Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında
http://www.humaoto.com/Defender-Discovery-I-RRC-50-mm-Yukseltme-Kiti-Arka,PR-173.html
sanırım bu parça yukarıdaki resimdeki..amortsörler değişmeden sadece helezon altına takarak 5cm yükseltebiliyosak bu fiyata gayet iyiymiş
Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında
Resimdeki parçayı hazır almışsınız galiba siz yaptırmadınız değil mi..parça takıldıktan sonra değişmesi gereken bi parça oldu mu
Tekerleklere takılan spacer lar ile aynı mantıkta helezonlar için olan spacer lar varmış. Tekerleğe taktıgımızda lastikleri dışarı atıyor helezonlara taktıgımızdada aracı yükseltiyor.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58261.20
Bu konuda bahsediliyor bende burdan gördüm ama konu eski...
Ynt: Defender için roll bar maliyeti
Aynen öyle port bagaj dahil bi tasarımım var amaç görsel yani 1000liraysa eğer süpermiş ben 3ü bulur diye tahmin ediyodum
Ynt: Defender için roll bar maliyeti
Açıkcası benim amacım tamamen görsel dıştan tutturulucak sadece port bagaj bantıgında..bi tasarımım var fiyat araştırması yapıyorum bakalım dediğiniz gibi sadece dıştan kaportaya vidalayarak görsel amaçlı 1500 2000liraya yapılabilirse yeni alacağım araçta...
Ynt: Gördüğüm en iyi Defender
arap saçına döndü iyice benim iş abi o yada bu demiyorum artık valla td5 işide iptal oldu..ama otomatik konusunda katılmıyorum sana sonuçta discovery ler olsun cherokee ler olsun çoğu otomatik ve çoğuda tercih ediliyor..defender da ikisinide kullanandan dinlemek lazım
cam tavan olmaz be abi bozma ruhunu arabanın :) bende ciddi ciddi otomatik vites td5 e yelteniyorum gibi bakalım hayırlısı yarın belli olur muhtemelen..iveco dan vazgeçtik gibi
Forumdan biri tavsiye etmişti aracı dediğim kişi sizdiniz zaten Mehmet abi evet avatardaki araç o araç :) Mehmet Yıldız abimizin aracıda çok güzel ama içi biraz vip minibüs havasında onun yani Defender ruhu bozulmuş sanki biraz çok lüks içi :) Birde şimdi 42"...
Ynt: Dip fiyat sıfırdan kumlanarak toplanmış hidrolikli benzin+lpg sıfır jant lastik
Araç son hali ile budur..saydığım sıkıntıların tamiri için uğraşmak istemiyorum ne zamanım var nede harcama yapabilicek durumum..o yüzden fiyatı düşürdüm alanın 1000 1500liralık bir...
Araç satışımla ilgili bir konu daha vardı fiyatı düşürünce yeniden açmak zorunda kaldım..mevcut konu üzerinde , üzerinden vakit geçtiği için düzeltme yapamıyorum sanırım..eski konu silinebilir..artı olarak satılıklar bölümünde "yeni konu" butonu çıkmıyor o yüzden konuyu buraya açıyorum..
Aracım...