Cj-5 Önüne Vinç Lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan6135 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,277

Etiketler
Ynt: Cj-5 Önüne Vinç Lazım

hangi ilde olduğunuzu yazsaydınız daha rahat yardımcı olurduk ankara ve istanbul için bir çok adres verebilirim
montaja gelince aldığınız bayi montajı halledicektir zaten cj lerde kolay oluyor

afyonda varmıdır bilmiyorum ama ankaradan isterseniz size yardımcı olurum yada istanbuldan sipariş verebilirsiniz ilanlar bölümünden vasıta/yedek parça bölümüne girin parçacıların telefon numaraları var.

Aşağıda linkini verdiğim "OFF-ROAD - TEKNİK - SERVİSLER - ARAÇ YEDEK PARÇA VE AKSESUARCILARI" bölümüne bakabilirsin...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=306.0

teşekkürler birde arkadaşlar bu aracın önündeki vinc calışma sistemi nasıl oluyor bağımsızmı yoksa bi motor gücüylemi calşıyor..ve arbaya zararı varmı..son sorum kusura bakmayın..daha acemiyim..

Rica ederim Hakan arkadaşım. Soruları sormadan önce forumda biraz dolaşıp, bilgi aramak daha doğru olacaktır. Böylelikle aynı soruların tekrar tekrar gündeme gelmesinden ve mesaj kirliliğinden kurtuluruz... Cevabını bulamadığın sorular için başlık açarsan, bilgisi olan arkadaşlar herzaman yardımcı olacaklardır.

Teknik konular için, aşağıda linkini verdiğim "OFF-ROAD - TEKNİK" bölümünü inceleyebilirsin...
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0

Vinç konusu ile ilgili pek çok başlıktan iki tanesinin linkini veriyorum...
Vinç Hakkında : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1294.0
Vinç Seçimi Hakkında : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14573.0

Forumumuzda keyifli paylaşımlar ve kolay gelsin...

selamlar sayın ozanyur ankaradan akgün aydın dışında servis öneriniz varmı teşekkürler

merhaba
akgün aydını tanımıyorum zaten hiç duymadım hatta
4 çekerler için 4 tane servis sayabilrim bunların hepsi winç montajıda yapar 2 si winç de satıyor
siz ne için istiyosunuz ona göre yardımcı oluyum

bakım için servis için kısacası bi şikayet olduğunda bizi üzmeden gidebileceğimiz yer olsun ilginize teşekkürler (arabaya tesadüfen sahip oldum neredeyse oyüzden ihtiyaç var:smiley:)

Hakan Bey;

Merhaba benim bir arkadaşımda Antalya'da vinç var.Size mesaj gönderdim siterseniz görüşelim.

GC 99' Alıntı:
bakım için servis için kısacası bi şikayet olduğunda bizi üzmeden gidebileceğimiz yer olsun ilginize teşekkürler (arabaya tesadüfen sahip oldum neredeyse oyüzden ihtiyaç var:smiley:)

sizin aracınızın ne olduğunu tam anlamadım GC nickinizden grand cherokee diycem ama ??
şimdi ben grand cherokee için bir yer tavsiye edemem ama cj veya land rover sa demir sanayinde ferhat usta var isterseniz irtibat numaralarını veririm
ferhat ustayla bugün tanıştım gerçekten sağlam usta parça konusundada çok yardımcı oluyor

slm huma oto da ıstedın hersey var ama bana sorarsan vinç konusu cok dıkkat edelmesı gereken bırsey once vinç te sana brıghtpart kullanan bırı olarak tmax onerırım cunkı sarım hızı super 2.sı vinc araca monte ettırırken sunu unutmayalım kı allah gostermesın aracınızı bıryare baglatıp cekerken vınç baglantılarında sorun olursa gerısını dusunmek dahı ıstemıyorum saygılar

aro ya mottaj 1/2 foto

Resim 023.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR