Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar öncelikle ilginize teşekkürler, evet arac daha önce tekirdağ ilinde kullanılmıştır
aracım sonradan yapma cj7 dir.
orjinallik kısmına gelince zaten öyle bi iddaamız olmadı.
Araç 12 750 ye satılırken araca talip olmuştum. Sanırım abimiz yeni takastan almıştı aracı ve sanırım aracıda pek tanımıyordu. O zaman cj5 olarak satıştaydı ve arac ofroad için tasarlanmış gibiydi ve sanırım 60 km nin üstüne zor çıkıyordu. Aracı tanıdıkça ve cj7 olduğu öğrenince fiyatını yükselterek yeni satışa açmış abimiz. Ama alıcı arkadaşlara bilgi olsun diye yazmak istedim masrafı olan bi araba. Ama para harcanıncada çok güZel olabilir.
Zannetmiyorum bu halinin fotoğraflarını bana watsapp ile göndermişti. Sizmisini değilmisiniz bilemiyorum. Kimseyi kötülemiyorum ama kısa bir zaman oldu görüşeli belki 2 ay . Ama alanında bilmesi gereken şeyler bunlar. Bu forum insanların birbirlerine yardımcı olduğu bi ortam. Ayrıca görüştüğüm kişinin numarasıda var bende