Arama sonuçlarınız

1. PajeroCat

Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo

Ynt: Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo Unal bey hayırlı olsun..Gerçekten orjinal bir patrol sahibi oldunuz.. Kazasız belasız günler temennisi ile.. Murat AYRAL

2. PajeroCat

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Uzun süredir işlerimden dolayı yoksundum bu sayfalardan... Gerçekten takdir edilecek araçlar Patroller.. izmirden sevgiler..
  3. PajeroCat

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında Gerçekten 4. nesil Patroller de çok dayanıklı ve Japonların efsane arazi araçlarındandır. Y60 modelllerinin yurtdışındaki bir çok offroad oyunlarındaki ve yarışlarındaki başarısını görebilirsiniz. Benim aracım maalesef 86 model olduğundan bu...

4. PajeroCat

Ynt: Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo Gerçekten çok orjinal bir Patrol Alican bey. Teşekkürler..
  5. PajeroCat

Ynt: Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo

6. PajeroCat

Arkadaşlar çok yakından tanıdığım ve sözü özü bir kişi olan değerli Hakan abimin isteği üzerine bu ilanı sizlere görseller eşliğinde sunuyorum. Araç 1988 Model Turbo SD33 Motora sahip ve tamamen her aksamı ile orjinal bir araçtır..Aracı bizzat kendim Ankara da kullandım.. Ve araç ile ilgili...

7. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Ünal bey merhaba, iyi dilekleriniz adına size de teşekkür ederim..Patrolümü Karadeniz Ereğli den İzmir' e getirdiğimde keyfini süreceğim inşallah..:) Klima konusuna gelince daha henüz bir gelişme yok çünki buna ayırabilecek zamanım yok şu...
  8. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Ali bey merhaba, iyiyim teşekkürler ve umarım siz de iyisinizdir.. Güzel temennileriniz adına gerçekten teşekkür ederim..Evet aracımın restorasyon işlemlerini bir hayli emek ve sabır göstererek bitirdim ancak aracımın bitti ve hemen akabinde...
  9. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Ruhumdaki eGe aşkını hisseden ve güzel dilekler sunan siz değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle.. '' Ben senden gitmiştim eGem..Gitmiştim.. Ve sonunda geri döndüm ''.. Hoşbulduk eGem, Hoşbulduk arkadaşlar..:)

10. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Ruhumdaki eGem diye diye, yaza yaza, hissede hissede artık EGEMDEYİM.. izmirde yeni bir hayata başlamış bulunuyorum.. izmirdeki tüm doğa tutkunu ve ruhu eGe de atan arkadaşlarla tanışabilmek dileğiyle..:)

11. PajeroCat

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) mudurnu sokakaları ve siyah beyazın güzelliği... Kedi fotoğraflarından çok daha fazla bekliyorum Cevdet bey.. izmirden sevgilerimle..
  12. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Tam üç ay olmuş son mesajımı yazalı ve biraz tozlanmış olsada günlüğüm bu ay içerisinde Patrolümü Karadeniz Ereğliden İzmir' e getirmek için yollarda olacağım..Yaklaşık üç aydır aracımı görmüyorum ve artık kapalı garajdan gün yüzüne ve yollara...

13. PajeroCat

PATROL DE AYNA/MAHRUTİ =37/8 DOĞRUMUDUR ????

Ynt: PATROL DE AYNA/MAHRUTİ =37/8 DOĞRUMUDUR ???? Gökhan bey merhaba, Patrolden patrole, modelden modele ve üretim yerlerine göre değişiklik gösterdiği kanaatindeyim mahruti oranlarının..
  14. PajeroCat

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... iki araçta güzel ancak ben kesinlikle bu araçların görülerek, kullanılarak ve sahiplerini de bir parça olsun tanıyarak alınması kanaatindeyim Ünal bey..O zaman iki araç arasındaki farkı çok daha iyi anlayabilirsiniz bence..
  15. PajeroCat

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Çok teşekkürler arkadaşlar..:)

16. PajeroCat

Kişisel Galeri (Peliss)

Ynt: Kişisel Galeri (Peliss) Hoş kareler..:)
  17. PajeroCat

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... iyi bayramlar Ünal bey, patrol hk.da ki günlüğümde belki sizleri ilgilendirecek bilgilere ulaşabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0 Sevgilerimle Murat AYRAL izmir
  18. PajeroCat

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Teşekkürler Ziyacan bey bilgilendirmeniz adına.. Sevgilerimle iyi bayramlar temenni ederim..

19. PajeroCat

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ad - Soyad: Murat AYRAL Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: İzmir Semt: Göztepe İlgi Alanı: Fotoğrafçılık, Kampçılık, 3 Bant Bilardo, Oto tuning, masa tenisi, yüzmek, Off Road, doğa ve hayvanlarla ilgili olan herşey, her türlü klasik ve eski eşya...
  20. PajeroCat

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Murat AYRAL Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: İzmir Semt: Göztepe İlgi Alanı: Fotoğrafçılık, Kampçılık, 3 Bant Bilardo, Oto tuning, masa tenisi, yüzmek, Off Road, doğa ve hayvanlarla ilgili olan herşey, her türlü klasik ve eski eşya.. Not: Senelerdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR