Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) Çok haklı

2. gurkang

Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Bildiğim güzel bir araç. Karıkoca çok temiz kullandılar. HAyırlı satışlar abi... Alana şimdiden hayırılı olsun. Offroad yapmamış nadir araçlardan.
  3. gurkang

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Yakınlarda otel ar mı acaba? Bebekli aileler için soruyorum.

4. gurkang

Satılık President Jackson Yüksek Watt'lı Cb Araç Telsizi

Ynt: Satılık President Jackson Yüksek Watt'lı Cb Araç Telsizi Satmaktan vazgeçtim ilan silinebilir. Teşekkürler
  5. gurkang

Satılık President Jackson Yüksek Watt'lı Cb Araç Telsizi

President Jackson Takozluymuş, kaç watt olduğunu yarın öğrenip düzelteceğim Tek düğme ile 5 watt, ile yüksek watt arası geçiş yapabiliyorsunuz. Bursa içi elden teslim edebilirim. Çok temiz kullandım :) . Çalışır durumda; herhangi bir arızası yok. CB, araç telsizi. Lisans gerektirmiyor. Kargo...

6. gurkang

Satılık 32/11.5/15 Cooper Stt Çok Temiz, 4 Adet

32/11,5/15 Cooper STT 4 adet Kasım ayında alınmıştı Çok temiz KARGO BENDEN Lastikler Bursa'da , İlave foto ekleyebilirim istenirse Ebat büyüttüğüm için satıyorum. 33 ebatlı takımımı aldığım için takas sadece yine 32 veya 33 ebatlı extreme desenli lastiklerle olur. Fiyat 1300TL

7. gurkang

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) 2 Sene önce Gezenbilir Land Rover buluşması da kışın aynı otelin orada olmuştu. Çok eğlenmiştik. Mükemmel bir organizasyondu. Tadı hala damağımızda. Bu sene kaçırdık ama bir sonrakini eşimle kaçırmayacağız. Bu organizasyona katılanlar benim...
  8. gurkang

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ah bee.... bu sene kaçırdık ama seneye kesin katılırız. Çok güzel bir etkinlik olmuş yine. Bol bol foto bekliyoruz.
  9. gurkang

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Yakında kısa kasa patrol alacak birisi olarak ben de takip edeyim :) Aracınızın yükseltirken örnek aldığınız araçlara bayıldım. Sonuçta çok güzel bir araç çaıkacağı kesin. Güle güle kullanın.

10. gurkang

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Dur bakalım ben de katılabilirim .... ama bu sefer hanıma ve ufaklığa bağlıyım :)

11. gurkang

td5 siyah duman sorunu

Ynt: td5 siyah duman sorunu Td5'lerde otomatik vitesli olanlar kesinlikle 4 ileri vitesli. Siyah duman bütün dizellerde normal oluyor yaşlandıkça...
  12. gurkang

2005 pajeromu satmak istiyorum

Ynt: 2005 pajeromu satmak istiyorum Takip ettiğim bir araçtı bakalım Ağustos'a kadar satılmazsa arayabilirim. Takip

13. gurkang

WAECO CF 35 ARAC BUZDOLABI ( 31 LT )

Ynt: WAECO CF 35 ARAC BUZDOLABI ( 31 LT ) CF40 modeli için fiyat ne düşünüyorsunuz? O da hem 220volt hem de 12 volt ile çalışıyor mu? hacmi 40litre mi? Teşekkürler
  14. gurkang

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Yaaa bu program çok yoğun geldi bana :P ama olsun yine de geleceğiz
  15. gurkang

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Ah beee ÇAğrıCIĞIM artık gaza basma dersleri alıyorum. İleride batmaz ama kırılır diyeceksiniz :P Bugün soruyorum bakalım umarım Recep abi ve ben yanlız gelmeyiz Bolu'ya. Hiç kırılmıyorum hepinizi öpüyorum :D

16. gurkang

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Biz de Bursa'dan katılacağız.
  17. gurkang

Pajero 3.2DiD hakkında

Ynt: Pajero 3.2DiD hakkında Offsetli jant neden kullanılamıyor? Bulunamadığı için mi? Flanş kullanımında sorun olmaz herhalde? Sert MT lastikler nelerden feda etmemiz gerekiyor? Yani marka modele özel olarak? Yoksa bütün marka modellerde olduğu gibi sert, sesli ve komforun düşmesinden mi...
  18. gurkang

Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did

Ynt: Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did Orhan Bey aracınız çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Aracınız pajero'nun NP modeli olarak mı geçiyor? Yoksa NT modeli mi?

19. gurkang

Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)

Hayırlı satışlar diliyorum.
  20. gurkang

Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis Ve Arka Çalışma Lambası

Ynt: Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis ve Arka Çalışma Lambası Satılmıştır ilan kaldırılabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

SON KONULAR

Geri