Arama sonuçlarınız

1. onat

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Biraz renklendirdim daha iyi çıktı ortaya..buna benzer birşey toplayacam inşallah birkaç ay içinde :)

2. onat

Süspansyon spacer ları hakkında

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında http://www.humaoto.com/Defender-Discovery-I-RRC-50-mm-Yukseltme-Kiti-Arka,PR-173.html sanırım bu parça yukarıdaki resimdeki..amortsörler değişmeden sadece helezon altına takarak 5cm yükseltebiliyosak bu fiyata gayet iyiymiş
  3. onat

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında hazır kitin fiyatları ne civarda peki?

4. onat

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında Resimdeki parçayı hazır almışsınız galiba siz yaptırmadınız değil mi..parça takıldıktan sonra değişmesi gereken bi parça oldu mu
  5. onat

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları yok sağla çiziyorum teşekkürler beğeni için :)

6. onat

Tekerleklere takılan spacer lar ile aynı mantıkta helezonlar için olan spacer lar varmış. Tekerleğe taktıgımızda lastikleri dışarı atıyor helezonlara taktıgımızdada aracı yükseltiyor. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58261.20 Bu konuda bahsediliyor bende burdan gördüm ama konu eski...

7. onat

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bu tasarımı..gerçeğinin fotolarınıda koyucam insallah birkaç ay içinde :)
  8. onat

Defender için roll bar maliyeti

Ynt: Defender için roll bar maliyeti Aynen öyle port bagaj dahil bi tasarımım var amaç görsel yani 1000liraysa eğer süpermiş ben 3ü bulur diye tahmin ediyodum
  9. onat

Ynt: Defender için roll bar maliyeti Açıkcası benim amacım tamamen görsel dıştan tutturulucak sadece port bagaj bantıgında..bi tasarımım var fiyat araştırması yapıyorum bakalım dediğiniz gibi sadece dıştan kaportaya vidalayarak görsel amaçlı 1500 2000liraya yapılabilirse yeni alacağım araçta...

10. onat

Max 265 75 16 ölçülerinde lastik/5cm spacer/offsetli defender sac jant arıyorum

Başlıkta belirttiğim gibi markası önemsiz ölçüler max 265 75 16 olacak şekilde at veya mt lastik + 5cm spacer + land rover sac jant arıyorum

11. onat

Ynt: Defender için roll bar maliyeti Evet istanbul dayım maliyeti ile ilgili biraz bilgi toplayabilirsem düşünüyorum
  12. onat

Merhabalar yaptıran fiyat alan varmı acaba roll bar için port bagaj + roll bar olarak 2000lira gibi bi bütçe ile yaptırılabilir mi?

13. onat

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender arap saçına döndü iyice benim iş abi o yada bu demiyorum artık valla td5 işide iptal oldu..ama otomatik konusunda katılmıyorum sana sonuçta discovery ler olsun cherokee ler olsun çoğu otomatik ve çoğuda tercih ediliyor..defender da ikisinide kullanandan dinlemek lazım
  14. onat

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender cam tavan olmaz be abi bozma ruhunu arabanın :) bende ciddi ciddi otomatik vites td5 e yelteniyorum gibi bakalım hayırlısı yarın belli olur muhtemelen..iveco dan vazgeçtik gibi
  15. onat

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Maşallah abi çok güzel elinize sağlık

16. onat

Dip fiyat sıfırdan kumlanarak toplanmış hidrolikli benzin+lpg sıfır jant lastik

Ynt: Dip fiyat sıfırdan kumlanarak toplanmış hidrolikli benzin+lpg sıfır jant lastik Almak istediğim araç satıldığı için aciliyeti kalmamıştır. 27.000TL pazarlıksız
  17. onat

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Face den araç sahibini eklerseniz detaylı fotoları var o aracın :)
  18. onat

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Forumdan biri tavsiye etmişti aracı dediğim kişi sizdiniz zaten Mehmet abi evet avatardaki araç o araç :) Mehmet Yıldız abimizin aracıda çok güzel ama içi biraz vip minibüs havasında onun yani Defender ruhu bozulmuş sanki biraz çok lüks içi :) Birde şimdi 42"...

19. onat

Ynt: Dip fiyat sıfırdan kumlanarak toplanmış hidrolikli benzin+lpg sıfır jant lastik Araç son hali ile budur..saydığım sıkıntıların tamiri için uğraşmak istemiyorum ne zamanım var nede harcama yapabilicek durumum..o yüzden fiyatı düşürdüm alanın 1000 1500liralık bir...
  20. onat

Araç satışımla ilgili bir konu daha vardı fiyatı düşürünce yeniden açmak zorunda kaldım..mevcut konu üzerinde , üzerinden vakit geçtiği için düzeltme yapamıyorum sanırım..eski konu silinebilir..artı olarak satılıklar bölümünde "yeni konu" butonu çıkmıyor o yüzden konuyu buraya açıyorum.. Aracım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR