrupa karavanlar var malum sitede. 750kg avrupa karavan alsak işimizi görmez mi.? AVRUPA KARAVAN 730kg Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 776157053

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri