Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar
hakan güvenç nerede programını bende her hafta takip ediyorum ve bu bölümü izledikten sonra feci halde kafama koydum kendi teknemi yapmayı.
her hafta zevkle takip ettiğim ''hakan güvenç nerede?'' isimli yelkencilik programının bu haftaki konuğu beni çok etkiledi sizinle paylaşmak istedim. teoman sarıaslan çebinde 100 dolarla ve ikinci el malzemelerden yaptığı teknesi ile yaban denizlere yelken açmış cesur bir denizci.
burada...
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
kaçıranlar için bu gün 14.10 da tekrarı var ben izlerken gözlerim doldu. çok başarılı bir bölümdü bence kaçırmayın.
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
bu gece saat 11.10 da serdar kılıç sarı kamışta şehit olan askerlerin anısına onların ekipmanları ile yaşadıkları felaleti tecrübe etmeye çalışacak izlemek isteyenlere duyurulur.
Ynt: mylar kumaştan çadır koruyucu yapmak
evet internetten biraz aradım fakat türkiyede üreten/satan bir firma bulamadım.
ama maliyeti yüksek değil ebay de top halinde 20 30 dolara satılıyor.
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=mylar&_sacat=See-All-Categories
öncelikle kumaş hakkında kısa bir bilgi vereyim uzay battaniyesi yada bizde deprem battaniyesi olarakta bilinen mylar kumaş nasa tarafından uzay istasyonunu zararlı güneş ışınlarından korumak için geliştirilmiş bir kumaş ve güneş ışınlarını %97 oranında geri yansıtıyor.
dün dual survival...
Ynt: Sırt Çantası Tavsiye...
dün okkalı bir mesaj attım bugün baktım paketleme işlemine alınmış.eğer kargolama işleminide uzatırlarsa bu sefer telefonla arıyacağım demekki bundan anlıyorlar.
ama bir daha asla hepsiburadayı kullanmayacağım.
musaburak123 acaba ürününüz kargoya verildi mi? verildiyse kaç günde verildi? bende dört gündür bekliyorum hala üretici firmadan bekliyorlar herhalde bir ay sonra yollarlar >:(
çaylak evet okudum genel olarak memnunlar biraz dayanıksızmış sadece. ama ben zaten yeni başlayacağım ve uzun yıllar kullanacağım bir ürün değil beni bir süre idare etse yeter sonra daha profesyonel bir çanta almayı düşünüyorum ama şu an için 300 400 lira vermem...
Ynt: Işık Sağlamada Yardım
carrefourda manyetolu bir fener gördüm hem el feneri hemde mekan aydınlatması var 30 liraydı bir daha yolum düşerse resmini çeker eklerim.
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
daha önce yazılmış mı bilmiyorum ama ben bildiklerimi yinede yazayım.
doğada parlak renkli yavaş hareket eden doğrudan hedef halinde olan hayvanlardan uzak durun %99 ihtimalle zehirlidir.
tanımadığınız bir bölgede kaybolmuşsanız yapabileceğiniz en iyi şey...