Arama sonuçlarınız

1. umutkaptan

Mog İçin Mazot Deposu Arıyorum.

1981 416 u1100 unimog doka için mazot deposu arıyorum. Bağış kabul edilir. :)

2. umutkaptan

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-road Araçlarında İç Dizayn çokı güzel olmuş emeğinize sağlık
  3. umutkaptan

1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Etkinlikleri

DONANMA KOMUTANLIĞI FAALİYETLERİ S.NU.: FAALİYETİN ADI : TARİHİ/SAATİ: FAALİYETİN İCRA YERİ: 1 TCG YILDIRIM (F-243)’IN HALKIN ZİYARETİNE AÇILMASI. 01 TEMMUZ 2013 10.00-18.00 DOLMABAHÇE/İSTANBUL 2. TCG BORA (P-338) VE TCG MELTEM (P-334)’İN HALKIN ZİYARETİNE AÇILMASI. 30 HAZİRAN 2013 14.00-17.00...

4. umutkaptan

Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var Cevaplar :) ikiside yüksek güçlü olmalı yoksa birinden diğerine ulaşamazsın Özellik olarak aynı marka olrak farklı olabilir.Evdeki 400watt iken araçtaki 100w yada 50w olmalı. Anten kablosu RG 213 kullanırsın kayıp azalır. Gürültü konusuna gelince...
  5. umutkaptan

Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var Burak merhaba bende izmitte oturuyorrum. Gelirsen beklerim istasyonu da gezersin. Evine çatı anteni kurarsan olur büyük ihtimalle Neler lazım ona bakalım. Halk bandı telsiz takoz çatı anteni toplam: 1000 tl civarı telsiz ve takozun sıfırını...

6. umutkaptan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Tarık kardeşim çok güzel karaler

7. umutkaptan

TRAC; Gölcük'te VHF / UHF Yarışmasında

Ynt: Trac; Gölcük'te Vhf / Uhf Yarışmasında Gezenbilir serverin de sıkıtı olabilir. fb sayfamızdan bakabilirsiniz. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.448651451835273.101744.100000712660415&type=3
  8. umutkaptan

Amatör Telsiz Tavsiyesi

Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi Mrb arkadaşlar lisanlarınız hayırlı olsun; 150-200 e çin malı sıfır telsizler var ben 2 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. TA2AUP 73
  9. umutkaptan

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Foto varmı Buğra?

10. umutkaptan

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Sizin bu azimle en güzelini yapacağınıza inanıyorum.

11. umutkaptan

TRAC; Gölcük'te VHF / UHF Yarışmasında

Ynt: Trac; Gölcük'te Vhf / Uhf Yarışmasında 2012 - TA VHF/UHF CONTEST SONUÇLARI 1.LZ9X 123898 Bulgaistan 2.LZ9M 27843 Bulgaristan 3.YM3KC 13647 TRAC İzmir 4.YM1KT 7243 TRAC Tekirdağ 5.YM4KA 3876 TRAC Antalya 6.YM2KQ 3777 TRAC Gölcük 7. YM7KA 3303 TRAC Trabzon
  12. umutkaptan

Transanatolia'da Kamyon Kategorisi Açıldı.

Ynt: Transanatolia'da Kamyon Kategorisi Açıldı. 2012

13. umutkaptan

Transanatolia'da Kamyon Kategorisi Açıldı.

Transanatolia 2013'de kamyon kategorisi açıldı. Unimog u uralı olan arkadaşlarımızın sahneye çıkma zamanı geldi. http://transanatolia.com/en-us
  14. umutkaptan

HGS.OGS. HER, NE ŞEYSE.

Ynt: Hgs.ogs. Her, Ne Şeyse. HGS daha yeni bir sistem aksaklıkları olabilir
  15. umutkaptan

Ssb Telsiz

Ynt: Ssb Telsiz Teknenin iç dış fotolarını gönderebilirseniz daha yardımcı olabiliriz.

16. umutkaptan

HGS.OGS. HER, NE ŞEYSE.

Ynt: Hgs.ogs. Her, Ne Şeyse. fark etiketle farklı gişeden geçdiyseniz klarayolları web sitesinde olan telefonu arayıp tarih ve geçtiğiniz gişeyi beyan edin düzeltiyorlar. Yok ben sağlamcıyım diyorsanız e-posta atın kolay gelsin
  17. umutkaptan

2013 Defender Askeri Versiyon

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon Kolay gelsin adaş
  18. umutkaptan

Amatör Telsizciliğe Giriş

Ynt: Amatör Telsizciliğe Giriş merhaba tr; isminiz yada çağrı işaretiniz olmadığı için nickinizle hitab ediyorum. Öncelikle hayırlı olsun amatör camiaya hoş geldiniz. Öncelikle bölgenize ki amatör röle leri öğrenmek diğer amatörlerle tanışmak için TRAC derneğini ziyaret etmenizi öneriririm...

19. umutkaptan

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Allah sabır versin
  20. umutkaptan

2013 Defender Askeri Versiyon

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon Murat bey otokarın eksikleri için bölüm açsak sayfalar dolar :) TSK istedikten sonra fabrikada üzerine herşeyi ilave etmek mümkün

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri