Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü
Araç hız için değil, ucuz olsun diye üretilmiş :) Dış hava göstergesini bile çok görmüşler garibana :)
İyi yıllar
C.C.
Aynı motor parçalrıyla bu aracın 110Hp. lik versiyonu var zaten... Bu mühendislerin gerizekalılığından değil, ticari zekadan kaynaklanıyor...
Olgun Bey merhaba;
Ben de hız meraklısı ya da taraftarı değilim, zaten bu hızlara uygun aracın dışında yol bulmak sıkıntılı ülekmizde... Ancak merakımdan Bursa çevre yolunda bir denedim ve gps ile 169Km/Hrs. gördüm ve araç yüklü idi, ancak...
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
Çok teşekkür ederim.
O lastik, elektrik, mtor ksmını bitirdim şimdi, boyadan sonra koltuk ve döşeme başlayacak...
Yardım teklifiniz için çok naziksiniz, yardım şart değil tanışmak isterim. Sizce sakıncası olmazsa Pazartesi sanayide...
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
Son hali;
Daha çok işi var ama en azından boyama aşamasına geldik... Boyacıyı değiştirdim artık içim biraz daha rahat...
C.C.
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
Aracınız şimdiden hayırlı olsun, Emekliliğiniz de :) ben de SARILAR'dan aldım aracımı...
Güle güle kullanın yeni aracınızı...
C.C.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
haklısınız, ben %8 ile 133.75Tl ye aldım. Ürün gerçekten kaliteli kısmetse yarın çamurluk koruyucular ve paçalıklarla beraber takılacak...
C.C.
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
O kadar da "Allah sattırmasın" demiştik...
Hayırlısı olsun. Ama fiyat gerçekten müthiş uygun ben biliyorum 50.000$ masraf ettiler o araca...
C.C.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Merhaba bir şey sormak isterim; aldığınız kolçak "MİNİ" mi yoksa "MİDİ" mi, sorabilirmiyim? bana gelen "MİNİ" 9cm genişliğinde sanki küçük kalacak gibi...
Ama "MİDİ" olan ne genişliktedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
C.C.