Arama sonuçlarınız

1. feyz

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

würth/shell/restorer markalarının bu ürününden var. ve gayet de işe yarıyor. özellikle liqui moly ceratec diye bir ürün çıkarmış yabancı kaynaklarda bayağı övülüyor. crd'de kullanılabilir, ama ben şahsen yüksek basınçlı aracımda kullanamam..

2. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

koç taburcu oldu arkadaşlar, gün içerisinde arabayı deneyeyim, akşama detaylı açıklama yazarım.
  3. feyz

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

yakıt olarak bosch, gerisinde mann kullanın. yağ konusunda 4.7 kullandığım için bir öneride bulunmam pek sağlıklı olmaz, aynı aracı kullanan arkadaşlar yazacaklardır.

4. feyz

Flowmaster 44 Sonrası Yakıt Tüketimi Ve Bir Kaç Sorun Abiler Yardım Lütfen

ayrıca flowmasterı yeni takınca koku gelebilir, duman da gelebilir ama 1-2 güne düzelmesi lazım.
  5. feyz

Flowmaster 44 Sonrası Yakıt Tüketimi Ve Bir Kaç Sorun Abiler Yardım Lütfen

sorun flowmasterdan değil, diğer yaptırdığınız işlemlerden. özellikle kat iptali

6. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

tork konvektörünün içi tamamen su dolmuş. tamirde. koç pzt.ne kaldı. ayeıca ön şaftın arka kafasını değiştirip, şaft kafalarını tırlarda kullanılan gresle greslettim. uğultu yaşayanlara öneririm.

7. feyz

5.2 Grand Cherokee Limited Ile Ilgili Yardim

200000'den sonra her an, 300000 bile olabilir kullanıcı hatalarından veya teknik sorunlardan dolayı şanzıman sorun çıkarabilir doğru. zaten türbin diye adlandırdığımız parçanın ömrü o kadar. ama gel gelelim evveliyatı tamamen bilinen, son sahibinde uzun zamandır bulunan, bakımları tam bir 5.2...
  8. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

giresun'un koç'u yoğun bakımda :)
  9. feyz

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

beni bilen bilir gayet devirli kullanırım aracı. 23lt yakıyor. 25ten yukarısı sıkıntı gibi. numaramı pmden iletiyorum wp'den konuşarak fikir üretebiliriz

10. feyz

5.9 A Alternatif Arıyorum...

ben olsam navara veya l200 düşünürdüm. güzel şeyler çıkabiliyor.

11. feyz

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

arızanız ney hocam, hemen sorup soruşturup kurcalayalım :)
  12. feyz

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

96 model temiz yapılı bir 4.0 veya biraz yapılı fazla kurcalanmamış temiz bir 5.9 derim ben. ama ikisinde de önemli olan temizlik. ve alacağınız aracın fazla el değiştirmemiş olmasına dikkat edin. ve kesinlikle evveliyatını sorun soruşturun öğrenin.

13. feyz

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

cooper discoverer at3ü yabancı kaynaklarda bayağı övüyorlar, at3 modeli ülkemizde pek yok ama araştırmama göre gayet iyi.
  14. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. arabayı bu sorun olmadan önce değiştirmeyi düşünüyordum, ustanın da olur böyle şeyler maşallah gerçekten koç gibi demesiyle vazgeçtim. araba artık nerdeyse tamamen sıfırdan restore edildi, parasıyla falan değil kardeşim emek bu emek emek...
  15. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

evet arkadaşlar.. haberlerim inanın ki hiç iyi değil. bugün ustanın yanına gittiğimde usta şanzımanı indirip parçalarına ayırmış, parçaları da masaya koymuş, masanın başında beni bekliyordu. şanzıman su almış, ustanın dediğine göre su alıp yatmış -benden önce olmuş olabilir ben hiç yatırmadım...

16. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

umarım ki sorunum çözülür ve umarım bir çok arkadaşa da yardımcı olabiliriz. çevremde aynı hata koduyla vuruntuyu yaşayan bir çok arkadaşım var. ama onlarınki henüz bu duruma gelmemiş :)
  17. feyz

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

4.7de aynı sorunu yaşıyorum ve p0700 hata kodu alıyorum. siz de hata kodlarınıza bakın, biz şu anda ustayla çözüm aşamasındayız. öneride bulunacağım
  18. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

arabayı bırakırım ama peşini bırakmam ahahah :)

19. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

45rfe şanzıman, yağ olarak da klavuzdaki gibi uzun zamandır mopar atf+4 kullanıyoruz. geçen r de baktığımda eksilme vardı, acil olması nedeniyle 1lt mobil atf320 koyduk. bunu ustaya açıkladım, sorun bu değil dedi. balata yanma muhabbeti de zaten araba 3te kaldığı için kalkarken vs balatalar...
  20. feyz

4.7wj Şanzıman Sorunu

bugün bir kaç öneri alarak giresun görele'de my garage'a gittim. uğur usta otomatik şanzımancı. gittiğimde zaten yabancı plaka rr'lar, pajero land cruiser vs. görünce tamam dedim, doğru yerdeyim. ben göreleye gelene kadar araç ısınmıştı ve sorun yoktu, usta da denedi şu an sorun yok dedi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR