Arama sonuçlarınız

1. gurkang

discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor..

Ynt: discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor.. Selamlar, Uzun süre yokuş çıkarken mi yandı, uzun yolda mı yandı, şehir içi trafikte sürekli dur kalk yaptıktan sonra mı yandı? Yandıktan sonra çekişten düştü mü? Öncelikle servise gidin cihaza bağlayın hata kodlarına bakın. Büyük...

2. gurkang

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Sadece denemeniz için yazdım. Sürekli o şekilde kullanmayın. Yoksa motor Ecu'sü hafızasındaki sabit değerle çalışır. Yeri gelir fazla yakar, yeri gelir yeterli güç elde edemezsiniz. Fişi çektiğinizde hafızasındaki sabit değerle kullanırken test...
  3. gurkang

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Selamlar, Sipariş vermeden önce test etmeni öneririm. Hava filtresinin hemen bitişiğindeki hava akışmetrenin kablosunu çıkart. Aracını o şekilde sür. Gazı kökle. Sürüşün düzelmişsearızalı olan hava akışmetredir. O zaman değiştir. Fiyatı hatırladığım...

4. gurkang

discover td5

Ynt: discover td5 Selamlar, Biraz geç bir cevap olacak fakat Bursa'da Yalova yolu üzerinde İKEA'yı geçince sol tarafta Burmot Land Rover servis var. Oradan ben gayet memnunum. Soruların olursa bana sormaktan çekinme. Gürkan
  5. gurkang

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk O zaman en güzeli Kıbrısa gitmek :) orada yaptırmak. Yapıldıktan sonra dönmek dönmek en güzeli :) Samet bey tebrik ederim sizi. Çok zor bir işi yapmayı başarmışsınız. Hatta halen de devam ediyorsunuz. Aracınızın yeni hali çok güzel olmuş. allah nazardan...

6. gurkang

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Almanya'ya veya Kıbrıs'a arabamızla turist olarak gitsek, orada yeni model G serisi içini komple bulabilir miyiz kolaylıkla?

7. gurkang

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Çok güzel olmuş aracınız güle güle kullanın kesinlikle bayıldım :))
  8. gurkang

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Sorunuzun cevabını ben kendi fikrime göre cevaplayayım. :) Bence arka kilit ve orta kilitli olan DİSCO 1 veya 2, sadece TC sistemi olandan çok daha başarılı olur. Sebebine gelince TC belirli bir devirin üzerinde iptal oluyor. Disco 2'ye bence kesinlikle orta kilit...
  9. gurkang

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Hayır yanılıyorsunuz araç kalmaz. Discovery 2'lerde TC (Traction control) var. Patinaja düşen tekerleğe fren uygular ve bu şekilde yere basan tekere güç gider. Bu sayede dediğiniz gibi kalmaz, yürür. Ama ben ve benim gibiler yine de orta kilidi aktif hale getiriyoruz ki...

10. gurkang

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Discovery 2'lerde rka difransiyel kiliti fabrika çıkışı olarak asla yok. Hatta orta kilit de yok. Kullanıcılar aldıktan sonra kendileri takıyor arkaya kilitleri. Orta kiliti ise İngiltre'den tek bir firma üretiyor. Biraz maliyetli. Ama orjinal oluyor. 2000-2001 modellerde...

11. gurkang

Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis Ve Arka Çalışma Lambası

Ynt: Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis ve Arka Çalışma Lambası Selamlar, Ne yazık ki ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum şu an için. İlginiz için teşekkür ederim. Saygılar Gürkan
  12. gurkang

Ynt: Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis ve Arka Çalışma Lambası Oktay bey bilgim yok. Ben sorunuz üzerine bugün aracımın su oluklarını ölçtüm. Portbagaj su oluklarına monte ediliyor. Aracımın su olukları yaklaşık olarak. önden arkaya : 220cm soldan sağa : 149cm

13. gurkang

Fotoğraflarda görünen G4 port bagajımı üzerindeki 5 adet Hella siyah sisler, arka çalışma lambası ve yan tentesi ile komple satıyorum. 1) G4 Portbagaj Antalya'da Ahmet usta tarafından yapıldı. Sağlam durumda hiçbir sorunu yok. 2) Tente yine Ahmet usta'dan almıştım. Normalden daha geniştir...
  14. gurkang

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Hava akışmetre mi? :) Ben de değiştirmiştim aldığımda :D
  15. gurkang

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Ulan kaçırmışız muhabbeti beee :) Ah be Çağrı haber versene bana geleyim deneyimlerimi ben de paylaşayım :) Bu arada soruyu soran arkadaş ne aldı? Sonuç Ne oldu? Eğer henüz almadıysa ben kesinlikle bir öneride bulunmak istiyorum. Kimseyi dinleme git sür ikisini de...

16. gurkang

td5 alıcam yardım lütfen

Ynt: td5 alıcam yardım lütfen Arkadaş soralı baya bir zaman geçmiş :) Ben de Td5 kullanıyorum. 2000 model ve ben de gayet memnunum :) Daha önce Disco I 300 tdi aracım vardı.
  17. gurkang

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Çok uygun fiyatlar... keşke buradan alsaymışım. Aklımda olsun yine ihtiyacım olunca hemen irtibata geçerim sizinle. Teşekkürler
  18. gurkang

Unimog K Belgesi Yüzünden Ceza Yedi. Yardımlarınıza İhtiyacım Var.

Ynt: Unimog K Belgesi Yüzünden Ceza Yedi. Yardımlarınıza İhtiyacım Var. Son mesaj çok aydınlatıcı olmuş, teşekkürler abi.

19. gurkang

SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL

Ynt: SATILIK 1996 Discovery-1 300TDI 28.000TL Aracınız çok güzelmiş.... hayırlı satışlar
  20. gurkang

Satılık Canavar G4 Defender

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender Hayırlı satışler Berkcim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

SON KONULAR

Geri