benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şeref usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,921
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

Merak ettim kim bu Yuzsuz pek üstüme alınmadım ama ne olursa olsun sorun tam anlaşılmadan kimseyi gölge de bırakmayın

Etiketler

Şahsen burada siyasi söylemlerin olmasından ben rahatsız oluyorum Herkesin siyasi düşüncesi kendine. Burası birilerini yerip birilerini öveceğimiz bir yer değil. Siyasi içerikli siteler var meraklı olan orada düşüncelerini özgürce söyleyebilir.

Burası ne din nede siyaset yeri. Siyaset tolere ediliyorda din neden edilmiyor diye sorarlar adama. Bu sitenin amacı belli amcın dışına çıkmamakta fayda var.

Hani politika/ekonomi derken tabi ki o şekilde siyaset değil. Hepimiz genelde normal binek araçlardan daha büyük motorlu araçlar kullandığımız için zaman zaman konu vergi, petrol fiyatı vs oluyor bunlar eleştiriliyor. Yoksa tabi ki sanki burası siyaset meydanıymış gibi şu veya bu görüş savunulunca tolere edilecek değil.

valla ben bunun kadar kaliteli ve iyi yönetilen forum görmedim. o yüzden eleştirilere katılamayacağım.

Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok, Şeref arkadaşımızın sorununu mutlaka ilgili kişiler bir cevap verecektir, diğer konuyu ise karşı muhatap olmadığından boşuna yazışarak vakit geçirmeyelim derim.

Konu açıldıkça açılacak gibi görünüyor.

Saygılar.

takip

Arkadaşlar lütfen sakin olalım.
Konuyu ben de şimdi farkettim.Bu başlıkta benim de mesajlarım vardı.Neden olduğunu araştırıyorum.
Biraz müsade edin lütfen.

Arkadaşlar konu silinmedi, Düzenlenecek başlıklar kısmına taşındı , neden taşındığını Şeref usta biliyor, Bildiği halde neden böyle bir başlık açtı açıkçası bende anlayamadım.

Durum netleşsin ona göre ya başlık geri konur ya da yeni bir başlık açılır. Eski başlıktaki mesajlar yeni başlığa taşınır.

Bu arada İster aracı yapan usta olun , isterseniz Aracın sahibinin arkadaşı, Kardeşi, Eşi olun , Araç sahibinden izin almadan başkasının araçlarına başlık açmayın, fotoğraflar koymayın sonuçta biz zor durumda kalıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri