3 Gece - 4 Gündüz Toroslardayız (26 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,055
Ynt: 3 Gece - 4 Gündüz Toroslardayız (26 Ağustos 2010)

yaaarkadaşlar bu negüzel gezi negüzel yerler fotolar çok güzel yemekler çok güzel doğa çok güzel .hayat ne güzelyaa.allah doğaği bizden bizi doğadan.mahrum etmesin ömür boyu mutluluklar.
istb .bekir

Etiketler

bekirgümüş' Alıntı:
yaaarkadaşlar bu negüzel gezi negüzel yerler fotolar çok güzel yemekler çok güzel doğa çok güzel .hayat ne güzelyaa.allah doğaği bizden bizi doğadan.mahrum etmesin ömür boyu mutluluklar.
istb .bekir

teşekkürler. doğayla ilgili dileklerinize katılıyorum ve sizlerede ömür boyu mutluluklar ;)

İç çekerek fotoğraflara baktım doğrusu :smiley:
İnşallah bu fotoğraflara bakan herkes sizlerin yaşadığı haz ve huzuru yaşama şansına kavuşur diye temennide bulunayım :smiley:

matiate' Alıntı:
İç çekerek fotoğraflara baktım doğrusu :smiley:
İnşallah bu fotoğraflara bakan herkes sizlerin yaşadığı haz ve huzuru yaşama şansına kavuşur diye temennide bulunayım :smiley:

evet offroad ve kamplı gezilerden alınan keyif kalınan yerde güzel olursa bir kat daha artıyor. teşekkürler :smiley:

Yine muhteşem bir gezi olmuş ve yi o geziden yoksun oldum, çok üzüldüm aranızda olamayışıma, Bora paylaşım için teşekkürler

alihay' Alıntı:
Yine muhteşem bir gezi olmuş ve yi o geziden yoksun oldum, çok üzüldüm aranızda olamayışıma, Bora paylaşım için teşekkürler

bu 4 ay bolca gezdim biliyorsun. eylülde biraz mola verme kararı aldım hatta ilk yağmurlara kadar pek gezi planım yok ama sen müsayit olursa cem ve tuğrul abide hazır gezi yapalım, sana uyarız ;)

gerçekten güzel gezi olmuş en çokta kamp yerini sevdim o su her şeye bedel

Bünyamin_01' Alıntı:
gerçekten güzel gezi olmuş en çokta kamp yerini sevdim o su her şeye bedel

kamp yeri çok güzel zaten izinli giriliyor yoksa 1 ayda ne hale getiriler doğayı blirsiniz ::smiley:

çok güzel gezi olmuş gerçekten,devamını bekliyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.