Arama sonuçlarınız

1. __ C J  7 __

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek rampa yukarı karbüratörlü araçlarda olağan bir durumdur. stop etmesi gücün yetmediğinden değil benzinin yeteri kadar gidemediğindendir. bundan farklı sebepleri varsa da tecrübeli abilerimizin arkadaşlarımızın eklemesi rica ederim.

2. __ C J  7 __

Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

Ynt: Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum yaptığınız tamponları araç üzerine koyarak görmek daha iyi fikir verecektir diye düşünüyorum, kolay gelsin
  3. __ C J  7 __

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin renk aslında güzelmiş gün ışığında ortaya çıkmış. lastikler harika duruyor, siyah ofsetli jantlarla daha da güzel olabilir. jantlar için siz ne düşünüyorsunuz ? panjuru yeni almakla çok iyi yapmışsınız belki pahalıdır ama restorasyonun kaliteli olduğunu işaret ediyor.

4. __ C J  7 __

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban Abi bu kulağa daha hoş geliyor ;)
  5. __ C J  7 __

Buda Benim Yeni Canavarım

Ynt: Buda Benim Yeni Canavarım başlangıç için daha yerinde bir karar olmuş, güle güle kulan hayırlısı olsun. fotolar az ve pek detaylı değil ancak iyi görünüyor. dediğin gibi de orjinal bir araç ise modifikasyon işini aman abartma bunun temiz ve orjinallerinden az kaldı. nacizane tavsiyemdir...

6. __ C J  7 __

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 araö Tekirdağdan giden araç mı? ben benzettim mi acaba ? hayırlı satışlar

7. __ C J  7 __

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin sayfanın başındaki resimlerde rengi daha çok beğenmiştim, son resimlerde orman işletmesi rengi gibi duruyor. yani biraz daha sıradanlaştırıyor sanki. ama sonuç olarak zevk sizin, sizin beğeneceğiniz ton noktayı koyacaktır. kolaylıklar dilerim.
  8. __ C J  7 __

Yeni Kasa L200 İçin Beyaz Far Ampulu Hb13

Ynt: Yeni Kasa L200 İçin Beyaz Far Ampulu Hb13 marka nedir ?
  9. __ C J  7 __

Satılık Grand Cherokee Loredo 4000 Cc

Ynt: Satılık Grand Cherokee Loredo 4000 Cc merhaba hasan abi aracın maşallahı var yok yok. üzerindeki ekstralar düşünülünce araç çok uygun, hayırlı satışlar

10. __ C J  7 __

Kışlık Lastik Takmayana Ceza

Ynt: Kışlık Lastik Takmayana Ceza aslında güvenlik için gerekli bir durum, hatta bir çok ülkede bu uygulama var. ancak doğru düzgün bilgilendirmeden ceza kesmeleri çok yanlış.

11. __ C J  7 __

Kışlık Lastik Takmayana Ceza

Ynt: Kışlık Lastik Takmayana Ceza ticari araçlar için 1 aralık başlangıç tarihi idi, özel araçlar için de olduğunu yeni duydum şaşırdım ::)
  12. __ C J  7 __

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Ynt: Şu Makaslara Ne Yapmalı ? a.s. bu işin hesabını kitabını bilmeden, işin ehli olmayan kişilerin yaptığı uygulamalarda malesef benzer sorunlar oluyor. muhtemelen açılarla alakalı problem olabilir. bu işlerle uğraşan birilerinin bakmasında fayda var. araştırmada maliyetten ziyade sağlıklı ve...

13. __ C J  7 __

52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.

Ynt: 52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum. özelden mesaj attım istanbula geçmeden önerimdir.
  14. __ C J  7 __

Pajero Tampon

Ynt: Pajero Tampon site içinde biraz araştırma yaparsanız tampon imal eden,satan, ithal eden birçok arkadaşa rastlayacaksınız
  15. __ C J  7 __

52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.

Ynt: 52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum. öncelikle kolay gelsin. Lüleburgaz sanayisini az çok bilirim tahmin ettiğiniz üzere uğraşmak istememişlerdir yoksa yapılamayacak derece de zor bir iş değil. fotoğraflar yeni sanayide çekilmiş sanki eski sanayide bu işlerle uğraşacak eski usta bulunabilir...

16. __ C J  7 __

Mitsubishi Pajero 1.8 5 Kapı 2004 Model Satılık

Ynt: Mitsubishi Pajero 1.8 5 Kapı 2004 Model Satılık resim, fiyat vs. yok mu ?
  17. __ C J  7 __

Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:) +1 bakmakta fayda var diyorum. satan dürüst ve site içinden, sürprizle karşılaşmazsın.
  18. __ C J  7 __

Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:) bu L200 101binde olabilme ihtimali bence sıfır. detaylı expertiz şart !!

19. __ C J  7 __

Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)

Ynt: Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı) parçalar geldi mi uğur bey ?
  20. __ C J  7 __

Uşak 112 Ambulans Servisi

Ynt: Uşak 112 Ambulans Servisi bu işte lastik zaten en önemli ekipmandır, gerisi destekleyici ekipman. L200 de vinç görünüyor (LSD rjinalde zaten var) pajerolarında tamponları kesilmiş güzel etkinlik olmuş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR