Defender için roll bar maliyeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,359

onat

Toyota Land Cruiser FJ60
Yer
Bursa
Merhabalar yaptıran fiyat alan varmı acaba roll bar için port bagaj + roll bar olarak 2000lira gibi bi bütçe ile yaptırılabilir mi?

Ynt: Defender için roll bar maliyeti

Evet istanbul dayım maliyeti ile ilgili biraz bilgi toplayabilirsem düşünüyorum

Bunlar

DSC02216.JPG_thumb.jpg

tesekkur ederım.. 2000 tl yı bulmaz malıyetı dıye dusunuyorum.. sadece saca tutturulmuo degıl mı ucları ?

Tabiyki şaseye kadar iniyor, aracı berbat etmeden uygulayabilecek birini bulsam o dediğiniz rakamlar benim de aklımda ...

sakaryaya yakınsanız babam bu konuda yardımcı olabilir diye düsünüyorum gorusebılırsınız..

Açıkcası benim amacım tamamen görsel dıştan tutturulucak sadece port bagaj bantıgında..bi tasarımım var fiyat araştırması yapıyorum bakalım dediğiniz gibi sadece dıştan kaportaya vidalayarak görsel amaçlı 1500 2000liraya yapılabilirse yeni alacağım araçta uygulayacağım..buarada yukarıdaki araç umut abinin sanırım 2500lira gibi bir maliyetten bahsetti yapımı için..belki daha uyguna halledilebilir

Onat bey, sadece görsel olacaksa o rakamlar çok fazla , asıl sıkıntı kaportayı delmek şaseye montaj vs ... Sadece görsel olarak port bagaj gibi bir şey düşünüyorsanız 700 tl ---1000 tl civarı yaptırabilmeniz lazım , bunun malzemesi 400-500 tlyi geçmez

20527d1293737651-stolen-1991-defender-90-dsc01012.jpg

İçeriden montaj istemiyorsan dışarıdan bu şekilde yan basamaklardan şaseye destekli roll cage düşünebilirsin, daha kolay uygulamalı.
dip not: kasanın sallanmasını düşünerek yapmakta yarar var.

844307d1348381775-land-rover-defender-110-roll-cage-sale-rally3_yve_pakwheels-com-.jpg

90da güzelde 110da dıştan güzel durmuyor gibi sanki.

110roll1.jpg

Buda işin pestil tarafı ???

MehmetTurk' Alıntı:
Onat bey, sadece görsel olacaksa o rakamlar çok fazla , asıl sıkıntı kaportayı delmek şaseye montaj vs ... Sadece görsel olarak port bagaj gibi bir şey düşünüyorsanız 700 tl ---1000 tl civarı yaptırabilmeniz lazım , bunun malzemesi 400-500 tlyi geçmez

Aynen öyle port bagaj dahil bi tasarımım var amaç görsel yani 1000liraysa eğer süpermiş ben 3ü bulur diye tahmin ediyodum

Ynt: Defender İçin Roll Bar Maliyeti

Bu düşüncelerim arasında..kendi aracıma yaptırabilirsem isteğe göre üretim yapmayı düşünüyorum..demirci malzeme herşey tamamda işte maliyet sıkıntı şuan benim için..inşallah en kısa sürede yapıcam aracıma..

Ynt: Defender İçin Roll Bar Maliyeti

Umut (sword7) yaptırmıştı onları ondan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. natua jeep yapıyor olması lazım. birde istanbulda bir hurdacı var disco için çıkma hazır roll bar satıyor. ölçüler uyarsa bakın derim. 212 485 11 11 face de doğukan erten diye ilanını görmüştüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR