Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı
> http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-306-307-406-607-EXPERT-PARTNER-EGR-VALVE-2-0-HDI-MODELS-1628JZ-NEW-/330481909949
pejo motorlu suzide bu tip egr cıkar üst vakum kısmından körük yırtılması arızası yapar.. ;) bu ayrı bi konu ...
>>...
Ynt: Grand Vitara Yükseltme Kiti
tüm dünya bu işi inç le adlandırmış..ölçülendirmiş.. ingiliz olmayınça........
bizde karışıyor.. ???
5 inç 12.5 cm eder.. ;)
öz Türkçe 5 santimi gecen yok.. ;) didim..
Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi
20-30 bin de bir sibob boyları uzuyor.. ;)
kısaltılıp yeniden ayar oluyor..
aksiyon,grand oto gibi tanınmış özel servisler hallediyor.. :)
Ynt: Beyin Var Mı? Varsa Bilgisayar Bağlantı Ucu Nerededir?
gaz pedalı üstünde obd 1 soketi bulunur..
kafayı oraya sokup yukarı bakınça görürsünüz.. ;)
günümüz aracları obd 2 soketlidir her marka bilğisayar girer cıkar arıza bulur siler vs..
obd 1 soketine japon el cihazı girer markası...
Ynt: Vitara Jlx Yolda Gezme Sorunu
vitaranın kıçının gezmesi arka dingili kasaya baglayan tandır kollarının burclarından yapar.
2 kol 4 burc vardır.. ;)
aksaray ,istanbulda yaklaşık 15 tl adedi..presle sökülür takılır.. ;)
arka dif de %100 kilit var ise senede 2 kere bozar.. ;) ve devamlı...
Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy Ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri
benim telsizçi adamım 80 lik takas et diye verdiğim telsizi satıvermiş.. ??? hiç bişi diyemedim.. ;D
antenim var telsizi de uçuz yollu bulursam oluçak 1 tane.. :)
Ynt: Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ?
kendi aracıma yaptığım uygulama..örnek olsun diye koydum..
üsteki delik >> halatın tambura dolanmasını gözlemek için delik..üst üste sarılıp dolanıp vinçin yanlışlıkla parcalanmasına sebeb veren bir durumdur hatırlatırım.. :)
Ynt: Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ?
''9500 lb 'lik vinç düşünüyorum ''
vinç 30-40 kg + vinç tablası yaklaşık...20 kg .de o olur..+yük demektir araca ,+ yakıt tüketimine de etkisi inçeden vardır..
halatın sentetik olması >10-15 kg hafif olması demektir..ufak vinç...
Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var
bazı şeylerin altını çizeyim..... ;)
sizin kapaktaki mevcut siboblar hararet gördüğünden ve lpg de varsa kavrulmuş çıkar güvenilmez..
alıçagınız dolu kapagı contayı yerleştirip cuk diyem takmak da var.. ;)
bu işlerde paleti şnorkeli gözlüğü takıp...
'' suzuki 11110-57812-000 '' kod yanlış olabilir vitarada 3-5 çeşit motor var..örnek olarak verdim.. ;)
bunu gogıla yapıştırın parca kodu dur orj. fiyatı 3 bin + kdv buda 3,5 demek .. ;) azcık aglayıp %20 den fazla iskonto yaptırmaya bakın.. ;)
kapak...
benim önerdiğim sistem anında görüntü 2 dakidan az sürede iş çıkıyor..
sizin önerdiğiniz anfiriz renk degişeçek falan filan
nasrettin hocanın hesabına benziyor..dikenli tel germiş..ona koyun sürterse üstünde yün olursa o da toplayıp paraya cevirecekmiş...
o test işi yanlış..!
dogrusu bu > http://www.ebay.com/itm/Radiator-Pump-Pressure-Leak-Tester-Checker-18-pc-Kit-with-Case-/351014526060?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item51ba189c6c&vxp=mtr
vitaraların radyatörü içinde 0,9 bar basınç olur sıcak iken..bu...
Sırf bu yüzden v6 vitaramın motorunu yanlışlıkla söktüm.. ??? acmışkenede motoru yapalım boşuna sökmüş olmıyalım demiştim.. ???
aracın kaloriferine giden hortumlardan biri igne deliği kadar delinmiş..aşırı hararette basınçtan falan inçecik...
Ynt: Yeni Üyenizden Herkese Slm :d 8.3 500 Hp Dodge Ram Konusunda Yardım Lütfen...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-zjxl-satilik-142140052/detay
bu da ful olanı :) bu da azman motorlu..va 8
Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi
İSPANYOL KASA>>
kanadalı degişik yerleri ilk bakışta..>
buda bizimki..>
hiç biri degil.. ??? İlhami abim haklı galiba.. ;)
Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland
Suzuki Grand Vitara 1.6 i 96 cv 5.125:1 1,816 / 1,00.... 41/ 8 dişli vardır içinde
Suzuki Grand Vitara 2.0 i 128 cv 4.875:1 1,816 / 1,00 ...39 / 8 dişli vardır içinde
şimdi hesapladım çok da fark yokmuş +%5.1 ??? fark...