Arama sonuçlarınız

1. ayna

Peynir Gemisi!

Tekne mevzuatı ile sürekli oynanıp değişiklikler yapılıyor...ADF nin desteği ile bir teknenin birden fazla belgesi varken tek belgeye indirgenip ÖTB diye bir belge üzerinde mutabık kalınmış ve bunun düzenlenen tekne için süresiz olduğu vurgulanmıştı....Şimdi bunu ve mevzuatı yine...

2. ayna

Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?

Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı? Sorma yahu...Ben de saçımla oynanırken acaip mayışırım :)
  3. ayna

Kitamaran

Ynt: Kitamaran Ehh bırakta o kadar basayım damarına...Hayat hızla hiç acımadan ilerliyor ve daha henüz inşaa etmeyi düşündüğün tarzada bir teknenin planlarından bile haber yok. Aslında teknenin tarzı bile belli değil. :( Normalde hayat ilerledikçe söylemlerle eylemlerin arasındaki çizgi...

4. ayna

Hopa-İskenderun Hattında Rekor!

Ynt: Hopa-İskenderun Hattında Rekor! Uzun yol yelkencileri eğer tekneleri ufaksa tuvalet kabinini malzeme,yelken,vs deposu olarak kullandıklarında yolculuk esnasında tuvalet olarak okyanus manzaralı basit bir kova kullanıyorlar. :) Örnek : Osman-Zuhal Atasoy Uzaklar
  5. ayna

Ynt: Hopa-İskenderun Hattında Rekor! Böyle zorlu bir seyirde (ki özellkile zorlu tarafın karadeniz olduğunu düşünüyorum) tuvalet en büyük sorunlar arasında değildir sanırım. :)

6. ayna

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği' nin Kampanyası

Bu etkinliğe Hayrettin Eremitlioğllu ile beraber denizden destek veriyorum....Katılacak başka arkadaşlarıda bekleriz.... ''Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) 1998 yılından bu yana; öncelikle omurilik...

7. ayna

Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır

Ynt: Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır Aşağıdaki yazıda Gezgin korsan grubundan dostum Hayrettin Edremitlioğluna ait....Bu arkadaşım kendi yaptığı teknesiyle Omurilik felçliler derneğine katkıda bulunmak için birtakım çabalar gösteriyor... Bu da onun yazısı: ''bir süredir destek vermeye...
  8. ayna

Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır

Aşağıdaki yazı Dragos Engelliler derneği başkanından alıntıdır... Konu başlığı olarak seçtiğim cümle yakın zamanda benimde başıma gelmiş ama yaklaşık 2 aylık çaba ile adaylıktan sıyrılmışımdır.Fakat bu birdaha benim yada sizin başınıza gelmeyecek demek değildir...İnsanın sağlığı ve hayatı pamuk...
  9. ayna

MAT '' Teoman Arsay''

Mat Yelkenlisi tüm yelkenciler için özel bir teknedir... Mat teknesi denizlerimizde köpükleri fışırdata fışırdata giderken düşündüğüm şey hep şu olmuştur : İşte Türk denizciliği devam ediyor! Sadun Boroların,Demir Turgutların,Harun Ülmenlerin ve benzerlerinin başlattığı Cumhuriyet denizciliği...

10. ayna

Martılar Neden Denizin Üzerinde Uçuyor Anladım

Ynt: Martılar Neden Denizin Üzerinde Uçuyor Anladım Elbetteki tarihini bilmeyen milletler yok olmaya mahkumdur...Buna kültürünü bilmeyen milletlerde dahildir. Tarihimizi hele yakın tarihimizi ne kadar biliyoruz? Kaçımız okulda Menderes ten,Fatin Rüştü den ya da 6-7 Eylül olaylarından haberdar...

11. ayna

Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?

Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı? Balıklar aç olsa sanırım dalgıç o kadar rahat olmazdı... Bu işin sevgi ile alakası olduğunu düşünmüyorum... Sanırım başlarının okşanmaları tıpkı köpeklerin,kedilerin ve hatta bizim saçlarımızın okşanması ile alakalı olması ile alakalı olması...
  12. ayna

Ynt: Hopa-İskenderun Hattında Rekor! Umarım İskenderunda sonlandırılmasını eksiklik olarak gördüğünüz bu parkuru bundan sonraki yarışlarda gürcistandan suriye ye kadar sizin tamamladığınızı görerek memnun oluruz...

13. ayna

Deniz Fenerleri...

Ynt: Deniz Fenerleri... Len yemeyin beni...Kimse oralarda yapamaz bu işleri...Zaten siz istesenizde eşleriniz istemez :) -Sıkıldım bırakayım ben...deme şansınız yokmuş o zamanlar.... Ben sadece eskiden bu işler ne kadar zor ve meşakkatli imiş diye göstermek istedim.Orada ikamet etmek...
  14. ayna

Kitamaran

Ynt: Kitamaran Aşkolsun Seval....Sen bunlarla uğraşıp zamanını heder etmezsin ki! ;) Sen yavaş yavaş semt pazarlarından tahta topluyorsun diye duymuştum. Malum ahşap tekne yapacaksın çünkü :) Bırak böyle çocuk oyuncaklarını....Dünyayı gezecek ve içinde evindeymişsin gibi rahat edeceğin tek...
  15. ayna

Kitamaran

Ynt: Kitamaran Fotolara bakılırsa henüz denizlerde görülmeye hazır değil,sadece tasarım halinde...Yapılmışı yok ve sanırım öyle de kalacak... Zaten dikkatlice bakıldığında dünyanın başka denizlerinde de görüleceğini sanmıyorum.Rüzgar üstüne oturan mübarek rüzgar altındaki kısım havalandığında...

16. ayna

Ynt: Hopa-İskenderun Hattında Rekor! Biraz ufak oldu ama teknenin resmide bu!
  17. ayna

Raymarin den tanıdığım Orhan Özdaş,partneri Kerim Gürçay ile bir ilki başardılar...Sanırım bundan sonraki asıl amaçları bu parkurun bir yarış parkuru olmasını sağlamak.Uzun zamandır hazırlandıkları bu yarış için hatırı sayılır bir parada harcadılar...İşlerinden ayrı kalmaları bir tarafa hiç bir...
  18. ayna

Cayro Pusula

Ynt: Cayro Pusula Murat, Dökümanların kaynağını da yazabilir misin.

19. ayna

Yelkenler

Ynt: Yelkenler Öncelikle bir düzeltme; Resimlerdeki yer Bodrum marinası değil Bodrum limanıdır. Bodrum limanı içinde yer alan marina limanın batı tarafındaki milta marinadır. Resimdeki guletler marina dışında limanın doğu tarafındaki kaleye yakın mendireğin içinde aborda yada kıçtankara...
  20. ayna

Deniz Fenerleri...

Ynt: Deniz Fenerleri... Türkiyedeki fenerlerle ilgili belki bir çalışma vardır ama olsa bile sizin de çalışmalarınız ve araştırmalarınız konuya ışık tutacak ve renk katacaktır.Lütfen elinizden gelen en kısa zamanda Türkiye fenerlerinin geçmişiyle alakalı bilgilerinizi bizimle paylaşarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR