Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1991 model rangerover imi yeni sattım.
1990-1993 model 5 kapı Blazer almayı planlıyorum.
Bu araçların kronik sorunları varmıdır ?
Parça bulmada sıkıntı yaşarmıyım ?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.. ;)
Ynt: Satılık 1992 Range Rover Vogue EFI
Bende 1991 modeli vardı. Bende bu fiyatı istiyordum ama neredeyse 2 sene sonra araca Lpg taktıkdan 2-3 ay sonra satıldı.
Satıldığı rakkam ise istediğim rakkama çok uzak oldu.
Bu fiyatlara binilecek en konforlu jip bence ama lpg siz satış şansı daha düşük.
Ynt: Satılık 1991 Model Range Rover 3.9 V8
Evet , silecekler ters tarafta.
Biz aracı gümrükten çıkardığımızda araç sağdan direksyondu. Fakat bu araçlarda direksyonu ,pedalları , göstergeleri sağdan sola almak çok kolay. Hepsini yeri hazır.
Sileceklerde kaporta işi çıkacağı için aldırmadık.
Ynt: 91 Range Rover
aracımın ABS fren merkezi üzerindeki yuvarlak kürenin değişmesi gerekiyor.
bu parçayı temin edebileceğim bir yertavsiye edecek olan varmı ?
Geçen hafta istanbuldan Antalyaya kazasız belasız ve gayette konforlu bir şekilde gittik.2 çocuk ,eşim ve ben en rahat yolculuğumuz oldu diyebilirim.
Ancaak 100km de 15 lt yakıyor olması ve sıksık antalyaya gidiyor olmamızdan dolayı range orada bırakıp uçakla döndük...
Teşekkürler..
Aslında ilk kazamıda pazatesi gece yaptım..Uygunsuz şekilde u dönüşü yapan taksiye göbekten yavaşça çarptım...
taksinin arka kapı ve çamurluk ezildi....bende birşey yok..
Sonunda aracıma kavuştum.
Ufak tefek eksikleri kaldımı ama onlarıda zaman içinde halledeceğim.
Kullanması çok keyifli bir araç.Henüz araziye çıkma şansım olmadı..
Bir ara resimlerini çekip atarım...