Arama sonuçlarınız

1. macit

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor kar

2. macit

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor bütün piyasadan çekiliyor laflarına falan aldırmadan 2005 terios aldım.daha önceden almadığıma pişman oldum.mükemmel,sağlam ekonomik bir araç.ben veterinerim hep köylerde geziyorum.sağlamlik testi için bizim meslek süperdir.yakıtıda mükemmel.2 gün önce...
  3. macit

Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?

Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur? evet bende sürekli 4 çeker biliyorum.sanırım difransiyal kilit tuşunu 4 çeker tuşu sanıyorsunuz.ayrıca ağir off road yapmayı düşünmeyip ekonomik jipim olsun diyenlere teriosu kesinlikle öneririm.3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum.

4. macit

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? teşekkürler terios 37 listeye eklediğiniz için.
  5. macit

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? şu listeye nasıl ekleniyorsa lütfen benide ekleyin.2005 sx

6. macit

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

7. macit

terıos

Ynt: terıos teriosu 3-5 gündür kullanıyorum daha önce almadığıma çok pişmanım.
  8. macit

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 25.2005 sx siyah afyon.
  9. macit

terıos

Ynt: terıos 2005 terios alarak aranıza katıldım terioscu arkadaşlar.önceki opel fronteraydı.

10. macit

Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar...

Ynt: Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar... yeni vitaraların 2005 lerle alakası yok.asfalt için yapılmış.2005 e kadar olanlar hem asfalt hemde arazide süper.

11. macit

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ilk duster çıktığında bende ön yargılı olarak bakmamıştım bile.ama fikrim zamanla değişti.ağır off road yapmayacaksanız karda buzda takılmak istemiyorsanız altı deymesin az yaksın diyorsanız bu fiyatlarla alınabilecek uygun bir araç olduğunu düşünüyorum.2.eli inceliyorum .
  12. macit

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor terios almak gibi niyetim vardı ama bu bilgilerden sonra düşünmüyorum.bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

13. macit

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... hepimizin başı sağolsun. çok üzgünüm.allah eş dost ve akrabalarına sabırlar versin.
  14. macit

Frontera sport için hidrolik debriyaj üst ünite

Ynt: Frontera sport için hidrolik debriyaj üst ünite evet bendede aynı sorun var.daha dün yağı bitti yağı doldurdum hava falan yaptı biraz uğraştık tamirci arkadaş bunu yaparım ben dedi yapyırcaz bakalım.yağ hemen bitmiyor arada ekliyordum unutmuşum eklemeyi.siz nasıl hallettiniz.
  15. macit

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız murat uzun zamandır istiyordun o lastikleri sonunda almışsın.hayırlı olsun kardeş.frontiyede müthiş yakışmış.güle güle kullan.

16. macit

İşte benim 4x4 üm

Ynt: İşte benim 4x4 üm güle güle kullanın ondan vazgeçemeyeceksiniz alıştığınızda. :D
  17. macit

97 model 20i SPORT FRONTERA

Ynt: 97 model 20i SPORT FRONTERA ben afyon sandıklıdayım ilçede olmama rağmen triger balata hepsini burdaki parçacıdan temin ediyorum.sadece kalorifer radyatörünü uşaktan aldım.
  18. macit

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız araç güzel görünüyor 4 çekerde sorun yoksa fiyatta makul bence kullanınca vaz geçemezsiniz.kırık stopta plastikcilerde tamir olur ben ankarada yaptırmıştım.parça sorunu yok.

19. macit

3 Gece - 4 Gündüz Toroslardayız (26 Ağustos 2010)

Ynt: 3 Gece - 4 Gündüz Toroslardayız (26 Ağustos 2010) muhteşem gezi yapmışsınız.paylaşım için teşekkürler.
  20. macit

Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. sahibinden.coma bakabilirsiniz.istediğiniz ebetta lastikler var hemde uygun fiyatlı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri