Arama sonuçlarınız

1. feyz

Satılık 1996 Grandcherokee 5.2 Değişensiz Orjinal

eğer satmadıysanız ben de pm'inizi bekliyorum..

2. feyz

Cherokee 5.2 Hararet Ibrem Sona Dayanıyor

hemen ustanı değiştir. çünkü müşürde sorun yoksa sistemde sorun var ve motoru o usta yaptı! motoru düzgün toplayamamış olabilir, soğutma sisteminde bir sorun olabilir, radyatörün tıkalı olabilir.. olabilir de olabilir.. iyisi mi sen ustanı değiştir, iyi bir ustanın çayını iç..
  3. feyz

2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi

kullanılan yağın viskozite değeri ve düzenli yağ & filtre bakımı önemlidir. hemen motoru indirmeyin.. eğer bahsettiğiniz durum olunca arabanın gidişinde, çekişinde bir problem yoksa yağ müşüründen de olabilir. başka bir ustaya, kendini kanıtlamış bir ustaya da aracınızı göstermenizde yarar var.

4. feyz

Tork Konvertörü Zj 5.2 97kasa

tork konvertöründe tam olarak sorun ne? hata kodu alıyor musunuz? aracınız kaç binde, şanzıman yağına su karışmış, haliyle türbine de su girmiş olabilir. usta indirmeden bir şey söyleyemez. eğer sorun sadece türbindeyse 1-2bintl civarına hallolur. açmışken şanzımanın bakımını yapayım derseniz...
  5. feyz

P1491 Hata Kodu Jeep Cherokee Xj

abi selam, P1491 Radiator Fan Control Relay Circuit An open or shorted condition detected in the radiator fan control relay control circuit. This includes PWM solid state relays. sıkıntımız bu, yani fan rölesinde sorun var. oksitlenmiş veya yanmış olabilir. wjlerde önden bakınca sol farın...

6. feyz

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

şimdi... işin gerçek yüzüne gelirsek. ne olursa olsun, eğer kazası değişen parçası yoksa ilk sahibinden olan bir araç her zaman değerlidir. 95 model 5.2 zj de alınabilir bir araçtır. 72 yaşındaki birisi, sanayide usta usta gezmez.. bu yaşına kadar kullanmış, yolda kalmış şimdi de satıyor...

7. feyz

Wj Rölanti Sorunu

boğaz kelebeği ve iac valfi (rölamti motoru)nu temizletin. araba hava yapmış gibi çalışır ki düzgün hava girişi sağlanmadığından yapar. hatta çok bozulunca motordan o ses insanın içini ürpertir.. eğer düzelmezse önce iac valfini değiştirin, bi nebze düzelip devam ediyorsa tps yi de.
  8. feyz

Cherokee 3.7 - 2005 Model

aracın kullanıcısı olmadığım için bilmiyorum. ama benzinde 10lt yakıyorsa, lpg ile 13 14lt civarı yakacaktır.
  9. feyz

Cherokee 3.7 - 2005 Model

bütçe varsa öncelik tabi ki prins. fazla gelirse atiker grand taktırabilirsiniz, yeni sistemdir gayet iyidir. ama dikkat edin sıfır kutu açtırın, içindeki tüm ekipmanların da takıldığına emin olun. bazı yerler gold sistem takıp enjektörleri vs. grand takıyormuş.

10. feyz

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

giresunda motul veya liqui moly 75w140 , katkı olarak da mopar veya liqui moly katkısı kullanıyoruz.

11. feyz

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

detaylı olarak sorunu, yapılan işlemleri ve şu andaki durumunu yazar mısınız?
  12. feyz

Ne Yaşadin…ne Yaptin… Ne Tuttu…

şöyle mesajımı bırakayım. haftasonu uzun uzun koç'un maceralarını yazarım :)

13. feyz

Jeep Wj Sİnyal Temazsizlik Yardim

sinyal verdiğiniz sırada tık tık diye sinyal sesi geliyor da mı yanmıyor, yoksa sinyal kolunu oynatıp sinyal verince hiç mi belirti yok?
  14. feyz

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

öncelikle geçmiş olsun, sorununuz çözüldü mü, çözülmediyse durum nedir ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
  15. feyz

1999 WJ p0700 sorunu çözüldü...

aküm yeni diyorsunuz. kumanda çalışmadığında farlar vs. yanıyor mu kontrol edin. eğer gerçekten akünüz bitiyor da takviye yapınca çalışıyorsa akü şarj olmuyordur. bu durumda sorun şarj dinamosunda veya elektrik tesisatındadır. ama bahsettiğiniz ses elektriksel bir kaçak gibime geldi. en kısa...

16. feyz

akünüz 3 yıl üstüyse tabi ki değiştirin, ama 2.7lerde bu kart sorunu kroniktir. tabi ki önce en iyiyi düşünür insan, ben de şanzıman sorunu yaşadığımda ufak tefek sensörlere yoruyordum kafamı. ama ne yazık ki sıfırdan şanzıman yaptırmak zorunda kaldım. aracım 4.7 wj. sizin duruma gelince...
  17. feyz

crdlerde kart kronik sorundur arkadaşlar, fazla kurcalamaya gerek yok o kart değişecek :)
  18. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

aracı bu sabah aldım. tabiri caizse yılan gibi olmuş:) gaz pedalında 1mm bile boşluk yok, kickdown öncesi ve sonrasındaki boşluk da yok. anında kickdown yapıyor ve de en önemlisi vites geçişleri sıfır araba gibi. yaklaşık 2 hafta bekledim ve değdi. o/d çalışıyor, arazi çalışıyor detaylı test...

19. feyz

Jeep Grand Cherokee 2.7 Hararet Göstergesi

galiba crdlerde termostat kronik sorunmuş. araç alırken dikkat etmek gerek
  20. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

yazdığımda ustanın yanındaydım, yaklaşık bir gün arabayı bilgisayara bağlayıp test ettiler denediler. 1,2,3,4 gidiyor sorun yok, ama duracakken 2den 1e geçerken bi yığılma sonrası geçiyor. bir yay kırıktı, başka yay taktık, o da olmadı %100 bu yüzden dediler. galiba selenoidlerde yay var mı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR