Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bilgilendirme
oguzhan bey yazıyı tekrar okursanız muhatabımın erol bey değil bu duruma düşen olduğunu anlamanız gerekirdi.bende esnafın ve itibar hiçbişeyden daha önemli değildir esnaflıkta.gerçi bu hayatta da böyledir ama maalesef insanlar önemsemez olmuş bazı değerleri
diğer notunuz 5515 idi en son görüntüleme sayısı burası da 6000 den fazla.hadi bazılarını aynı kişiler okudu diyelim ettimi sana enaz yedi sekizbin insan.şimdi bu para için değermiydi bu harekete...
şuan itibarıyle okunma sayısı 5515 demekki en az 4500 kişi bu yazıyı okudu hadi cevap verenler tekrar görüntülüyor ya andan 4500 dedim.şimdi sormak gerek değermiydi bu yazının yazılmasına?
Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen
gider gider tabiki de yalnız şanzumanı dağıtmayın da gerisi önemli değil onun tamiri zor oluyor sonra ayar da tutmuyor :D bu araçları herkes çok merak ediyor da önemli olan yürütebilmek işte.onun için bilen ve ustası olana...
Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen
yada şöyle ifade edeyim ön şaft kessin arka tekerden de bir aks kessin o araç yine de hareket etmeye devam eder yani durması hareket etmemesi için vites kutusunun komple arızalanması gerek.isterseniz detaylı tamir kataloğunu...
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)
yavuz abi sen sosyal statüsü yüksek birine nasıl bunu söylersin. :D :D :D ayıp ayıp sonra bizle muhatap olmaz cevap vermez falan neyaparız biz onsuz.abi hele bir irandan dönsün ozaman bak sen olacakalara belki...
Ynt: K2 Belgesi Hakkında Uyarı, Ceza...
devlet baba bizi her şekilde kucağına alıp babalığını gösteriyor vesselam :D iyice işin içinden çıkılmaz hale getiriyorlar hayatı.insanları iş yaptığına yapacağına pişman ediyorlar.ya büyük çal yada ezil diyorlar kısacası.bizde çalamayacağımıza göre...
Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)
şenlik başladı yine desenize.millet araç topluyor gezi yapıyor her türlü adrenalin dolu işle ilgili yazı yazıyor ama turbonun konuları kadar reyting alamıyor :D :D :D
yine mi turbonun dertleriyle uğraşıcazzzzzzzzz.seni yurdışında kalır diye umut etmiştim ama dönmüşsün :(
Ynt: Amarok İsteyen
günaydın selçuk bey son cümleden cevap vermeye başlayayım.benim için arkaşalık kurmak çok ama çok önemli çünkü herşeyi parayla alırsınız ama arkadaşlığı asla alamazsınız.umarım arkadaş oluruz.yasaklanma olyına gelince birkaç küçük yanlış anlaşılma ve kendimi ifade edememe...