Cj-5 Önüne Vinç Lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan6135 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,283
Ynt: Cj-5 Önüne Vinç Lazım

ve test

Resim 032.jpg

Etiketler

ha bıde su var arkadaslar ben role kutusunu ırmak gecıslerınde ıslanmasın dıye motor kısmına yanı kaputun altına aldım

selam arkadaşlar.ben yeni bir vinç aldım netlift marka 9500 lb.önce kaliteye inanamadım ama kullandıktan sonra şimdi çok memnunum.yerli malı ve 2 yıl garantili.bu da büyük bir avantaj.dizaynı da çok şık.fiyat "1000 lira.satıcısı ulus otomotiv aynı zamanda jeep yedek parça satıcısı.taksimde ve maslak atatürk oto sanayi 2 nci kısımda yerleri var.telefonlarını aşağıda yazdım.alirıza ve mustafa abiler her ikiside yardımcı olmayı seven kişiler.uğramanızda yarar görüyorum.tel.taksim.0212 238 03 50 maslak.0212 328 40 13

hayırlı olsun arkadasım
vinç fotolarını da atabılırsen sevınırız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR