Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor
bütün piyasadan çekiliyor laflarına falan aldırmadan 2005 terios aldım.daha önceden almadığıma pişman oldum.mükemmel,sağlam ekonomik bir araç.ben veterinerim hep köylerde geziyorum.sağlamlik testi için bizim meslek süperdir.yakıtıda mükemmel.2 gün önce...
Ynt: Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar...
yeni vitaraların 2005 lerle alakası yok.asfalt için yapılmış.2005 e kadar olanlar hem asfalt hemde arazide süper.
Ynt: Neden Dacia Duster?
ilk duster çıktığında bende ön yargılı olarak bakmamıştım bile.ama fikrim zamanla değişti.ağır off road yapmayacaksanız karda buzda takılmak istemiyorsanız altı deymesin az yaksın diyorsanız bu fiyatlarla alınabilecek uygun bir araç olduğunu düşünüyorum.2.eli inceliyorum .
Ynt: Frontera sport için hidrolik debriyaj üst ünite
evet bendede aynı sorun var.daha dün yağı bitti yağı doldurdum hava falan yaptı biraz uğraştık tamirci arkadaş bunu yaparım ben dedi yapyırcaz bakalım.yağ hemen bitmiyor arada ekliyordum unutmuşum eklemeyi.siz nasıl hallettiniz.
Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız
murat uzun zamandır istiyordun o lastikleri sonunda almışsın.hayırlı olsun kardeş.frontiyede müthiş yakışmış.güle güle kullan.
Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız
araç güzel görünüyor 4 çekerde sorun yoksa fiyatta makul bence kullanınca vaz geçemezsiniz.kırık stopta plastikcilerde tamir olur ben ankarada yaptırmıştım.parça sorunu yok.