Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

94' Suzuki Vitara Jlx

Ynt: 94' Suzuki Vitara Jlx lastik ölçüleri nedir ?

2. __ C J  7 __

Roll bar yapalım derken nerelere gitti iş

Ynt: Roll Bar Yapalım Derken Nerelere Gitti İş roll barı güle güle kullanın. ustanın işçiliğine diyecek laf yok, fotolardan kaynak işleri kendini belli ediyor. ancak ön cam üstünden aşağıya inen bir destek göremedim, koymayacak mısınız?
  3. __ C J  7 __

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! görüntü tek kelime ile dehşet olmuş maşallah, güvenlik için gerekli revizeler şart. kolay gelsin

4. __ C J  7 __

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. öncelikle aramıza hoşgeldiniz, site geneli için yaptığınız övgülerden ötürü teşekkür ederiz. sorunuza gelirsek (kendi hissettiklerim) size bir suv dan ziyade ekonomik mpv araç lazım. şöyle ki suv ler genel olarak...
  5. __ C J  7 __

Yine yeni yeniden :)

Ynt: Yine Yeni Yeniden :) aynen, aklımdan bu araç geçerek yazmıştım. göktuğ beyin ciddi emek harcadığı projesi daha önceden de tarık bey (bull) yapmıştı benzer proje onada göz atmanızı tavsiye ederim

6. __ C J  7 __

Yine yeni yeniden :)

Ynt: Yine Yeni Yeniden :) hayırlısı olsun güle güle kullanın. CJ7 den ziyade CJ 7,5 diye tabir edilen kesim daha kullanışlı olur. kolay gelsin

7. __ C J  7 __

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. paylaşılan modeller harika, ekleyenlerin ellerine sağlık. atıl durumda bir kupa çok güzel iş görür aslında. ama kör ölünce badem gözlü olur misali hurda kupaya bi kucak para isterler. hele bide projenin böyle birşey olacağını bilirlerse para iki kucak olur ;D
  8. __ C J  7 __

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! makasları üste alan CJ ci arkadaşlar ve abilerimiz olmuştu. site içinde yapım aşamalarını da paylaşmışlardı. onları incelemenizi öneririm. direfansiyel şaft açılarından problem yaşayanlar olmuştu. yolda gezme kafa sallama gibi problemler de vardı. yurt...
  9. __ C J  7 __

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! bajalar çok yakışmış, güle güle kullanın. ilk yapılacaklara ön tampona bull bar da eklenebilir diye düşündüm. heybetli görüntüye vurgu yapacaktır. kolaylıklar dilerim

10. __ C J  7 __

Polyüreten Kaplama

Ynt: Polyüreten Kaplama bu kaplamalar ilk başta çok güzel de zamanla tozlandığında biraz pis görünüyor. malum araçlar da arazi aracı olunca tozdan çamurdan hiç uzak durmuyor ;)

11. __ C J  7 __

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) şase numarasından sorguladığınızda aracın geçmişi dökülüyor. tabi bu 40 yıl boyunca ustaların elinde farklı değişimlere uğradığı da aşikar. kendi yaşadığım anımı anlatayım. araç ruhsatta 76 model willys olarak yazıyordu, kasa CJ7, motor 2501cc yazıyor ancak...
  12. __ C J  7 __

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) hayırlı olsun, aslında araç pekte boş sayılmaz. warn vinç, bestop tente, headers, kilitli dif. MT lastik bunları ayrıca almaya kalksan arabanın yarı parası eder (aldığın fiyatı bilmiyorum ama piyasada istenenlere göre yazdım). ama yapmak istediklerinde 1...

13. __ C J  7 __

Aranıza Hoş Geldim :))

Ynt: Aranıza Hoş Geldim :)) gönül CJ istiyor ama mantık ZJ de karar kılmış sanki ;D aracınız hayırlı olsun, hoşgeldiniz
  14. __ C J  7 __

Acıl Yardım Cj5

Ynt: Acıl Yardım Cj5 merhaba, öğrenciyken CJ kullanabilenlerdenim. bakım ve diğer tüm masraflar babama ait olmasına rağmen gaz ve LPG fiyatları o zamanlar çok daha uygun olmasına rağmen yakıt olarak bile öğrenciyi geriyordu. o yüzden bu araç öğrenci işi değil 2. araç olarak hobi aracıdır. ama...
  15. __ C J  7 __

Benimde Jc5 İm Oldu :)

Ynt: Benimde Jc5 İm Oldu :) aracınız hayırlı uğurlu olsun, inşallah fotolarda göründüğü gibidir, malesef bazen foto yanıltıcı olabiliyor. izrafele katılıyorum motor şanzıman mutlaka baktırın. motor ve şase numarası ruhsatla tutuyor mu ona da bakmanızı öneririm. devamında haberlerinizi bekliyoruz

16. __ C J  7 __

Cj5 Krom Aksesuarlar Arıyorum

Ynt: Cj5 Krom Aksesuarlar Arıyorum site içinde satılıyor biraz araştırısanız göreceksiniz. ekstra araştırmak isterseniz; yaman tic. , ulus otomotiv , başkan jeep firmalarından temin edebilirsiniz
  17. __ C J  7 __

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım ne amaçla kullanacağınız en önemli faktör. evli, çocuklu musunuz, 2. araç olarak mı kullanılacak tek araç mı ? ne derece araziye girilecek ? bu sorular ve benzerlerinin her biri seçiminizi netleştirir. aracın yapabileceklerini bilerek hareket edilir ve gezilirse binek...
  18. __ C J  7 __

2006 Mitsubishi Pajero Dizel

merhaba arkadaşlar, araç bir arkadaşımızın, ev alma amacıyla satıyor. pajero arayanlara ve satan arkadaşımıza faydamız olması amacıyla paylaşıyorum. 2006 model 3.2 DID (dizel) yarı otomatik vites 234000 km de fiyat 51000 TL ilgilenenler sorusu olanlar için Bülent Arslan İş 0 (212) 638 58 99...

19. __ C J  7 __

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. willys/tuzla karışımı jeep bakıp birkaç bine yürür hale getirmeyi hayal eden arkadaşlar detaylı okurlarsa faydalı olacak. 82 model düzgün görünümlü bir CJ8 de bu problemlerle yüzyüze geliniyorsa 50 küsür model...
  20. __ C J  7 __

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin harika olmuş zevkli sürüşler dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA