Arama sonuçlarınız

1. M

Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Ozan merhaba tekrar;henüz alınan hiç bir yeni ekipmanı üzerine bağlamadım.Tamponları,vinç,spot farlar ve lastikler daha takılmadı.Önce hardtopın işini çözüp sonra diğerleri ile ilgileneceğim.Şu an görsen tozdan diğer şeylerden içi gözükmüyor.Bu arada ne yapıcan...

2. M

Wrangler TJ için Hard Top

Ynt: Wrangler TJ için Hard Top Abi bende hard top kalıbı var resimlere bakarsanız yardımcı olabileceklerim varsa yardım edeyim.
  3. M

Hard Top

Ynt: Hard Top Merhaba; ben yeni hardtop yaptırttım resimlere bir bakın konusalım

4. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar
  5. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

6. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar http://s664.photobucket.com/albums/vv3/MURATSIMDIM/?action=view&current=009.jpg

7. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar http://i664.photobucket.com/albums/vv3/MURATSIMDIM/IMG_0087.jpg Önce kapılar takıldı
  8. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Ozan dayımla konusayım bendeki resimlerini de yuklerim.Şu resim yuklme işlemini halledebilecekmiyim bir bakayım
  9. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Bu arada resim nasıl eklenir bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

10. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Hardtopın büyük ölçüde oturtma işlemi tamamlandı,fibercinin çalışmasından sonra camlar takılacak ve boyama işlemi yapılacak.Detaylı fotoğraflar çekmeye çalışıyorum bitmeden bir örnek resmini ekliyorum.Sevgilerle

11. M

Satılık 33*12,50*R15 Cooper Discoverer lastik 5 adet

Ynt: Satılık 33*12,50*R15 Cooper Discoverer lastik 5 adet Güncel
  12. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Hasanmerhaba; Yine çıldırdık;arazi şanzımanı balatalar baskı takozlar fren merkezleri her şey arazi için Amerikadan geldi.Bu hafta Allah izin verirse hardtopı oturtucaz resimleri yollayacam.Delik delinmemesi için klıpsli apartlar getirttiriyorum.Daha sonra metal kapıları...

13. M

Ynt: Satılık 33*12,50*R15 Cooper Discoverer lastik 5 adet Lastiklerinyeni fotoğraflarını çektim ekteler
  14. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Yahu diğer aaçları resmi ok mu hiç orada ergun abi ile eraber olan ben bir cj gördüm lastiklerinde hiç bu kadar çamur yoktu o da oradan geçmiş ergun abi ile beraber.
  15. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Hiç acelesi yok hep yavaş yavaş başlıyoruz.Halledince görüşürüz ama aracın çok temiz arazi görünümü ve yola da uygunluk çok yakışacaktır.

16. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Ayhan merhaba; Bu arada artık sizin aracı da offroad yapalım ya.Sat şu BMW kılıklı jantları bende 33lükler bir de jant bulursun tank gibi olur.
  17. M

Cj-5 Önüne Vinç Lazım

Ynt: Cj-5 Önüne Vinç Lazım Hakan Bey; Merhaba benim bir arkadaşımda Antalya'da vinç var.Size mesaj gönderdim siterseniz görüşelim.
  18. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Ergun abi çamurları çok güzel fotomontaj yapmışsın.Harika görünüyor valla.

19. M

Merhaba; Cj7 aracımda kullandığım lastiklerimi yenilerini aldığım için satıyorum.5 Adet az kullanılmış AT lastiklerdir.Sadece istepne olanında yama var diğerlerinin durumu çok iyi;yanaklarda çatlama kesik yok.Diş derinlikleri de çok iyi durumda ekteki resimlerde görebilirsiniz.800 Tl...
  20. M

Yaratıcı Türk İnsanının CJ Modifikasyonları

Ynt: Yaratıcı Türk İnsanının CJ Modifikasyonları Bu arada bir şey söylemek istiyorum o araç sahibinden comda satılık ve aracın sahibinin izni olmadan hafif tebessüm ettirecek ya da sadeceAmerikadan gelen parçalarla kopya araçları yüceltecek bir forum haksızlık olabilir.Sonuçta o kişi de o...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri