Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar
Ozan merhaba tekrar;henüz alınan hiç bir yeni ekipmanı üzerine bağlamadım.Tamponları,vinç,spot farlar ve lastikler daha takılmadı.Önce hardtopın işini çözüp sonra diğerleri ile ilgileneceğim.Şu an görsen tozdan diğer şeylerden içi gözükmüyor.Bu arada ne yapıcan...
Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar
Hardtopın büyük ölçüde oturtma işlemi tamamlandı,fibercinin çalışmasından sonra camlar takılacak ve boyama işlemi yapılacak.Detaylı fotoğraflar çekmeye çalışıyorum bitmeden bir örnek resmini ekliyorum.Sevgilerle
Ynt: Jeep Fotoğrafları
Hasanmerhaba;
Yine çıldırdık;arazi şanzımanı balatalar baskı takozlar fren merkezleri her şey arazi için Amerikadan geldi.Bu hafta Allah izin verirse hardtopı oturtucaz resimleri yollayacam.Delik delinmemesi için klıpsli apartlar getirttiriyorum.Daha sonra metal kapıları...
Yahu diğer aaçları resmi ok mu hiç orada ergun abi ile eraber olan ben bir cj gördüm lastiklerinde hiç bu kadar çamur yoktu o da oradan geçmiş ergun abi ile beraber.
Hiç acelesi yok hep yavaş yavaş başlıyoruz.Halledince görüşürüz ama aracın çok temiz arazi görünümü ve yola da uygunluk çok yakışacaktır.
Ayhan merhaba;
Bu arada artık sizin aracı da offroad yapalım ya.Sat şu BMW kılıklı jantları bende 33lükler bir de jant bulursun tank gibi olur.
Merhaba;
Cj7 aracımda kullandığım lastiklerimi yenilerini aldığım için satıyorum.5 Adet az kullanılmış AT lastiklerdir.Sadece istepne olanında yama var diğerlerinin durumu çok iyi;yanaklarda çatlama kesik yok.Diş derinlikleri de çok iyi durumda ekteki resimlerde görebilirsiniz.800 Tl...
Ynt: Yaratıcı Türk İnsanının CJ Modifikasyonları
Bu arada bir şey söylemek istiyorum o araç sahibinden comda satılık ve aracın sahibinin izni olmadan hafif tebessüm ettirecek ya da sadeceAmerikadan gelen parçalarla kopya araçları yüceltecek bir forum haksızlık olabilir.Sonuçta o kişi de o...