PATROL DE AYNA/MAHRUTİ =37/8 DOĞRUMUDUR ????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,231

07gokhanlc

Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60
Yer
ANTALYA
Herkeze ve özellikle Patrol kullananlara selam,

Bu gün Alanyada bir arkadaşımın Patrol arcının difransiyeli kilit takılması için söküldü.Bande bu arada ayna mahruti yi saymalarını istedim 37/8 çıktı ben max. 4,11 olabileceğini düşünmüştüm bu durum beni şaşırttı.? Benimde patrol üm var acaba ondadamı aynı oran vardır.... ??? ??? ???

Etiketler
Ynt: PATROL DE AYNA/MAHRUTİ =37/8 DOĞRUMUDUR ????

Gökhan bey merhaba,
Patrolden patrole, modelden modele ve üretim yerlerine göre değişiklik gösterdiği kanaatindeyim mahruti oranlarının..

peki bunu anlayabileceğimiz bir standart yokmu dur?? İlla söküp bakmak mı lazım..??
tşk

07gokhanlc' Alıntı:
peki bunu anlayabileceğimiz bir standart yokmu dur?? İlla söküp bakmak mı lazım..??
tşk

merhaba, benim aracın kataloğundan bakayım, yanlış hatırlamıyorsam 2 çeşit vardı. araç kaç model ? GQ kasa mı?

evet dediğim gibi 1-2 çeşit var. bende GQ Y60 kasanın manuel ine göre aşağıadaki gibi, umarım işini görür.

[attachment=1]

Ekran Alıntısı.JPG

soldaki tabloda 2 çeşit var, ülkeden ülkeye değişik üretilmiş. sağdaki tabloda ise pikup larınki var.

tabi bu veriler, TD42 ve TB42 motorlar için, yani 89 ve üstü için ama 96 da mı son bilmiyorum..

Merhaba,

Daha önce bu verileri bulmuştum ancak sağdaki tabloda pickup modellleri için veriler ,,,,, soldaki içinde TB42(benzinli 4200 cc) modelleri için veriler var ve aşağıda 1* olarak "TD42 motorlar hariç " diyor.Benim aracım 92 model td42 motor yani diesel 4200 cc ???

07gokhanlc' Alıntı:
Merhaba,

Daha önce bu verileri bulmuştum ancak sağdaki tabloda pickup modellleri için veriler ,,,,, soldaki içinde TB42(benzinli 4200 cc) modelleri için veriler var ve aşağıda 1* olarak "TD42 motorlar hariç " diyor.Benim aracım 92 model td42 motor yani diesel 4200 cc ???

Bence soldaki bölümde 1 numaralı kısım sizin araca ait, yani 37/9 olması gerekir. Elimdeki service manuel tb42 ve td42 için sadece. Başka manuel yok elimde ama yabancı sitelere bakayım başka deger var mı

sehzata' Alıntı:
Bence soldaki bölümde 1 numaralı kısım sizin araca ait, yani 37/9 olması gerekir. Elimdeki service manuel tb42 ve td42 için sadece. Başka manuel yok elimde ama yabancı sitelere bakayım başka deger var mı

Az önce yurt dısı sitelerine baktım, orada da cogunluukla 4.1 gorunuyor. Ama arada 1-2 tane farklı olan var, fakat 89 modelden 93 e kadr 4.1. Gorunuyor

Şehzat kardeşim teşekkürler,

2,8 GR lerde bu oran farklımıdır acaba ??? Zira alanyada ki arkadaşım ın verdiği bilgi ile bu topiği açmıştım ::smiley: Sizdeki servis manuel kitapcık halindemi ??? temin etmemiz mümkünmü?
selamlarımla

07gokhanlc' Alıntı:
Herkeze ve özellikle Patrol kullananlara selam,

Bu gün Alanyada bir arkadaşımın Patrol arcının difransiyeli kilit takılması için söküldü.Bande bu arada ayna mahruti yi saymalarını istedim 37/8 çıktı ben max. 4,11 olabileceğini düşünmüştüm bu durum beni şaşırttı.? Benimde patrol üm var acaba ondadamı aynı oran vardır.... ??? ??? ???
benim önceki aracım 98 gr 2.8 td y61 kasa ayna mahruti oranı da 37/8 4.62 ye geliyordu.

gokhan abi td42 ler 4.11, rd28 ler 4.63..

onumuzdeki aylarda bosa cıkacak 4.63 ler olacak :smiley:

omergin' Alıntı:
gokhan abi td42 ler 4.11, rd28 ler 4.63..

onumuzdeki aylarda bosa cıkacak 4.63 ler olacak :smiley:

Ömer merhaba,

4,63 ler boşa çıkcağına göre daha mı yüksek takacaklar :eek: ... benim projeme 4,63 yeter aslında ama merak işte :D

bana uyar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR