Satılık 1992 Range Rover Vogue EFI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan türkçakısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,114

türkçakısı

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Araç orijinal km.sinde (126.000) olup, 1996 Türkiye girişliidir. Tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Bu uygun fiyata kaçırmayın...

4 lastik yeni ( Goodyear 4 mevsim.) Orijinal jantlar. Orijinal yan basamaklar.

Metalik füme. (Ufak çaplı kapı içlerinde çürük ve boyasında küçük çizikler var.)

Otomatik vites, 8 silindir, benzinli, 3.9 motor. Km.de şehir dışı 460 TL, şehir içi 550-600 TL arasında yakıyor. (10.08.2009-güncel)

ABS, Hidrolik direksiyon, cruise control, klima, elektirikli sunroof, 4 cam otomatik, merkezi kilt, alarm, 4x4 otomatik arazi şanzumanı, romörk çeki demiri (ruhsata işli), ön arka far koruyucuları, elektrikli aynalar, ısıtmalı ve elektrikli deri döşeme, Land Rover sis lambaları, radyo teyp, gece uzun far engelleyicili dikiz aynası, far yıkama, orijinal paspaslar, çok geniş bagaj hacmi. Motor ve yürüyende hiç masrafı yok.

Halen şehir içi ve uzunyola aktif kullanıyorum. * 2011 YILINA KADAR TÜV ARAÇ MUAYENESİ YAPILMIŞTIR.*

Arkadaşlar aracımı ŞAHSİ VERGİ BORCUM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM. SATIP BORCUMU ÖDEYECEĞİM. Lütfen ciddi alıcı arkadaşlar arasın.

araba-1.jpg

araba-2.jpg

araba-3.jpg

Etiketler
Ynt: SATILIK-1992 RANGE ROVER VOGUE EFI

Özür dlerim Arkadaşlar, fiyatını yazmayı unutmuşum.
15.500.-TL istiyorum.

Saygılarımla,

Murat Önügören
0532 663 01 01 - Ankara

Ynt: SATILIK-1992 RANGE ROVER VOGUE EFI

Bir tavsiyede bulunmak istiyorum müsadenizle. Aracın mevcut fotoğrafında araç çok tozlu görünüyor ve bu yüzden çekiciliği kaybolmuş. Eğer mümkünse yıkamadan yeni çıkmış fotoğraflarını eklerseniz daha çekici olacaktır.

Ynt: Satılık 1992 Range Rover Vogue EFI

Bende 1991 modeli vardı. Bende bu fiyatı istiyordum ama neredeyse 2 sene sonra araca Lpg taktıkdan 2-3 ay sonra satıldı.
Satıldığı rakkam ise istediğim rakkama çok uzak oldu.
Bu fiyatlara binilecek en konforlu jip bence ama lpg siz satış şansı daha düşük.

Ankara da andoff un önünde var satılık beyaz 91 model. 15 500 istiyordu. Vinç ve yükseltme kiti vardı. Lastikte fena değildi. Ölçü olur mu bilmiyorum. Ama fikir verme açısından yazdım.

jeep' Alıntı:
Ankara da andoff un önünde var satılık beyaz 91 model. 15 500 istiyordu. Vinç ve yükseltme kiti vardı. Lastikte fena değildi. Ölçü olur mu bilmiyorum. Ama fikir verme açısından yazdım.

LPG'si var mıydı bu arada?

O zaman benim istediğim ücret çok değil. Çünki aracım 1992 model ve Vogue Efi. Km. side düşük ve orjinal. Araca LPG takılması, işlenmesi falan max. 1.500-2000 diyelim. Gerçi ben sadece haftasonlarında kullandığım için düşünmedim ve düşünmüyorum. :smiley: Buna göre bu araç çok uygun bence. 3 sene önce benim aldığım fiyat 10.000 dolar.

türkçakısı' Alıntı:
Araca LPG takılması, işlenmesi falan max. 1.500-2000 diyelim.

Sırf BRC'nin sıralı sistem LPG'si yanılmıyorsam 2000-2500 arası. Proje, sızdırmazlık ve işletme falan derken 3000'i buluyor :smiley: (geçen kuzenimin eşine hesap ettik de oradan yola çıkıyorum).

Bana kalırsa siz şu aracın bir an önce güzelce yıkanmış edilmiş bir fotoğrafını koyun da albenisi artsın. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.