Oncelikle butun gezenbilir.com forum uyelerine merhaba. Ben 21 yasinda universite ogrencisiyim bundan once binek anlamda bir kac araba deneyimim oldu ve hepsi de husranla sonuclandi. Yani bu 2.el araba isinden cok zarar ettim ogrenci halimle fakat hala da etrafimda "al bir palio,accent keyfine bak be kardesim!" Tarzinda mahalle baskilarina gelemiyorum ve heyecan ariyorum biliyorum ama gercekten araba isi ihtiyactan ziyade zevk,hobi olayina donustu bende. Yani 40ima gelip meslek sahibi olduktan sonra elbette bu tarz bir araci 2.arac olarak kullanip zevkine varirim fakat insan genclik yillarinda istiyor boyle bir aracla gezmeyi haliyle anlayacaginiz uzre. Her neyse lafi uzatmayim uzun zamandir arazi araclarina merakim oldugunun farkindayim ve yaklasik 1senedir niva samurai sj ve cj serisi arasinda arastirmalar yapip duruyorum daha dogrusu daha mantikli gibi gozuken niva ve samurai uzerine yogunlasmis vaziyetteydim ve trabzon ordu kirikkale kutahya vs. Bir suru il gezdim bu araclardan dogrusunu alabilmek adina gonul ister ki bastan toplayim zevkime gore ama ona da maddiyat izin vermiyor. Dedigim gibi bu 2 arac ustune yogunlasmistim ta ki bu tasarim harikasi cjlerle tanisana kadar. Biraz dertlesme modunda oldu farkindayim ama kusura bakmayin arac konusunda baya magdur ve doluyum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-4x4-de-faal-problemsiz-1967-model-masrafsiz-cj5-137004561/detay
Bu ilandaki araci sormak icin rahatsiz ettim. Bahsettigim niva,samurai gibi araclar hakkinda bilgi sahibiyim bayagi piyasasiydi arizasiydi parcasiydi vs. fakat bu araclar hakkinda simdilik pek bir fikrim yok. Sizce bu arac alinir mi? Araci otobanda gunluk okula giderken 70 80 hizlari arasinda faal kullancam. Sormak istedigim su: bu aracin ankarada ustasi var midir guvenebilecegimiz parca durumu falan nedir muazzam derecede pahali midir? Yillik 1000tl gibi bir ayirim yapabilirim bu araca bakim masrsflari icin. Bu arac beni zorlar mi bu arabanun ederi bu mudur? Fazla mi ucuz yani. Burda arastirdigim kadariyla her parcasinin jeep olmasina gerek yok tofasti fordtu uydurulabiliyor. Yani bana derdimi tam anlayip durumu ozet gecebilecek abiler kardesler araniyor yardimci olursaniz gercekten cok sevincem. Bu arada mobilden girebiliyorum yazim icin kusura bakmayin tekrar. Saygilar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-4x4-de-faal-problemsiz-1967-model-masrafsiz-cj5-137004561/detay
Bu ilandaki araci sormak icin rahatsiz ettim. Bahsettigim niva,samurai gibi araclar hakkinda bilgi sahibiyim bayagi piyasasiydi arizasiydi parcasiydi vs. fakat bu araclar hakkinda simdilik pek bir fikrim yok. Sizce bu arac alinir mi? Araci otobanda gunluk okula giderken 70 80 hizlari arasinda faal kullancam. Sormak istedigim su: bu aracin ankarada ustasi var midir guvenebilecegimiz parca durumu falan nedir muazzam derecede pahali midir? Yillik 1000tl gibi bir ayirim yapabilirim bu araca bakim masrsflari icin. Bu arac beni zorlar mi bu arabanun ederi bu mudur? Fazla mi ucuz yani. Burda arastirdigim kadariyla her parcasinin jeep olmasina gerek yok tofasti fordtu uydurulabiliyor. Yani bana derdimi tam anlayip durumu ozet gecebilecek abiler kardesler araniyor yardimci olursaniz gercekten cok sevincem. Bu arada mobilden girebiliyorum yazim icin kusura bakmayin tekrar. Saygilar.