Arama sonuçlarınız

1. TEKNOKA

12 radyal cb çatı anteni

Ynt: 12 radyal cb çatı anteni GünceL

2. TEKNOKA

SATILIK: President Lincoln

Ynt: SATILIK: President Lincoln GünceL
  3. TEKNOKA

icom ıc-w32e satılık

Ynt: icom ıc-w32e satılık selam alım satım bölümü burası değil, lütfen alım satım alanını http://www.gezenbilir.com/index.php?board=215.0 kullanınız. 73

4. TEKNOKA

VECTOR 4000 Antenna Montajı Anlatımı (resimli)

Ynt: VECTOR 4000 Antenna Montajı Anlatımı (resimli) eyvallah sağolasın. görüşürüz inşallah.
  5. TEKNOKA

Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL

Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL aleykümselam. ekler merkez ile herzaman görüşüyoruz, oda bende vector 4000 aldık, amatör bölümünde kurulum konusu mevcut. birazdan çıkar kanala selamını iletirim. 73

6. TEKNOKA

Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL herkesin düşüncesine saygım var, eğer bu forum herkese açık ise adabında ve saygı çerçevesinde yazı yazılması gerekir, bende bilinçli bir forum üyesi isem, ve herkese açık alanda bir konuya sırf takip etmek için nokta (.) koyan...

7. TEKNOKA

Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL aynı konuya kaç kez daha . koyacaksın ? bişiler yazmak çok mu zor yahu ? bu ne saygısızlıktır anlayamıyorum !!! konuyu takip edeceksen "takip" yazmak çokmu zor ?
  8. TEKNOKA

Vodafone 553 kutusunda full sıfır gibi temiz

Ynt: Vodafone 553 kutusunda full sıfır gibi temiz satıldı. konu kilitlendi.
  9. TEKNOKA

SATILIK 2.EL CB TELSİZ

Ynt: SATILIK 2.EL CB TELSİZ selam. levent bey'e kefilim, iyi bir arkadaştır, güvenilirdir, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz, daha evvel alışverişimiz oldu sıkıntı yaşamadım. saygılar

10. TEKNOKA

Satılık - Cobra 29 LTD Classic CB Telsiz

Ynt: Satılık - Cobra 29 LTD Classic CB Telsiz selam hayırlı satışlar, resimler ürüne ait ise sıfır cihaz, cihaz zamanının en güzel cihazlarından olabilir, fakat FM olmaması sadece AM modulasyonlu olması ve ayrıca fiyatın çok çok olması satılmasına engel oluyor diye düşünüyorum, ama bu ürünü...

11. TEKNOKA

SATILIK: President Lincoln

Ynt: SATILIK: President Lincoln İlan GünceL
  12. TEKNOKA

12 radyal cb çatı anteni

Ynt: 12 radyal cb çatı anteni İlan GünceL

13. TEKNOKA

TTI TCB 881 Multi MOBILE CB TRANSCEIVER 400 CH Modification

Ynt: TTI TCB 881 Multi MOBILE CB TRANSCEIVER 400 CH Modification İlan GünceL
  14. TEKNOKA

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 selam bende e-devlet kapısından kayıt yaptırdım, ama gölcük yoktu, mecburen istanbul seçtim, bursa bile yoktu :( 73
  15. TEKNOKA

YAESU VX3 YARDIM

Ynt: YAESU VX3 YARDIM ilan neden silinsin ki ? ayrıca sorunu nasıl çözdüğünüde yazsaydında aynı sorunu yaşıyanlarada senin yazdıklarını okuyarak sorununu çözseydi, sence iyi olmazmıydı ? 73

16. TEKNOKA

CB Telsizlerimi satıyorum..

Ynt: CB Telsizlerimi satıyorum.. selam bu cb master cb 150 modeli 150watt mıdır ? burada http://cb-world.info/Linears/CB-Master/Linear/CB-Master_CB-150/frames_cbmaster_cb150.htm 90watt olduğu yazıyor, hangisi doğru ?
  17. TEKNOKA

satılık telsizler ve takozlar

Ynt: satılık telsizler ve takozlar bende bu bv 135 takozun resimlerini bekliyorum
  18. TEKNOKA

Satılık: STAB HH 120 Diseqc Motor

Ynt: Satılık: STAB HH 120 Diseqc Motor satıldı konu kilitlendi.

19. TEKNOKA

Midland ALAN 78 Plus Multi

Ynt: Midland ALAN 78 Plus Multi kime yazdığım açıkça belli yaw, zaten alıntı yaparak cevap yazıyorum :) şuanda aynı şekilde senin yazını alıntı yaparak sana cevap verdiğim gibi !! 73
  20. TEKNOKA

Midland ALAN 78 Plus Multi

Ynt: Midland ALAN 78 Plus Multi floryadan çıkış yapmaya başlıyan senmisin yoksam ? :) hayırlı olsun, güle güle güllan. 73

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,809
Kaydolan Son Üyemiz
WESS

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri