Arama sonuçlarınız

1. alkan.kadir

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar hakan güvenç nerede programını bende her hafta takip ediyorum ve bu bölümü izledikten sonra feci halde kafama koydum kendi teknemi yapmayı.

2. alkan.kadir

Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci

her hafta zevkle takip ettiğim ''hakan güvenç nerede?'' isimli yelkencilik programının bu haftaki konuğu beni çok etkiledi sizinle paylaşmak istedim. teoman sarıaslan çebinde 100 dolarla ve ikinci el malzemelerden yaptığı teknesi ile yaban denizlere yelken açmış cesur bir denizci. burada...
  3. alkan.kadir

Jack Wolfskin Trailrider Texappore Men Bot

Ynt: Jack Wolfskin Trailrider Texappore Men Bot 130 çok iyi eğer yeni bot almamış olsaydım hemen alırdım.

4. alkan.kadir

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa kaçıranlar için bu gün 14.10 da tekrarı var ben izlerken gözlerim doldu. çok başarılı bir bölümdü bence kaçırmayın.
  5. alkan.kadir

mylar kumaştan çadır koruyucu yapmak

Ynt: mylar kumaştan çadır koruyucu yapmak

6. alkan.kadir

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa bu gece saat 11.10 da serdar kılıç sarı kamışta şehit olan askerlerin anısına onların ekipmanları ile yaşadıkları felaleti tecrübe etmeye çalışacak izlemek isteyenlere duyurulur.

7. alkan.kadir

Ynt: mylar kumaştan çadır koruyucu yapmak evet internetten biraz aradım fakat türkiyede üreten/satan bir firma bulamadım. ama maliyeti yüksek değil ebay de top halinde 20 30 dolara satılıyor. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=mylar&_sacat=See-All-Categories
  8. alkan.kadir

öncelikle kumaş hakkında kısa bir bilgi vereyim uzay battaniyesi yada bizde deprem battaniyesi olarakta bilinen mylar kumaş nasa tarafından uzay istasyonunu zararlı güneş ışınlarından korumak için geliştirilmiş bir kumaş ve güneş ışınlarını %97 oranında geri yansıtıyor. dün dual survival...
  9. alkan.kadir

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım evet bende aldım ondan hemen kırıldı ayrıca ışığıda çok zayıf sanırım pedallı olanları daha kaliteli.

10. alkan.kadir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... dün okkalı bir mesaj attım bugün baktım paketleme işlemine alınmış.eğer kargolama işleminide uzatırlarsa bu sefer telefonla arıyacağım demekki bundan anlıyorlar. ama bir daha asla hepsiburadayı kullanmayacağım.

11. alkan.kadir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... musaburak123 acaba ürününüz kargoya verildi mi? verildiyse kaç günde verildi? bende dört gündür bekliyorum hala üretici firmadan bekliyorlar herhalde bir ay sonra yollarlar >:(
  12. alkan.kadir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... çaylak evet okudum genel olarak memnunlar biraz dayanıksızmış sadece. ama ben zaten yeni başlayacağım ve uzun yıllar kullanacağım bir ürün değil beni bir süre idare etse yeter sonra daha profesyonel bir çanta almayı düşünüyorum ama şu an için 300 400 lira vermem...

13. alkan.kadir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... alpine pro 60 modelini hepsiburadaya sipariş verdim 72tl.
  14. alkan.kadir

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım carrefourda manyetolu bir fener gördüm hem el feneri hemde mekan aydınlatması var 30 liraydı bir daha yolum düşerse resmini çeker eklerim.
  15. alkan.kadir

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) bende urfadayım eğer trekking ile ilgilenen arkadaşlar varsa katılmak isterim.

16. alkan.kadir

Çadırda Yaşamak

Ynt: Çadırda Yaşamak bence çadır değilde çekme karavan daha iyi olur hemde almanyada ucuzdur.
  17. alkan.kadir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri daha önce yazılmış mı bilmiyorum ama ben bildiklerimi yinede yazayım. doğada parlak renkli yavaş hareket eden doğrudan hedef halinde olan hayvanlardan uzak durun %99 ihtimalle zehirlidir. tanımadığınız bir bölgede kaybolmuşsanız yapabileceğiniz en iyi şey...
  18. alkan.kadir

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? tamam ben yanlış bakmışım 205 -150 -105 diyor ilginiz için teşekkürler.

19. alkan.kadir

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal basit bir şey ama çok pahalı insan kendisi bile yapabilir o kadar para vermeye gerek yok.
  20. alkan.kadir

Çadırda Yaşamak

Ynt: Çadırda Yaşamak bende bu mke çadırını merak ettim siteye baktım top tüfek el bombası falan var :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri