Arama sonuçlarınız

1. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi onun türkiyedeki son günü olan 1 nisan günü geleceğiz tahminen. saat 12- öğleden sonra 1 gibi olabilir. Önce Harley Davidson Shop a gideceğiz. sonra inşallah sizin canavarı göreceğiz. sonra istiklal caddesi ve kısa boğaz turu planladık. yani harley...

2. R

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi evet. güvenç bitmediyse geliyoruz :P şaka bir yana ABD'li (texas) bir arkadaşım var. Şu an Türkiye'de.. o da takip ediyordu netten bu canavarın doğuşunu. eğer müsaitseniz bu hafta, iş güç ile alakalı bir aksilik çıkmazsa gelip görmek isteriz 5 dakika..
  3. R

benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim? aslında bu konununda yeri yanlış ;D

4. R

benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim? valla ben bunun kadar kaliteli ve iyi yönetilen forum görmedim. o yüzden eleştirilere katılamayacağım.
  5. R

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ben sadece takip yazanlara kızıyordum. ama artık sadece nokta koyanlar bile oluyor. "takip"e razı olmaya başladım.

6. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi konu bir arkadaşın ilan sitesinde gördüğü ilanı paylaşmasıyla başladı, ilan sahibi siteye üye oldu ürünü ve kendisini tanıttı. anlattıkları mantıklı geldi, hodri meydan varmısın teste dedik. testi, işin uzmanı deneyimli büyüğümüz güven abi yapsın dedik. iki...

7. R

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır zaten eğer takasa açık derseniz hayatta duyamayacağınız tekliflerle geliyorlar. sakın ha ;D benim 15.000 istediğim aracıma, 1.5 yaşında, 62.000 TL lik aracı takasa girermisin diye teklif ettiler. üstelik aracın sıfırı o sıralar 65000 TL den...
  8. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi eskiden moderatörler bu sitede daha etkindi. böyle konularda araya girer tarafları yatıştırmaya çalışır, uyarılara kulak asmayan olursa gerekeni yapardı.. burada ürününü ortaya koyan deneme için veren beteguz bey ile zamanını aracını ve vaktini koyan güven...
  9. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi lift de denenseydi ne olacaktı? aracın ağırlığı aktarma organlarının üzerinde olmayacaktı, lifte asılı aracın tork değeri ile yolda giden aracın tork değeri bir mi? güven bey gayet mantıklı bir şekilde ölçüyor. tabi zaman alacak. ayrıca başta güven bey de...

10. R

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi neymiş problem?

11. R

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. özledi seni can ! senin aracı sahibinden.com da görünce üzülmüştüm. o kadar uğraştı şimdi satıyor diye. nefis bir araç olmuştu. Rusya nasıl? neler yapıyorsun orada?
  12. R

Egsoz Manifoltunda ki Kaçak Sorunu

manifolda kaynak yaptırtma tutmuyor. yan sanayisini al daha iyi.

13. R

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt bende bu lpg işini pek anlamıyorum. Binek aracımda Atiker sıralı lpg sistemi var. montajı yapan usta bana opet den alma shell veya PO dan al demişti. ama deneyimlerime göre marka değil istasyon farkediyor. örnek: bir opetden aldığım gaz performanslı ve daha çok...
  14. R

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi IMG_0509.jpg adlı resimde tamponun üstünde ızgaranın önünde bir parça gördüm (krom gibi) o parça nedir? vinç mi yoksa ? :D
  15. R

1997 2.2 e-kitap

Ynt: 1997 2.2 e-kitap 4,95 veriyorum. ;D

16. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Güven bey test etsin, o onay verirse bende taktırırım.
  17. R

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi bir yanlış anlama var sanırım :D :D
  18. R

İstanbul'da Rampa Var Mı?

Ynt: İstanbul'da Rampa Var Mı? merhaba bu konuda çok cahilim o yüzden komik gelebilir. dragosda rampayı kullanmak ücretli mi? küçük 4 m fiber tekneyi sabah indirip akşama terar yüklemek suretiyle, her haftasonu kullanabilirmiyiz rampayı? daha beykoza yakın bir yerde rampa var mı? bu yaz...

19. R

xj alttan gelen zırıltı sesi

Ynt: xj alttan gelen zırıltı sesi bende de tam anlamıyla zırıltı vardı, opel servisi günlerce, onlarca şey denedikten sonra, difransiyel gitmiş dedi. başa bir ustaya gösterdim adam 5 dakika baktı şaft mafsalının biri dedi. opelden parçayı 75 liraya aldım daha yerine oturturken kırıldı...
  20. R

xj alttan gelen zırıltı sesi

Ynt: xj alttan gelen zırıltı sesi şaft mafsalı (bazıları istavrozu der) artı şeklindeki parçadadır sorun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri