Işık Sağlamada Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simyaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,529

Etiketler
Ynt: Işık Sağlamada Yardım

Evet görüldüğü gibi önünde ve üstünde 2 adet ayrı amaçlı led aydınlatması var. Benzeri cihazlarla karıştırmayın..Hemen kısa bir kol hareketiyle uzun zaman kullanabiliyorsunuz.. Radyosuda iki kanal ve çok kaliteli..Su geçirmez olması da artısı.. Tam kamp aleti.. Üstelik küçük ve hafif.. Ben kampayadan almıştım..50 TL civarı idi şimdi sanırım 100 TL civarında

Teşekkür ederim. Bu alet hoşuma gitti bir mağazaları araştırayım. Benim Rus malı manyetolu bir el fenerim var alt tarafında küçük bir kol sayesinde kendi enerjisini kendi üretiyor fakat bataryalı değil bu yüzden devamlı elinizle kolu çekip bırakmak zorundasınız. Pilsiz olması güzel ama bu aleti daha çok tuttum. :D Bu alette devamlı harekete gerek yok.

şarjlı akülü floresan, ledli lambalı fener ve ışıldak çeşitleri çok çeşitli olarak mevcut ama ben kampçılıkta nostalji ve doğallıktan yanayım. Bu nedenle masa başı için klasik gazlı gemici fenerini seviyorum. Rüzgarda ığığı kıpırdamaz, çok az gaz yakar, çok ucuz ve sarı doğal ışığı ile çok keyfli. Bu sadece benim önerim..

buyukfener.gif

Ba$aR' Alıntı:
Arkadaşlar ; campta ışık çok önemli,arabamda fener çok olmasına rağmen en sevdiğim fenerim 5 ledli 2 kademeli ışık veren şarjlı ve şarjzı bitince yanında bulunan kolcağı 5 dk.çevirerek 30 dk ışık elde ediyosunuz.Markası TECHİL Led Lİght ECO-1015 tavsiye ederim.
güzel bir özellikmiş.. netde araştırdığımda stoğunda bulunan bir mağaza çıkmadı..

Bu konuyu okuyunca aklıma sevgili Hüseyin geldi. Onunla gittiğimiz kamplarda aydınlanma işi çok basit. Hüseyin hemen 10-15 metre kablo çıkartıp 3-5 yerine ampülleri asar sonra da ucunu aracındaki 220V invertöre takıp ortamı ışıl ışıl yapar.

Eğer araç ve akü/invertör gibi donanım yoksa en basit, hafif ve uzun dayanan aydınlanma LED fenerler ile mümkün. Aslında gemici feneri de çok iyi bir fikir :smiley:

Sayın Ertuğrul beyden alıntıdır.
güzel bir özellikmiş.. netde araştırdığımda stoğunda bulunan bir mağaza çıkmadı..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ertuğrul bey ben bu feneri İstanbul dan almıştım,fakat Mersin de oturmaktayım Mersin deki bütün carrefour magazalarında var.

Ba$aR' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ertuğrul bey ben bu feneri İstanbul dan almıştım,fakat Mersin de oturmaktayım Mersin deki bütün carrefour magazalarında var.
bilgi için tşk. carrefour ada bakıym :smiley:
fiyatı nekadardı ?

Bu malzemeyede bir bak!.. bunun kartuşu sübaplı kolaylıkla çıkartıp takılabilir, aydınlatması çok iyidir..üzerindeki lüx ü çıkartıp ocak olarakta kullanabilirsin..foksiyonel bir malzeme..tavsiye ederim..

urun_20086_d.jpg

carrefourda manyetolu bir fener gördüm hem el feneri hemde mekan aydınlatması var 30 liraydı bir daha yolum düşerse resmini çeker eklerim.

mimar_ankara' Alıntı:
yine basitlik, yine doğallık..ikea mum kandili..

ben de tam bunu önerecektim.

bir de pilsiz elin içinde sıkıp bırakma hareketiyle çalışan fenerler var. güç kaynağı gerektirmiyor.hiçbirşey kalmadığında iş görebilir. ama sanırım iyisini bulmak lazım. benim aldığım çok basit bişiymiş kırıldı sıkarken.

rechargeable' Alıntı:
ben de tam bunu önerecektim.

bir de pilsiz elin içinde sıkıp bırakma hareketiyle çalışan fenerler var. güç kaynağı gerektirmiyor.hiçbirşey kalmadığında iş görebilir. ama sanırım iyisini bulmak lazım. benim aldığım çok basit bişiymiş kırıldı sıkarken.

evet bende aldım ondan hemen kırıldı ayrıca ışığıda çok zayıf sanırım pedallı olanları daha kaliteli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR