Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?
Teşekkürler....Ben aracı İstanbuldan aldım ve Antalyaya getirdim.
15,5 - 16 litre / 100km yaktı. Ama antalyaya geldiğimde yol yorgunluğu adına birşey yoktu ;)
Önceki aracımda 11-12lt/100km gibi yakıyordu ama yolculuk sonunda pestil oluyordum... :D
Şimdilik...
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?
1. Yavuz Çelikel 1981 Chevrolet Suburban yavuz-çelikel Ankara
1980 Chevrolet Silverado
2. Salim Güntaç 1984 Chevrolet Suburban snguntac Isparta
3. Sami...
Ynt: Yakıt Karşılaştırması
Evet evet bencede, Şu son zamlardan sonra tahoe lar gaz da ne yakıyor benzinde ne yakıyor ?
Bence yakıttan daha önemlisi yıllık verginin emisyon oranına göre hesaplanacak olması ihtimali....böyle bir kanun çıkarsa 96-97 model tahoe ya 5-6 bin tl vergi isterlermi ?
Ben...
Ynt: Tanıyan bilen varmı bu aracı
İlandaki araçla ilgileniyorum ama farklı şehirde olduğum için acaba sitedenbu araçla ilgili bilgisi olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-tahoe-2000-model-yeni-kasa-5-3-v8-31082113/detay
Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları
2002 impreza Sti için direksyon pompası lazım.(Araç 2002 mart üretim).
Fiyat ve teslim tarihi alabilirmiyim.