Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996
Bildiğim güzel bir araç. Karıkoca çok temiz kullandılar. HAyırlı satışlar abi... Alana şimdiden hayırılı olsun. Offroad yapmamış nadir araçlardan.
President Jackson
Takozluymuş, kaç watt olduğunu yarın öğrenip düzelteceğim
Tek düğme ile 5 watt, ile yüksek watt arası geçiş yapabiliyorsunuz.
Bursa içi elden teslim edebilirim.
Çok temiz kullandım :) .
Çalışır durumda; herhangi bir arızası yok.
CB, araç telsizi.
Lisans gerektirmiyor.
Kargo...
32/11,5/15 Cooper STT
4 adet
Kasım ayında alınmıştı
Çok temiz
KARGO BENDEN
Lastikler Bursa'da ,
İlave foto ekleyebilirim istenirse
Ebat büyüttüğüm için satıyorum.
33 ebatlı takımımı aldığım için takas sadece yine 32 veya 33 ebatlı extreme desenli lastiklerle olur.
Fiyat 1300TL
Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
2 Sene önce Gezenbilir Land Rover buluşması da kışın aynı otelin orada olmuştu. Çok eğlenmiştik. Mükemmel bir organizasyondu. Tadı hala damağımızda. Bu sene kaçırdık ama bir sonrakini eşimle kaçırmayacağız. Bu organizasyona katılanlar benim...
Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı
Yakında kısa kasa patrol alacak birisi olarak ben de takip edeyim :) Aracınızın yükseltirken örnek aldığınız araçlara bayıldım. Sonuçta çok güzel bir araç çaıkacağı kesin. Güle güle kullanın.
Ynt: WAECO CF 35 ARAC BUZDOLABI ( 31 LT )
CF40 modeli için fiyat ne düşünüyorsunuz? O da hem 220volt hem de 12 volt ile çalışıyor mu? hacmi 40litre mi?
Teşekkürler
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Yaaa bu program çok yoğun geldi bana :P ama olsun yine de geleceğiz
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Ah beee ÇAğrıCIĞIM artık gaza basma dersleri alıyorum. İleride batmaz ama kırılır diyeceksiniz :P Bugün soruyorum bakalım umarım Recep abi ve ben yanlız gelmeyiz Bolu'ya. Hiç kırılmıyorum hepinizi öpüyorum :D
Ynt: Pajero 3.2DiD hakkında
Offsetli jant neden kullanılamıyor? Bulunamadığı için mi? Flanş kullanımında sorun olmaz herhalde?
Sert MT lastikler nelerden feda etmemiz gerekiyor? Yani marka modele özel olarak? Yoksa bütün marka modellerde olduğu gibi sert, sesli ve komforun düşmesinden mi...
Ynt: Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did
Orhan Bey aracınız çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Aracınız pajero'nun NP modeli olarak mı geçiyor? Yoksa NT modeli mi?